Video-interview op Stad Amersfoort

//Video-interview op Stad Amersfoort

Video-interview op Stad Amersfoort

Door |2018-03-28T13:50:51+00:00woensdag 20 september, 2017|IN DE MEDIA|

Hoe is mijn boek ‘Meer succes met LinkedIn!’ ontstaan? Heb ik het alleen geschreven of hulp gekregen? Voor wie is het geschikt en wat zijn de gouden tips op gebied van LinkedIn? Bobbi en Lisa van ‘De stad Amersfoort’ vroegen me het hemd van het lijf en maakten een mooie video.

Voor het hele artikel:

http://destadamersfoort.nl/zakelijk/de-gouden-tips-van-amersfoortse-linkedin-expert-268446 

‘Meer succes met LinkedIn!’ bestellen

LinkedIn is meer dan een database voor je contacten of een platform waar je vacatures vindt. In ruim 240 pagina’s neemt het boek ‘Meer succes met LinkedIn!’ je mee door álle geheimen van het persoonlijke LinkedInprofiel. Vooral geschikt voor salesmanagers, accountmanagers, marketing- en communicatieprofessionals en zzp’ers. Bestellen kan via de (online) boekwinkels of rechtstreeks via de uitgeverij, Some Books.

Meer succes met LinkedIn!

Over de schrijver:

Corinne heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met tegenwoordig vooral de focus op LinkedIn. Met haar bedrijf Digital Moves werkt ze samen met andere ondernemers die ieder hun eigen expertise hebben op gebied van online media. Regelmatig wordt ze gevraagd als spreker, met name over het onderwerp 'social selling met LinkedIn', en daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte LinkedIn trainingen. Ze is auteur van honderden blogs, artikelen en meerdere boeken over social media. In 2017 is zij door een vakjury van de FOTY awards verkozen tot beste zzp'er in de categorie 'Coaching & Training' en in 2019 is zij opnieuw genomineerd én finaliste voor de FOTY awards van 2018. Neem contact op met Corinne.

Laat een reactie achter

Anti-spam: *