MEER SUCCES MET LINKEDIN!

Handleiding voor professionals – NIEUWE LAY-OUT

linkedin handleiding

Veel mensen zien LinkedIn nog steeds als een database voor contacten of denken dat je het alleen maar gebruikt bij het zoeken naar een nieuwe baan. Jammer, want LinkedIn biedt zoveel meer voor professionals.

Na het lezen van dit e-book, wat bestaat uit ruim 250 pagina’s, snap je de meerwaarde van LinkedIn en ben jij ook in staat zakelijk meer uit dit uitgebreide platform te halen. Zorg ervoor dat je je concurrentie voor blijft en leer alle geheimen rondom social selling kennen.

Dit vernieuwde e-book, volledig herschreven voor de nieuwe lay-out van LinkedIn, is voor zowel beginners als gevorderden geschikt en voor iedere professional een absolute aanrader. Naast het doorlopen van je profiel en de vele tips om jezelf beter vindbaar en zichtbaar te maken, word je ook meegenomen in de wereld van social selling en de aparte LinkedIntool Sales Navigator.

Hoe trek je potentiële klanten of opdrachtgevers naar je profiel? Hoe kan interactie tot waardevolle leads leiden? En wat moet je doen om op LinkedIn de status van expert te krijgen, waardoor mensen jouw naam noemen op het moment dat er iemand gezocht wordt met jouw expertise?

BESTELLEN

Download hier het inkijkexemplaar 

Let op: deelnemers van mijn workshops ‘Zo haal je meer succes uit LinkedIn‘ ontvangen dit e-book gratis na afloop!

OVER DE AUTEUR, CORINNE KEIJZER

corinne-hoofd-rond300x300

Corinne Keijzer heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing, met de focus op Facebook, Twitter en LinkedIn. Zij houdt zich als zelfstandig ondernemer dagelijks bezig met consultancy voor diverse organisaties en heeft al vele andere zelfstandig ondernemers op weg geholpen.

Ze helpt bedrijven met het opzetten en uitvoeren van hun social media strategie. Daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte trainingen, heeft de meest complete LinkedIn handleiding van Nederland geschreven en is naast auteur van dit e-book ook auteur van het populaire e-book ‘LinkedIn voor bedrijven‘. Zij is tot officieel ambassadeur van LinkedIn benoemd door LinkedIn zelf en in 2017 is zij door een vakjury van de FOTY awards verkozen tot beste zzp’er in de categorie ‘Coaching & Training

Naast deze blogsite blogt ze ook voor Marketingfacts en wordt ze vaak gevraagd om haar social media expertise in SBS6 Shownieuws.

INHOUD ‘MEER SUCCES MET LINKEDIN!’

Bekijk hier alle hoofdstukken. Dit boek mag je niet missen!

 • HOOFDSTUK 01: Het belang van LinkedIn anno 2017
 • HOOFDSTUK 02: Een professioneel profiel
 • HOOFDSTUK 03: Je LinkedInprofiel professionaliseren
 • HOOFDSTUK 04: De statistieken van jouw profielbezoekers
 • HOOFDSTUK 05: Je persoonlijke instellingen
 • HOOFDSTUK 06: Zoekfunctie, connecties en uitnodigingen
 • HOOFDSTUK 07: Updates en blogs schrijven
 • HOOFDSTUK 08: Berichteninbox, meldingen en uitnodigingen
 • HOOFDSTUK 09: Groepen
 • HOOFDSTUK 10: Zoeken naar vacatures
 • HOOFDSTUK 11: Sales Navigator – de tool om leads te genereren
 • HOOFDSTUK 12: Mobiele LinkedInapplicaties en handige tools

WAT LEZERS ZEGGEN OVER DIT BOEK

Marcel Molenaar, Countrymanager LinkedIn Benelux 

‘Meer succes met LinkedIn is een zeer compleet en gedegen overzicht van alle functionaliteiten die het LinkedInplatform aan professionals te bieden heeft. Ik heb het dan ook met plezier gelezen en weet zeker dat zowel startende als ervaren netwerkers veel waardevolle informatie zullen halen uit deze handleiding.’

Let op: zonder mijn persoonlijke toestemming kan dit ebook niet voor commerciële doeleinden of e-learnings gebruikt worden, zie disclaimer. Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen.

Tip: Check je spamfilter als je het mailtje met daarin de downloadlink naar het e-book niet ontvangt.

Ik wens je veel plezier met dit ebook!

Hartelijke groet,

Corinne Keijzer

BESTEL NU MEER SUCCES MET LINKEDIN!

Dit e-book is gemaakt in pdf formaat en daardoor heel gemakkelijk leesbaar op alle apparaten. Geen speciaal programma of e-reader nodig dus!

Liever een papieren versie? Bij een copyshop kun je het laten printen en laten binden.

BESTELLEN