6 tips om social media beter in te zetten – via Ziggo

/, Social media algemeen, Social media strategie/6 tips om social media beter in te zetten – via Ziggo

6 tips om social media beter in te zetten – via Ziggo

Door |2018-03-28T13:50:55+00:00maandag 18 juli, 2016|IN DE MEDIA, Social media algemeen, Social media strategie|

Ziggo vroeg mij een aantal tips te geven omtrent het effectief inzetten en samen laten werken van social media kanalen. Tevens kun je mijn LinkedIn boek winnen dat na deze zomer (2016) uitkomt. Moet je wel snel zijn, voor 20 juli kun je een email met je naam sturen aan Ziggo: ziggozakelijkevents@office.ziggo.nl. Wie weet krijg jij dit handige boek, dat speciaal voor professionals wordt geschreven (inclusief uitleg Sales Navigator), als een van de eerste gegadigden thuis gestuurd!

Hoe social media inzetten Hoe social media inzetten

Originele post staat op Ziggo Zakelijk

Heb je het boek niet gewonnen via Ziggo? Geen paniek! Je kunt het boek reserveren en zelf aanschaffen! Houd hiervoor onze nieuwsbrief in de gaten óf stuur een e-mail dat je graag een berichtje wilt ontvangen als het boek uit is.

Over de schrijver:

Corinne heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met tegenwoordig vooral de focus op LinkedIn. Met haar bedrijf Digital Moves werkt ze samen met andere ondernemers die ieder hun eigen expertise hebben op gebied van online media. Regelmatig wordt ze gevraagd als spreker, met name over het onderwerp 'social selling met LinkedIn', en daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte LinkedIn trainingen. Ze is auteur van honderden blogs, artikelen en meerdere boeken over social media. In 2017 is zij door een vakjury van de FOTY awards verkozen tot beste zzp'er in de categorie 'Coaching & Training' en in 2019 is zij opnieuw genomineerd én finaliste voor de FOTY awards van 2018. Neem contact op met Corinne.

Laat een reactie achter

Anti-spam: *