Offline netwerken is minimaal zo belangrijk als online netwerken. Op 22 en 23 november a.s. vinden de Bedrijvencontactdagen plaats in de Broodfabriek in Rijswijk. Op deze dagen kun je in contact komen en netwerken met allerlei bedrijven uit allerlei verschillende branches en vakgebieden. Ook ik ben aanwezig om te spreken op deze dagen én om je LinkedInprofiel te checken!

Data en Openingstijden BC-dagen

Dinsdag 22 november: 14.00 – 22.00
Woensdag 23 november: 10.00 – 17.00

LinkedIn inspiratiesessie

Op beide dagen verzorg ik een inspiratiesessie van 20 minuten over LinkedIn. Hierin zal ik in vogelvlucht bedrijven laten zien waar de kansen liggen als het gaat om profilering van het bedrijf maar vooral ook de profielen van de eigen medewerkers.. Zij zijn zonder meer de grootste merkambassadeurs van een bedrijf en met een professioneel digitaal visitekaartje en genoeg kennis van LinkedIn kunnen zij waardevolle leads genereren op dit platform.

Ik spreek op:

Dinsdag 22 november om 20.30 uur 
Woensdag 23 november om 13.30 uur

LinkedIn profielchecks

In onze stand B204B verzorgen wij door de dagen heen profielchecks. Dit betekent dat je binnen een paar minuten een beoordeling krijgt over je eigen profiel en daar ook tips en adviezen bij krijgt. Kom dus naar onze stand en laat je profiel beoordelen door een LinkedIn expert!