Social Media

“Geen tijd”, “gedoe”, “het werkt niet”, “je móet al zoveel”….

Er worden nog steeds veel excuses verzonnen om social media niet op te pakken binnen een organisatie. Gemiste kans als je het mij vraagt. Sociale media worden met de dag belangrijker en spelen nu al een hele grote rol in het dagelijkse leven van de meeste mensen. Consumenten verwachten bedrijven online te vinden, willen het gesprek aangaan, hun vragen en klachten kunnen stellen.

Voor bedrijven is dit het perfecte middel om de klantbinding en imago te versterken. Om interactie te hebben en daardoor te weten wat er speelt in de markt, consumenten te betrekken bij hun producten of diensten. De angst voor het onbekende binnen organisaties zorgt helaas nog voor veel drempels. Die drempels kunnen weggehaald worden en ik kan u daarbij helpen!

Bent u op zoek naar een ervaren social media specialist of -expert voor uw bedrijf die:


Dan kan ik u uitkomst bieden!

Al ruim 3 jaar verzorg ik social media trajecten binnen grote en kleine bedrijven. Al honderden mensen en vele organisaties gingen u voor als het gaat om gedegen hands-on trainingen, presentaties en workshops. Alles op maat gemaakt, branche- en functie gerelateerd. U kunt direct aan de slag als ik bij u geweest ben!

Neemt u voor vragen en vrijblijvende informatie contact met mij op of vraag vrijblijvend een maatwerk offerte aan per mail of stuur een berichtje via ons contactformulier: https://www.digitalmoves.nl/contact/