Finaliste FOTY – Freelancer of The Year

//Finaliste FOTY – Freelancer of The Year

Finaliste FOTY – Freelancer of The Year

Door |2018-03-28T13:50:54+00:00donderdag 2 maart, 2017|IN DE MEDIA|

In januari bleek ik tot mijn eigen grote verrassing ineens finaliste te zijn van de ‘FOTY-awards‘, oftewel de verkiezing van ‘Freelancer of the Year’. Op 25 februari werd ik met nog 66 andere freelancers ontvangen in Amsterdam waar een professionele videopitch werd opgenomen en foto’s gemaakt voor bij de pitch. Als je je bedenkt dat wij van de 10.000 deelnemers over waren, niet slecht 😉

Hierbij laat ik de video zien die een professionele jury gaat beoordelen. Wil je me helpen, dan kun je de video liken, delen, er een reactie op geven of zelfs lid worden van het Youtubekanaal. Ook kun je uiteraard nog steeds stemmen of een referentie geven voor mijn werkzaamheden, ik ben daar sowieso, buiten deze wedstrijd, ook superblij mee.

Heb je interesse in het event van de dag van de zzp’er, dan kun je je daarvoor (gratis) aanmelden.
Lijkt me leuk je in Amersfoort te zien!

foty awards

 

#FOTY #FOTYawards

Over de schrijver:

Corinne heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met tegenwoordig vooral de focus op LinkedIn. Met haar bedrijf Digital Moves werkt ze samen met andere ondernemers die ieder hun eigen expertise hebben op gebied van online media. Regelmatig wordt ze gevraagd als spreker, met name over het onderwerp 'social selling met LinkedIn', en daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte LinkedIn trainingen. Ze is auteur van honderden blogs, artikelen en meerdere boeken over social media. In 2017 is zij door een vakjury van de FOTY awards verkozen tot beste zzp'er in de categorie 'Coaching & Training' en in 2019 is zij opnieuw genomineerd én finaliste voor de FOTY awards van 2018. Neem contact op met Corinne.

Laat een reactie achter

Anti-spam: *