Some Books – webshop voor social media boeken

/, Facebook, LinkedIn, Social media algemeen/Some Books – webshop voor social media boeken

Some Books – webshop voor social media boeken

Door |2018-03-28T13:50:51+00:00donderdag 17 augustus, 2017|BLOGS, Facebook, LinkedIn, Social media algemeen|

Ennnnnn…. WE ZIJN LIVE! Some Books Uitgeverij is een feit!

Samen met mijn partner Rik Keijzer ben ik een eigen uitgeverij en webshop voor socialmediaboeken begonnen! www.somebooks.nl, een geweldig leuk nieuw bedrijf waarbinnen ik voortaan mijn eigen boeken ga laten drukken, maar ook andere schrijvers op het gebied van social media een nieuw podium bied om hun boeken te promoten en te verkopen.

Op veler verzoek wordt onze allereerste uitgave de eerste druk van het boek ‘Meer succes met LinkedIn!’  Deze bestel je uiteraard via de gloednieuwe webshop van Some Books.

De oprichters

Wie zijn ‘we’?  Rik en Corinne Keijzer, al jarenlang gespecialiseerd in het geven van social media workshops en trainingen, honderden blogs en een aantal veelgelezen e-books en boeken op gebied van LinkedIn en Twitter. Regelmatig ook gevraagd als social media expert voor artikelen in vakbladen en kranten en bekend van SBS Shownieuws waar Corinne Keijzer met regelmaat haar advies geeft over social media gebruik onder bekende Nederlanders.

Some Books webshop voor socialmediaboeken

www.somebooks.nl is een gloednieuwe webshop, speciaal voor socialmediaboeken. Op dit moment worden al onze eigen e-books én de aankomende eerste druk van het boek ‘Meer succes met LinkedIn!’ aangeboden, maar deze site wordt komende tijd aangevuld met de beste boeken, e-books en whitepapers op gebied van social media van verschillende experts. Dit kan gaan over LinkedIn, Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Snapchat, Google Plus, socialmediastategie of andere verwante onderwerpen. Daarom hierbij een oproep!

OPROEP: Ben jij, of ken jij, degene die ook graag zijn of haar (gratis of betaalde) boeken, e-books of whitepapers via onze site aan wil bieden? Stuur dan een mailtje naar info@somebooks.nl met je verzoek voor welk boek, e-book of whitepaper. Ook boeken van een andere uitgever zijn van harte welkom!

some books socialmediaboeken

 

 

Over de schrijver:

Corinne heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met tegenwoordig vooral de focus op LinkedIn. Met haar bedrijf Digital Moves werkt ze samen met andere ondernemers die ieder hun eigen expertise hebben op gebied van online media. Regelmatig wordt ze gevraagd als spreker, met name over het onderwerp 'social selling met LinkedIn', en daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte LinkedIn trainingen. Ze is auteur van honderden blogs, artikelen en meerdere boeken over social media. In 2017 is zij door een vakjury van de FOTY awards verkozen tot beste zzp'er in de categorie 'Coaching & Training' en in 2019 is zij opnieuw genomineerd én finaliste voor de FOTY awards van 2018. Neem contact op met Corinne.

Laat een reactie achter

Anti-spam: *