E-book LinkedIn voor bedrijven is uit

///E-book LinkedIn voor bedrijven is uit

E-book LinkedIn voor bedrijven is uit

Door |2019-03-06T15:36:53+00:00donderdag 30 juli, 2015|BLOGS, LinkedIn|

Wist je dat LinkedIn, naast de persoonlijke profielen, ook veel nuttige mogelijkheden biedt voor bedrijven in de vorm van een bedrijfspagina? Geschikt voor zelfstandigen maar vooral ook voor grotere bedrijven die hun product, dienst en/of merk willen profileren.

E-book LinkedIn voor bedrijven

De mogelijkheden om te adverteren, doelgericht updates te plaatsen, maar ook het bedrijf te profileren als (toekomstig) werkgever bieden mooie kansen die je niet mag laten liggen.

Daarom heb ik, naast een e-learning, nu ook een e-book uitgebracht over “LinkedIn voor bedrijven“.

  • Leer alles over de LinkedIn bedrijfspagina
  • Het creëren van goede content
  • Het aantrekken van volgers
  • De verschillende vormen van adverteren en updates sponsoren
  • Het opzetten van een carrièrepagina of showcasepagina
  • En nog veel meer….

Kortom, het is weer een ebook boordevol tips en adviezen om (nog meer) succes te halen uit je LinkedIn bedrijfspagina. Waar wacht je nog op!

bedrijfspagina LinkedIn opzettenbedrijfspagina linkedin opzetten

Tip: Het is een e-book in pdf vorm, dus voor ieder apparaat gemakkelijk leesbaar en geen aparte tool of app nodig. Toch liever een print versie? Bij copyshops kun je het laten printen en binden (bijvoorbeeld door een ringband).

 

Over de schrijver:

Corinne heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met tegenwoordig vooral de focus op LinkedIn. Met haar bedrijf Digital Moves werkt ze samen met andere ondernemers die ieder hun eigen expertise hebben op gebied van online media. Regelmatig wordt ze gevraagd als spreker, met name over het onderwerp 'social selling met LinkedIn', en daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte LinkedIn trainingen. Ze is auteur van honderden blogs, artikelen en meerdere boeken over social media. In 2017 is zij door een vakjury van de FOTY awards verkozen tot beste zzp'er in de categorie 'Coaching & Training' en in 2019 is zij opnieuw genomineerd én finaliste voor de FOTY awards van 2018. Neem contact op met Corinne.