Een jaar geleden kwam mijn boek ‘Meer succes met LinkedIn!‘ uit. De wens van veel van mijn klanten om ook ‘iets op papier’ te willen hebben, werd daarmee ingewilligd. Nu een jaar later zijn de drieduizend exemplaren op een paar honderd na uitverkocht. De laatste boeken mogen daarom vanaf nu voor een lagere prijs weg, namelijk € 12,50 (voorheen € 19,95):   https://www.somebooks.nl/product/meer-succes-met-linkedin-2/  (zolang de voorraad strekt).

BESTEL MIJN BOEK

E-book ‘Meer succes met LinkedIn!’

LinkedIn heeft in het afgelopen jaar vooral veel functies toegevoegd. Daarom vond ik het tijd om de e-book versie uit te breiden. Mijn e-book ‘Meer succes met LinkedIn!‘, waar de papieren versie van afgeleid is, is nu van 250 naar maar liefst 400 pagina’s gegroeid. Deze geheel geupdate en uitgebreide versie kun je uiteraard ook bestellen via Some Books Uitgeverij: https://www.somebooks.nl/product/meer-succes-met-linkedin/

BESTEL MIJN E-BOOK

 

Wat zijn de grootste verschillen

Het papieren boek is nog steeds actueel. De grootste uiterlijke verandering in het afgelopen jaar zit hem in het introductieprofiel op je persoonlijke profiel en de groepen. Daarnaast zijn er vooral heel veel functies en opties bijgekomen én heb ik de Sales Navigator herschreven en flink uitgebreid in het e-book. Overigens kun je daarvoor ook een aparte handleiding kopen mocht je de rest van het e-book niet nodig hebben: https://www.somebooks.nl/product/meer-succes-met-de-linkedin-sales-navigator/

Mijn LinkedIn updates

In mijn maandelijkse updates heb ik lezers door het jaar heen op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes en aanpassingen op LinkedIn, deze vind je hier op de site terug als je zoekt op de maanden of via de lijstjes zoals je in ieder maandelijks blog terugvindt, zie bijvoorbeeld het blog uit augustus: https://www.corinnekeijzer.nl/2018/09/05/linkedin-ontwikkelingen-augustus/

linkedin ebooks

Nummer 1 op Bol.com

Nadat mijn boek ‘Meer succes met LinkedIn!’ vorig jaar september verscheen is het ruim een jaar lang al bijna onafgebroken het best verkochte boek over LinkedIn op Bol.com. Een prestatie waar ik ontzettend trots op ben! Maar nog trotser ben ik op de vele positieve reacties en reviews die ik kreeg.

Recensies en aanbevelingen ‘Meer succes met LinkedIn!’

Zie hier een greep uit de recensies van Some Books, Bol.com en Managementboek. Op Marketingfacts werd door Franklin Neuteboom ook een mooie positieve review geschreven: https://www.marketingfacts.nl/berichten/linkedin-linken-is-leuk-maar-niet-genoeg 

 

recensie meer succes met linkedin recensie meer succes met linkedin

recensie meer succes met linkedin

recensie meer succes met linkedin

recensie meer succes met linkedin recensie meer succes met linkedin

 

recensie meer succes met linkedin