BOEKEN EN EBOOKS

VERKRIJGBAAR VIA SOME BOOKS

Mijn eigen uitgeverij!

Samen met mijn partner Rik Keijzer ben ik een eigen uitgeverij en webshop voor socialmediaboeken begonnen! www.somebooks.nl, een geweldig leuk nieuw bedrijf waarbinnen ik voortaan mijn eigen boeken ga laten drukken, maar ook andere schrijvers op het gebied van social media een nieuw podium bied om hun boeken te promoten en te verkopen.

Bestel nu mijn boeken via www.somebooks.nl

De beste social media boeken koop je via www.somebooks.nl

MEER SUCCES MET LINKEDIN! – boek

Meer succes met LinkedIn - Corinne Keijzer

Dit boek verschijnt 5 september 2017

Veel mensen zien LinkedIn nog steeds als een database voor contacten of denken dat je het alleen maar gebruikt bij het zoeken naar een nieuwe baan. Jammer, want LinkedIn biedt voor professionals zoveel meer.

Na het lezen van dit boek snap je de meerwaarde van LinkedIn en ben ook jij in staat zakelijk succes uit dit uitgebreide platform te halen. Zorg ervoor dat je je concurrentie voor blijft en leer alle geheimen rondom social selling.

Dit boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en voor iedere professional een absolute aanrader. Behalve dat je je profiel doorloopt en veel tips krijgt om jezelf beter vindbaar en zichtbaar te maken, word je ook meegenomen in de wereld van social selling en de aparte LinkedIntool Sales Navigator. Hoe trek je potentiële klanten of opdrachtgevers naar je profiel? Hoe kan interactie tot waardevolle leads leiden? En wat moet je doen om op LinkedIn de status van expert te krijgen, waardoor mensen jouw naam noemen zodra er iemand gezocht wordt met jouw expertise?

Exclusief te bestellen via www.somebooks.nl!

BESTELLEN

MEER SUCCES MET LINKEDIN! – ebook

meer-succes-met-linkedin-02-web

Veel mensen zien LinkedIn nog steeds als een database voor contacten of denken dat je het alleen maar gebruikt bij het zoeken naar een nieuwe baan. Jammer, want LinkedIn biedt zoveel meer voor professionals.

Na het lezen van dit e-book, wat bestaat uit ruim 240 pagina’s, snap je de meerwaarde van LinkedIn en ben ook jij in staat zakelijk succes uit dit uitgebreide platform te halen. Zorg ervoor dat je je concurrentie voor blijft en leer alle geheimen rondom social selling.

Deelnemers aan de workshop ‘Zo haal je meer succes uit LinkedIn‘ krijgen dit e-book cadeau.

BESTELLEN

LINKEDIN VOOR BEDRIJVEN – ebook

linkedin-voor-bedrijven-3dsoftcoverv4.0-WEB

Als bedrijf kun je LinkedIn voor vele doeleinden inzetten, hoe klein of groot je bedrijf ook is. Doelgerichte updates plaatsen, adverteren, je bedrijf als werkgever profileren, er zijn zoveel meer mogelijkheden dan het persoonlijke profiel. Kortom, het is weer een ebook boordevol tips en adviezen om (nog meer) succes te halen uit je LinkedIn bedrijfspagina. Waar wacht je nog op!

Dit e-book wordt gratis bij workshops geleverd waarin de werking van de LinkedIn bedrijfspagina wordt uitgelegd.

BESTELLEN

LINKEDIN VOOR BEDRIJVEN – oude lay-out 

LinkedIn voor Bedrijven

Als bedrijf kun je LinkedIn voor vele doeleinden inzetten, hoe klein of groot je bedrijf ook is. Doelgerichte updates plaatsen, adverteren, je bedrijf als werkgever profileren, er zijn zoveel meer mogelijkheden dan het persoonlijke profiel. Kortom, het is weer een ebook boordevol tips en adviezen om (nog meer) succes te halen uit je LinkedIn bedrijfspagina. Waar wacht je nog op!

UPDATE: Dit ebook is niet meer verkrijgbaar. Bestel hier de nieuwe versie.

FACEBOOK PRIVACY INSTELLINGEN – ebook

Facebook profiel afschermen

Geef jij om je privacy op Facebook? Of die van je kinderen? Download dan nu dit ebook.

Privacy op Facebook is een belangrijk punt. Veel mensen weten niet welke instellingen er allemaal mogelijk zijn op Facebook of waar ze verstopt zitten. Soms staat er meer open dat je zelf wilt.

BESTELLEN

ONTDEK FACEBOOK VOOR ONDERNEMERS

Compleet vernieuwd boek verwacht dit najaar!

Ontdek hoe krachtig Facebook kan zijn voor zakelijk gebruik. In dit boek leer je hoe je een succes maakt van je Facebookpagina. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je een Facebook-pagina voor zakelijk gebruik opstelt. Je leert door de voorbeelden en tips hoe je meer fans krijgt en behoudt, hoe je interactie creëert en hoe je effectieve Facebookcampagnes opzet. Verder leer je hoe je het effect kunt meten van je Facebookwerkzaamheden en -marketing, rekening te houden met de edgeranking van Facebook en veel meer!

UPDATE: Helaas, dit boek is volledig uitverkocht!

HANDLEIDING LINKEDIN -ebook

Gratis LinkedIn Handleiding van Corinne Keijzer

Wil jij ook een professioneel LinkedIn profiel dat je zichtbaar en vindbaar maakt? Wil jij werk vinden via LinkedIn? Download dan snel gratis de meest complete handleiding LinkedIn van Nederland.

BESTELLEN