Wil jij nog een mooi landschap overzicht van je LinkedIn connecties? Dan moet je snel zijn, vanaf 1 september is deze functie “InMaps” verdwenen.

LinkedIn Maps

Het is mij nooit geheel duidelijk geworden wat je er verder mee kon, maar het zag er wel leuk uit: een overzicht in een tekening van al je LinkedIn connecties, InMaps. LinkedIn heeft besloten te stoppen met deze functionaliteit. Wil je nog zo’n mooi overzicht, dan moet je dit voor 1 september 2014 aanvragen, anders ben je te laat.

Ga naar de website toe en log in met je LinkedIn account.

linkedin connecties overzicht

Je moet even toestemming geven voor toegang tot je gegevens en je wachtwoord opnieuw invoeren.

linkedin connecties overzicht

Dan duurt het even…. hoe meer connecties, hoe langer.

linkedin connecties overzicht

Et voila… daar is je overzicht. Leuk om te zien hoe je connecties zich verhouden tot jou en de rest. Ik heb een branche switch gemaakt 5 jaar geleden, die 2 linker bolletjes zijn daar nog een erfenisje van. linkedin connecties overzicht

Als je inzoomt dan zie je de namen er bij staan. Ga je op een naam staan, dan krijg je de LinkedIn informatie.

linkedin connecties overzichtIk vind het niet gek dat LinkedIn stopt met deze functie, het nut is me nooit helemaal duidelijk geworden. Liever zie ik dan Signal terug of een evenementenkalender… maarja, we blijven dromen ;)

Wil je meer succes hebben met LinkedIn? Neem dan een workshop van socialmedia-expert Corinne Keijzer

Groei maximaal in zichtbaarheid en conversie

- Hoe komen we (meer) in beeld bij onze stakeholders, prospects en klanten?

- Hoe krijgen we meer volgers en hoe zetten we een eenvoudige contentstrategie op?

- Hoe zetten we contentmarketing goed in?

- Hoe enthousiasmeer ik mijn collega's om LinkedIn (nog) meer in te zetten?

Maximaal groeien in zichtbaarheid en volgers met je bedrijfspagina en de persoonlijke profielen van jou en je collega’s. Vanuit bekendheid doorpakken naar hogere conversie. Bekijk onze incompanytrainingen en -programma's en ga écht effectief aan de slag met LinkedIn.