Interview over netwerken 2.0 in Communicatie Magazine

//Interview over netwerken 2.0 in Communicatie Magazine

Interview over netwerken 2.0 in Communicatie Magazine

Door |2019-02-25T16:23:31+00:00maandag 8 februari, 2016|IN DE MEDIA|

In het februari nummer (2016) van Communicatie Magazine staat een artikel van Floor Bakhuys over netwerken met inzichten van diverse professionals. Niet alleen ben ik hiervoor geïnterviewd, ook kreeg ik een prominente plek op de cover. Met dank aan de mooie foto’s van Duco de Vries.

Voor de liefhebber, bij deze ook de pdf netwerken hoe doe je dat

netwerken 2.0 communicatie magazine

netwerken 2.0 communicatie magazinenetwerken 2.0 communicatie magazinenetwerken 2.0 communicatie magazinenetwerken 2.0 communicatie magazine

Over de schrijver:

Corinne heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met tegenwoordig vooral de focus op LinkedIn. Met haar bedrijf Digital Moves werkt ze samen met andere ondernemers die ieder hun eigen expertise hebben op gebied van online media. Regelmatig wordt ze gevraagd als spreker, met name over het onderwerp 'social selling met LinkedIn', en daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte LinkedIn trainingen. Ze is auteur van honderden blogs, artikelen en meerdere boeken over social media. In 2017 is zij door een vakjury van de FOTY awards verkozen tot beste zzp'er in de categorie 'Coaching & Training' en in 2019 is zij opnieuw genomineerd én finaliste voor de FOTY awards van 2018. Neem contact op met Corinne.

Laat een reactie achter

Anti-spam: *