Hij is er weer hoor, de nieuwe versie van mijn “handleiding LinkedIn” is uit! Versie 10 alweer, het gaat hard. Wat is er dit keer allemaal aangepast? 

Handleiding LinkedIn aanpassingen

Het is alweer de tiende versie en we zijn weer heel wat aanpassingen verder sinds de laatste versie uit april. Wat is er zoal veranderd in deze korte tijd? De belangrijkste aanpassingen in mijn Handleiding LinkedIn op een rij:

  • Een aantal instellingen is verdwenen en een aantal zijn er bij gekomen. Grootste verandering, en ontzettend jammer, je kunt je eigen updates niet meer filteren en instellen op je tijdlijn.
  • Ook ontzettend jammer, en onbegrijpelijk dat het verdwenen is: je kunt in de zoekoptie bij het zoeken naar groepen en vacatures niet meer direct zien wie uit je eigen netwerk lid zijn van de groep of wie connectie heeft met het bedrijf dat de vacature aanbiedt.
  • In de groepen is weer een en ander in lay-out aangepast, waaronder de verdeling van de tabs. Zowel de instellingen als het informatie veld zijn verhuisd.
  • De vier verkooppakketten hebben een metamorfose ondergaan. Je kunt sowieso een maand gratis uitproberen en daarnaast hebben ze nog maar één soort pakket per onderdeel. Het premium pakket is hiermee fors duurder geworden bijvoorbeeld en m.i. niet meer rendabel voor die prijs.
  • In mijn e-learning LinkedIn voor bedrijven had ik hem al genoemd, blijkbaar stond hij nog niet in deze handleiding: Photofeeler, een leuke tool om te testen hoe goed of slecht je profielfoto op LinkedIn wordt beoordeeld door LinkedIn leden.
  • Geen 30 dagen meer nodig om te wachten met het versturen van een LinkedIn uitnodiging na aanmaken profiel.
  • De tool Trends is aangepast, dus ook heb ik dit in de handleiding aangepast.
  • Veel kleine wijzigingen zoals lay-out van het invoeren van media en het tandwieltje bij het aanpassen van de publieke URL.

DOWNLOAD VERSIE 15.0 NU HIER!

linkedin boek

 

 

Wil je meer succes hebben met LinkedIn? Neem dan een workshop van socialmedia-expert Corinne Keijzer

Groei maximaal in zichtbaarheid en conversie

- Hoe komen we (meer) in beeld bij onze stakeholders, prospects en klanten?

- Hoe krijgen we meer volgers en hoe zetten we een eenvoudige contentstrategie op?

- Hoe zetten we contentmarketing goed in?

- Hoe enthousiasmeer ik mijn collega's om LinkedIn (nog) meer in te zetten?

Maximaal groeien in zichtbaarheid en volgers met je bedrijfspagina en de persoonlijke profielen van jou en je collega’s. Vanuit bekendheid doorpakken naar hogere conversie. Bekijk onze incompanytrainingen en -programma's en ga écht effectief aan de slag met LinkedIn.