Wat kan ik voor ú betekenen

//Wat kan ik voor ú betekenen

Wat kan ik voor ú betekenen

Door |2019-03-10T15:40:17+00:00zaterdag 12 december, 2009|Over Mij|

Social Media

“Geen tijd”, “gedoe”, “het werkt niet”, “je móet al zoveel”….

Er worden nog steeds veel excuses verzonnen om social media niet op te pakken binnen een organisatie. Gemiste kans als je het mij vraagt. Sociale media worden met de dag belangrijker en spelen nu al een hele grote rol in het dagelijkse leven van de meeste mensen. Consumenten verwachten bedrijven online te vinden, willen het gesprek aangaan, hun vragen en klachten kunnen stellen.

Voor bedrijven is dit het perfecte middel om de klantbinding en imago te versterken. Om interactie te hebben en daardoor te weten wat er speelt in de markt, consumenten te betrekken bij hun producten of diensten. De angst voor het onbekende binnen organisaties zorgt helaas nog voor veel drempels. Die drempels kunnen weggehaald worden en ik kan u daarbij helpen!

Bent u op zoek naar een ervaren social media specialist of -expert voor uw bedrijf die:


Dan kan ik u uitkomst bieden!

Al ruim 3 jaar verzorg ik social media trajecten binnen grote en kleine bedrijven. Al honderden mensen en vele organisaties gingen u voor als het gaat om gedegen hands-on trainingen, presentaties en workshops. Alles op maat gemaakt, branche- en functie gerelateerd. U kunt direct aan de slag als ik bij u geweest ben!

Neemt u voor vragen en vrijblijvende informatie contact met mij op of vraag vrijblijvend een maatwerk offerte aan per mail of stuur een berichtje via ons contactformulier: https://www.digitalmoves.nl/contact/ 

Over de schrijver:

Corinne heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met tegenwoordig vooral de focus op LinkedIn. Met haar bedrijf Digital Moves werkt ze samen met andere ondernemers die ieder hun eigen expertise hebben op gebied van online media. Regelmatig wordt ze gevraagd als spreker, met name over het onderwerp 'social selling met LinkedIn', en daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte LinkedIn trainingen. Ze is auteur van honderden blogs, artikelen en meerdere boeken over social media. In 2017 is zij door een vakjury van de FOTY awards verkozen tot beste zzp'er in de categorie 'Coaching & Training' en in 2019 is zij opnieuw genomineerd én finaliste voor de FOTY awards van 2018. Neem contact op met Corinne.