Ziggo vroeg mij een aantal tips te geven omtrent het effectief inzetten en samen laten werken van social media kanalen. Tevens kun je mijn LinkedIn boek winnen dat na deze zomer (2016) uitkomt. Moet je wel snel zijn, voor 20 juli kun je een email met je naam sturen aan Ziggo: ziggozakelijkevents@office.ziggo.nl. Wie weet krijg jij dit handige boek, dat speciaal voor professionals wordt geschreven (inclusief uitleg Sales Navigator), als een van de eerste gegadigden thuis gestuurd!

Hoe social media inzetten Hoe social media inzetten

Originele post staat op Ziggo Zakelijk

Heb je het boek niet gewonnen via Ziggo? Geen paniek! Je kunt het boek reserveren en zelf aanschaffen! Houd hiervoor onze nieuwsbrief in de gaten óf stuur een e-mail dat je graag een berichtje wilt ontvangen als het boek uit is.