Op 9 juni 2016 wordt weer het Congres Facebook Marketing georganiseerd. Een van de meest waardevolle congressen als je het mij vraagt, eentje die je als professional in de social media zéker moet bezoeken. 

Wat houdt het Facebookcongres in

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het Congres Facebook Marketing een van de beste congressen is die ik ken. Je komt s’avonds thuis met je hoofd vol waardevolle nieuwe informatie van vele sprekers uit meerdere landen. Zij delen hun visie en kennis over Facebook maar ook over Whatsapp en Instagram. Ze laten zien wat de zakelijke mogelijkheden zijn, wat de trends voor het komende jaar zijn en geven massa’s tips.

facebook corinne keijzer social media expert

Vorig jaar gaf ik zelf een sessie “Facebook voor kleine ondernemers”

Wanneer is het Congres Facebook Marketing

Op donderdag 9 juni 2016 vindt de vierde editie van Congres Facebook Marketing plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Een event met meer dan 20 sprekers, masterclasses, presentaties en workshops over commerce, service en branding met Facebook.

Wie zijn de sprekers

Je kunt op de website bekijken wie de sprekers zijn.

Keynotes zijn er dit jaar van trendwatcher Sander Duivestein, over de toekomst van social media. Mediapsycholoog Mischa Coster geeft voorbeelden en tips over hoe je non-verbaal gedrag effectief kan inzetten in een digitale wereld en ex-head of marketing van Red Bull, Huib van Bockel, deelt zijn kennis over social branding.

De breakout sessies gaan o.a. over Facebook advertising, Instagram marketing, de zakelijke mogelijkheden van Facebook messenger en chat apps, de kansen die Virtual Reality biedt en effectieve webcare via Facebook en Whatsapp (en zelfs Snapchat). Topmerken als ABN AMRO, Qmusic en Catawiki presenteren ook. Congres Facebook Marketing is een absolute aanrader voor iedereen die serieus, zakelijk succes wil behalen met Facebook, WhatsApp en Instagram.

Hoe kom ik aan kaarten en wat kosten ze

Je kunt je kaarten á € 349,00 ex btw via de website bestellen. Ik weet dat ze hard gaan, dus wees er snel bij!

Zie ik je daar?