BOEKEN EN EBOOKS

VERKRIJGBAAR VIA SOME BOOKS

Onze eigen uitgeverij!

Samen met mijn partner Rik Keijzer ben ik een eigen uitgeverij en webshop voor socialmediaboeken begonnen! www.somebooks.nl, een geweldig leuk nieuw bedrijf waarbinnen ik voortaan mijn eigen boeken ga laten drukken, maar ook andere schrijvers op het gebied van social media een nieuw podium bied om hun boeken te promoten en te verkopen.

Bestel nu mijn boeken via www.somebooks.nl

De beste social media boeken koop je via www.somebooks.nl

MEER SUCCES MET LINKEDIN!

Meer succes met LinkedIn - Corinne Keijzer

Veel mensen zien LinkedIn nog steeds als een database voor contacten of denken dat je het alleen maar gebruikt bij het zoeken naar een nieuwe baan. Jammer, want LinkedIn biedt voor professionals zoveel meer.

Na het lezen van dit boek snap je de meerwaarde van LinkedIn en ben ook jij in staat zakelijk succes uit dit uitgebreide platform te halen. Zorg ervoor dat je je concurrentie voor blijft en leer alle geheimen rondom social selling.

Dit boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en voor iedere professional een absolute aanrader. Behalve dat je je profiel doorloopt en veel tips krijgt om jezelf beter vindbaar en zichtbaar te maken, word je ook meegenomen in de wereld van social selling en de aparte LinkedIntool Sales Navigator. Hoe trek je potentiële klanten of opdrachtgevers naar je profiel? Hoe kan interactie tot waardevolle leads leiden? En wat moet je doen om op LinkedIn de status van expert te krijgen, waardoor mensen jouw naam noemen zodra er iemand gezocht wordt met jouw expertise?

Exclusief te bestellen via www.somebooks.nl, ISBN nummer 978-90-83011738 (zowel als boek als e-book verkrijgbaar)

BESTELLEN

LINKEDIN VOOR BEDRIJVEN 

Als bedrijf kun je LinkedIn voor vele doeleinden inzetten, hoe klein of groot je bedrijf ook is. Doelgerichte updates plaatsen, adverteren, je bedrijf als werkgever profileren, er zijn zoveel meer mogelijkheden dan het persoonlijke profiel. Kortom, dit boek is weer een handleiding boordevol tips en adviezen om (nog meer) succes te halen uit je LinkedIn bedrijfspagina. Waar wacht je nog op!

Dit boek wordt gratis bij workshops geleverd waarin de werking van de LinkedIn bedrijfspagina en het advertentie systeem in Campagnebeheer wordt uitgelegd.
ISBN nummer: 978-90-830117-5-2 (zowel als boek als e-book verkrijgbaar)

BESTELLEN

MEER SUCCES MET DE LINKEDIN SALES NAVIGATOR 

Meer succes met de LinkedIn Sales Navigator!

Wie zit er in deze tijd nog op koude acquisitie te wachten? Ruim 90% van de mensen heeft er een hekel aan, dus hoogste tijd om een nieuwe weg in te slaan naar het vinden van nieuwe klanten. De Sales Navigator van LinkedIn is hier uitstekend geschikt voor. Een tool waarmee je relaties met prospects opbouwt, waardoor de kans op afspraken, en daarmee nieuwe klanten, toeneemt.

Deze handleiding neemt je in ruim 100 pagina’s stap voor stap mee door de tool. Voor ieder onderdeel is een uitgebreide uitleg aanwezig, ondersteund door kleuren screenshots. Na het lezen van dit boek weet je hoe de Sales Navigator werkt en hoe je deze fantastische tool toepast in je social selling proces.
ISBN 978-90-830117-6-9 (zowel als boek als e-book verkrijgbaar)

BESTELLEN

ONTDEK FACEBOOK VOOR ONDERNEMERS

Compleet vernieuwd boek verwacht dit najaar!

Ontdek hoe krachtig Facebook kan zijn voor zakelijk gebruik. In dit boek leer je hoe je een succes maakt van je Facebookpagina. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je een Facebook-pagina voor zakelijk gebruik opstelt. Je leert door de voorbeelden en tips hoe je meer fans krijgt en behoudt, hoe je interactie creëert en hoe je effectieve Facebookcampagnes opzet. Verder leer je hoe je het effect kunt meten van je Facebookwerkzaamheden en -marketing, rekening te houden met de edgeranking van Facebook en veel meer!

UPDATE: Helaas, dit boek is volledig uitverkocht!

HANDLEIDING LINKEDIN -ebook

Gratis LinkedIn Handleiding van Corinne Keijzer

Wil jij ook een professioneel LinkedIn profiel dat je zichtbaar en vindbaar maakt? Wil jij werk vinden via LinkedIn? Download dan snel gratis de meest complete handleiding LinkedIn van Nederland.

ISBN nummer 978-90-821903-0-4

BESTELLEN