Het is een nieuwe optie die nog meer bijdraagt aan je Personal Branding op LinkedIn: een achtergrond foto op je profiel. Als premium lid kon je hem al een tijdje toevoegen, nu wordt deze optie ook bij niet-betalende leden uitgerold.

Ik ben Premium lid maar heb de optie nog niet

Heb je als premium lid nog geen achtergrond foto op je profiel? Waarschijnlijk heb je dan nog niet op “bewerken” geklikt. Doe dat eerst. Ook als je niet-betalend lid bent, krijg je deze optie een dezer dagen te zien en kun je na het klikken op “bewerken” een omslagfoto toevoegen. Kwestie van af en toe even uitproberen. LinkedIn grote foto

Als het goed is krijg je dan de volgende tekst te zien.

LinkedIn grote foto

Als je klikt op het blauwe gedeelte hierboven, dan krijg je de optie een foto toe te voegen vanuit een van je eigen bestanden. Kies een foto van 1400 x 425 pixels.

LinkedIn grote foto

Hij is direct zichtbaar op je profiel!

LinkedIn grote foto
Wil je hem aanpassen, iets verschuiven of verwijderen, dan klik je weer op “bewerken”. Je ziet dan in je achtergrond foto “achtergrond bewerken” verschijnen. Klik daarop om hem aan te passen.

LinkedIn grote foto

LinkedIn workshop persoonlijke profiel

Wil jij ook een professioneel LinkedIn profiel? Meld je dan nu aan voor deze voordelige zomeraanbieding op 26 augustus. Nog een paar plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

training linkedinlinkedin training