Meer succes met LinkedIn!

/Meer succes met LinkedIn!

Meer succes met LinkedIn!

Door |2018-10-16T12:30:03+00:00maandag 31 oktober, 2016|

MEER SUCCES MET LINKEDIN!
Handleiding voor professionals

Veel mensen zien LinkedIn nog steeds als een database voor contacten of denken dat je het alleen maar gebruikt bij het zoeken naar een nieuwe baan. Jammer, want LinkedIn biedt zoveel meer voor professionals.

Na het lezen van dit e-book, wat bestaat uit ruim 400 pagina’s, snap je de meerwaarde van LinkedIn en ben jij ook in staat zakelijk meer uit dit uitgebreide platform te halen. Zorg ervoor dat je je concurrentie voor blijft en leer alle geheimen rondom social selling kennen.
Dit vernieuwde e-book is voor zowel beginners als gevorderden geschikt en voor iedere professional een absolute aanrader. Naast het doorlopen van je profiel en de vele tips om jezelf beter vindbaar en zichtbaar te maken, word je ook meegenomen in de wereld van social selling en de aparte LinkedIntool Sales Navigator.

Hoe trek je potentiële klanten of opdrachtgevers naar je profiel? Hoe kan interactie tot waardevolle leads leiden? En wat moet je doen om op LinkedIn de status van expert te krijgen, waardoor mensen jouw naam noemen op het moment dat er iemand gezocht wordt met jouw expertise?

BESTELLEN

OVER DE AUTEUR, CORINNE KEIJZER

Corinne Keijzer heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing, met de focus op Facebook, Twitter en LinkedIn. Zij houdt zich als zelfstandig ondernemer dagelijks bezig met consultancy voor diverse organisaties en heeft al vele andere zelfstandig ondernemers op weg geholpen.
Ze helpt bedrijven met het opzetten en uitvoeren van hun social media strategie. Daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte trainingen en is auteur van de populaire e-books ‘Meer succes met LinkedIn‘ en ‘LinkedIn voor bedrijven‘.
Naast deze blogsite blogt ze ook voor Marketingfacts en wordt ze vaak gevraagd om haar social media expertise in SBS6 Shownieuws. In 2017 is zij door een vakjury van de FOTY awards verkozen tot beste zzp’er in de categorie ‘Coaching & Training’.

Over de schrijver:

Corinne heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met tegenwoordig vooral de focus op LinkedIn. Met haar bedrijf Digital Moves werkt ze samen met andere ondernemers die ieder hun eigen expertise hebben op gebied van online media. Regelmatig wordt ze gevraagd als spreker, met name over het onderwerp 'social selling met LinkedIn', en daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte LinkedIn trainingen. Ze is auteur van honderden blogs, artikelen en meerdere boeken over social media. In 2017 is zij door een vakjury van de FOTY awards verkozen tot beste zzp'er in de categorie 'Coaching & Training'. Neem contact op met Corinne.

Eén reactie

 1. Suzanne Rietveld 17 april 2017 at 19:53

  Hoi Corinne,

  Ik zag je oproep voor een professionele vertaling van je e-book naar het Engels. Ik heb net mijn opleiding tot vertaler Engels afgerond en zou graag aan het werk gaan. Leuk als we elkaar dan via LinkedIn hebben gevonden.

  De prijs is afhankelijk van het aantal woorden en de deadline, maar zal tussen de 6-10 cent per woord liggen voor de vertaler en 4 cent voor de tweede persoon, het liefst een native speaker, om de puntjes op de i te zetten.

  Ik hoor graag of je daar meer over wilt weten.

  Suzanne Rietveld

Laat een reactie achter

Anti-spam: *