Contact

/Contact
Contact2018-08-27T12:05:21+00:00

Contact (alleen voor zakelijke klanten)

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op zoek naar meer informatie over een cursus, workshop of weten of ik beschikbaar ben voor een freelance opdracht? Je kunt contact met mij opnemen via het contactformulier of per mail: corinne@corinnekeijzer.nl. Ik ben gevestigd in Amersfoort en werk door het hele land.

Zakelijke (potentiële) klanten kunnen me ook bellen: 06-24862888 (niet bestemd voor studenten of persoonlijke Facebook vragen).

Let op: ik ben een onafhankelijke ondernemer en geen medewerker van Facebook. Ik kan technische problemen niet oplossen en ook ontbreekt mij de tijd om ieder persoonlijk probleem met Facebook op te lossen. Je kunt in dat geval beter gebruik maken van het Helpcentrum van Facebook zelf.

corinne-hoofd-rond300x300

Voor het aanvragen van een offerte heb ik gegevens nodig: insteek en onderwerp workshop of cursus, aantal personen, locatie, tijdsduur. Graag telefoonnummer vermelden zodat ik kan bellen voor eventueel meer informatie.

Aan een telefonisch-, Skype- of mail consult zijn kosten verbonden, € 125,00 per uur ex btw. Consult mogelijk vanaf 15 minuten.