Wil jij weten hoe en of jouw vrienden je updates op Facebook volledig zien? Of alleen de (door Facebook bepaalde) belangrijkste updates? Je hebt hier een mooie functie voor binnen je profiel: “Weergeven als”. Dit kan ook heel erg handig zijn als je bijvoorbeeld wilt weten of alles afgeschermd is voor derden en hoe zij jouw profiel zien. Lees snel verder als je wilt weten hoe je dit doet.

Weergeven als

Ga naar je eigen profiel en klik onder je omslagfoto op het wieltje naast “Activiteitenlogboek”. Er komen 2 keuzes, je kiest voor “weergeven als” .

facebook vrienden informatie

Vervolgens kies je voor “openbaar”, als je wilt weten hoe mensen die niet bevriend zijn jouw profiel zien. Of je vult het veld in met de naam van diegene waarvan je wilt weten hoe hij of zij jouw profiel ziet. De rest wijst zich vanzelf. Heb je het idee dat een van je vrienden updates mist en niet alles in zijn tijdlijn ziet van jou? Check dan een eerder geschreven blog hierover.

facebook profiel bekijken

Ontdek – Facebook voor ondernemers

De succesvolle snelgids “Ontdek snel – Facebook voor ondernemers” is in juni dit jaar al verschenen. Op 25 november is de uitgebreidere nieuwe druk van ruim 200 bladzijden verschenen. Nóg meer Facebook geheimen en -tips, adviezen en heel veel voorbeelden. Speciaal voor ZZPers, het MKB, retailers, artiesten en DJ’s. Bestel hem nu!

Inhoud “Facebook voor Ondernemers”:

• Je Facebookpagina: overzicht van de verschillende soorten pagina’s. 
• Instellingen: uitgebreide beschrijving van de instellingen voor je pagina. 
• Interactie en bereik: effectief gebruikmaken van de tijdlijn. 
• Webcare: houd fans te vriend en maak van klagers merkambassadeurs. 
• Facebookmarketing: scoor optimaal met je marketinginspanningen. 
• Statistieken: meet het bezoek en de reacties op je pagina. 
• Adverteren: verkrijg meer fans met gratis en betaalde acties. 
• Mobiel gebruik: beheer je pagina vanaf een mobiel apparaat. 
• Tools, blogs & bronnen: overzicht van handige hulpmiddelen. 

Te bestellen bij onder andere Bol.com en Managementboek zonder verzendkosten. Ook verkrijgbaar in de meeste boekhandels.

Facebook voor zzper