Donatie Handleiding LinkedIn

///Donatie Handleiding LinkedIn

Donatie Handleiding LinkedIn

Door |2018-03-28T13:50:59+00:00vrijdag 28 augustus, 2015|BLOGS, LinkedIn|

Met veel plezier plaats ik nog steeds regelmatig een geheel vernieuwde Handleiding LinkedIn. Veel mensen maken daar al vanaf het begin in 2013 dankbaar (professioneel) gebruik van en ik krijg dan ook regelmatig leuke, mooie, fijne reacties. Daar ben ik erg blij mee, vooral als mensen ook werk hebben gevonden hierdoor. De Handleiding LinkedIn is en blijft daarom ook gratis! 

Maar wil je me toch bedanken voor de tijd en energie die ik er continu in steek? Dan kun je een (klein) bedrag doneren. Ik wil met deze donaties te zijner tijd een Engelse versie laten maken om nog meer mensen blij te maken. Help je mee?

 

DONEER HIER

 

 

Over de schrijver:

Corinne heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met tegenwoordig vooral de focus op LinkedIn. Met haar bedrijf Digital Moves werkt ze samen met andere ondernemers die ieder hun eigen expertise hebben op gebied van online media. Regelmatig wordt ze gevraagd als spreker, met name over het onderwerp 'social selling met LinkedIn', en daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte LinkedIn trainingen. Ze is auteur van honderden blogs, artikelen en meerdere boeken over social media. In 2017 is zij door een vakjury van de FOTY awards verkozen tot beste zzp'er in de categorie 'Coaching & Training' en in 2019 is zij opnieuw genomineerd én finaliste voor de FOTY awards van 2018. Neem contact op met Corinne.

Eén reactie

  1. […] geven. De handleiding LinkedIn is en blijft gratis, maar ik heb in mijn nieuwe versie wel gevraagd om een donatie te doen na het downloaden. Dit omdat ik het boekwerk vooral ook graag in een Engelse versie wil laten […]

Laat een reactie achter

Anti-spam: *