In januari bleek ik tot mijn eigen grote verrassing ineens finaliste te zijn van de ‘FOTY-awards‘, oftewel de verkiezing van ‘Freelancer of the Year’. Op 25 februari werd ik met nog 66 andere freelancers ontvangen in Amsterdam waar een professionele videopitch werd opgenomen en foto’s gemaakt voor bij de pitch. Als je je bedenkt dat wij van de 10.000 deelnemers over waren, niet slecht šŸ˜‰

Hierbij laat ik de video zien die een professionele jury gaat beoordelen. Wil je me helpen, dan kun je de video liken, delen, er een reactie op geven of zelfs lid worden van het Youtubekanaal. Ook kun je uiteraard nog steeds stemmen of een referentie gevenĀ voor mijn werkzaamheden, ik ben daar sowieso, buiten deze wedstrijd, ook superblij mee.

Heb je interesse in het event van de dag van de zzp’er, dan kun je je daarvoorĀ (gratis) aanmelden.
Lijkt me leuk je in Amersfoort te zien!

foty awards

 

#FOTY #FOTYawards