Interview Shownieuws – analyse Facebookpagina’s van sterren Sylvie en Yolanthe

/, Facebook, IN DE MEDIA, Social media algemeen/Interview Shownieuws – analyse Facebookpagina’s van sterren Sylvie en Yolanthe

Interview Shownieuws – analyse Facebookpagina’s van sterren Sylvie en Yolanthe

Door |2018-03-28T13:50:54+00:00donderdag 5 januari, 2017|BLOGS, Facebook, IN DE MEDIA, Social media algemeen|

In de uitzending van SBS6 Shownieuws op 4 januari jl. werd ik als social media-expert gevraagd wat ik vond van de social media accounts van bekende sterren als Sylvie Meis en Yolanthe Cabau. Leuk om de verschillen te zien tussen de accounts van deze twee dames. De een strak geregisseerd, de ander wat persoonlijker en huiselijker.

 

social media specialist corinne keijzer

Over de schrijver:

Corinne heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met tegenwoordig vooral de focus op LinkedIn. Met haar bedrijf Digital Moves werkt ze samen met andere ondernemers die ieder hun eigen expertise hebben op gebied van online media. Regelmatig wordt ze gevraagd als spreker, met name over het onderwerp 'social selling met LinkedIn', en daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte LinkedIn trainingen. Ze is auteur van honderden blogs, artikelen en meerdere boeken over social media. In 2017 is zij door een vakjury van de FOTY awards verkozen tot beste zzp'er in de categorie 'Coaching & Training' en in 2019 is zij opnieuw genomineerd én finaliste voor de FOTY awards van 2018. Neem contact op met Corinne.

Laat een reactie achter

Anti-spam: *