Wil jij weten hoe en of jouw vrienden je updates op Facebook volledig zien? Of alleen de (door Facebook bepaalde) belangrijkste updates? Je hebt hier een mooie functie voor binnen je profiel: “Weergeven als”. Dit kan ook heel erg handig zijn als je bijvoorbeeld wilt weten of alles afgeschermd is voor derden en hoe zij jouw profiel zien. Lees snel verder als je wilt weten hoe je dit doet.

Weergeven als

Ga naar je eigen profiel en klik onder je omslagfoto op het wieltje naast “Activiteitenlogboek”. Er komen 2 keuzes, je kiest voor “weergeven als” .

facebook vrienden informatie

Vervolgens kies je voor “openbaar”, als je wilt weten hoe mensen die niet bevriend zijn jouw profiel zien. Of je vult het veld in met de naam van diegene waarvan je wilt weten hoe hij of zij jouw profiel ziet. De rest wijst zich vanzelf. Heb je het idee dat een van je vrienden updates mist en niet alles in zijn tijdlijn ziet van jou? Check dan een eerder geschreven blog hierover.

facebook profiel bekijken