Hoe is mijn boek ‘Meer succes met LinkedIn!’ ontstaan? Heb ik het alleen geschreven of hulp gekregen? Voor wie is het geschikt en wat zijn de gouden tips op gebied van LinkedIn? Bobbi en Lisa van ‘De stad Amersfoort’ vroegen me het hemd van het lijf en maakten een mooie video.

Voor het hele artikel:

http://destadamersfoort.nl/zakelijk/de-gouden-tips-van-amersfoortse-linkedin-expert-268446 

‘Meer succes met LinkedIn!’ bestellen

LinkedIn is meer dan een database voor je contacten of een platform waar je vacatures vindt. In ruim 240 pagina’s neemt het boek ‘Meer succes met LinkedIn!’ je mee door álle geheimen van het persoonlijke LinkedInprofiel. Vooral geschikt voor salesmanagers, accountmanagers, marketing- en communicatieprofessionals en zzp’ers. Bestellen kan via de (online) boekwinkels of rechtstreeks via de uitgeverij, Some Books.

Meer succes met LinkedIn!