Diensten

Waar het bij het communicatie om gaat is het verbinden van de mediakanalen, zowel traditioneel als digitaal. Bruggen bouwen in plaats van eilandjes creëren en van de medewerkers (sterkere) ambassadeurs maken. Social media zijn geen rocket science, het gaat er om hoe je ze gebruikt en toepast als middel om je doelgroep te bereiken.

Ben je op zoek naar iemand die:

  • Lezingen en inspiratiesessies kan geven om bijvoorbeeld je medewerkers beter inzicht te geven in LinkedIn?
  • jou het social selling proces uitlegt en laat zien hoe je aan klanten komt via social media?
  • een goede helikopterview heeft, al snel doorziet waarom het inzetten van bepaalde socialmediakanalen bij jouw bedrijf niet (goed) werkt en leert hoe je deze of andere middelen wél succesvol inzet?
  • ook weet hoé je al die kanalen met elkaar verbindt, inclusief de website en traditionele media?
  • een social media- en webcare strategie kan (helpen) ontwikkelen?
  • je medewerkers een gedegen cursus of training kan geven op gebied van social media, LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram of een van de andere social media kanalen?
  • management kan adviseren over het (veilig) inzetten van social media?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij helpen jou of je bedrijf de social media activiteiten op te pakken zodat ook jij er succes uit haalt. We leveren diverse diensten aan bedrijven, organisaties, instellingen, zzp’ers en artiesten. Alles op maat.

Neem gerust contact op, we denken graag mee hoe we voor jou het beste uit social media,  je website en je e-mailmarketing kunnen halen.

Strategie & Ontwikkeling

Voor de ene organisatie is het opstellen van een social media strategie eenvoudiger dan de ander. Alles is afhankelijk van grootte en structuur van het bedrijf, de wens en verwachting van de doelgroep, de doelen an sich en de doelstellingen. Wij ontwikkelen een strategie die bij jouw bedrijf of merk past.

Training en Cursus

Onze trainingen zijn altijd op maat en naar wens van de klant. Wij geloven namelijk niet in standaard verhaaltjes, zowel merken, bedrijven als personen zijn nu eenmaal verschillend. Alle cursussen en trainingen kunnen in groepsverband of individueel gehouden worden. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Social Advertising

Vergroot het bereik en je conversie door middel van Social Advertising. Adverteren op social media. Wij kunnen je daarbij helpen. Van het opzetten van campagnes tot aan het bepalen van de juiste strategie. Wil je het zelf leren? Wij helpen je daarbij met een stap-voor-stap training.

Presentaties en Inspiratiesessies

Benieuwd wat je allemaal met LinkedIn, social selling of social media algemeen kunt doen binnen jouw organisatie maar nog geen behoefte aan een workshop? Dan is een inspiratiesessie of presentatie van een uur of anderhalf uur een goede invulling. We nemen je mee door alle highlights van de tool(s), aangevuld met cases waarin praktijkvoorbeelden meegenomen worden.

Personal Branding

Personal branding is het jezelf als merk presenteren aan anderen. Je gebruikt o.a. je persoonlijkheid, skills en ervaring om je te onderscheiden van anderen. Je website en je social media kanalen zijn fantastische hulpmiddelen om jou aan de buitenwereld te presenteren. Wij helpen je de juiste stappen te nemen op het internet.

Community Management

Wil je je doelgroep blijvend betrekken én activeren via je eigen community? Maar je weet niet hoe, of je bent nog niet tevreden met het huidige resultaat en je vraagt je of hoe je kunt verbeteren? Onze experts op het gebied van Community Management helpen je op weg.