Vijf ondernemerslessen over LinkedIn – interview

/, IN DE MEDIA, LinkedIn/Vijf ondernemerslessen over LinkedIn – interview

Vijf ondernemerslessen over LinkedIn – interview

Door |2018-03-28T13:50:50+00:00donderdag 21 september, 2017|BLOGS, IN DE MEDIA, LinkedIn|

Ronnie Overgoor van 7 Ditches TV vroeg mij in een twintig minuten durende video de hemd van het lijf over LinkedIn en de belangrijkste ondernemerslessen die we daaruit kunnen halen. Speciaal voor ondernemers: Check de video hier!

‘Meer succes met LinkedIn!’ bestellen

Enthousiast geworden? LinkedIn is meer dan een database voor je contacten of een platform waar je vacatures vindt. In ruim 240 pagina’s neemt het boek ‘Meer succes met LinkedIn!’ je mee door álle geheimen van het persoonlijke LinkedInprofiel. Ook worden alle instellingen met je doorgenomen zodat je privacy geborgd wordt en je je eigen voorkeuren in kunt stellen. Het boek is vooral geschikt voor salesmanagers, accountmanagers, marketing- en communicatieprofessionals en zzp’ers. Bestellen kan via de (online) boekwinkels of rechtstreeks via de uitgeverij, Some Books.

Meer succes met LinkedIn!

 

 

Over de schrijver:

Corinne heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met tegenwoordig vooral de focus op LinkedIn. Met haar bedrijf Digital Moves werkt ze samen met andere ondernemers die ieder hun eigen expertise hebben op gebied van online media. Regelmatig wordt ze gevraagd als spreker, met name over het onderwerp 'social selling met LinkedIn', en daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte LinkedIn trainingen. Ze is auteur van honderden blogs, artikelen en meerdere boeken over social media. In 2017 is zij door een vakjury van de FOTY awards verkozen tot beste zzp'er in de categorie 'Coaching & Training' en in 2019 is zij opnieuw genomineerd én finaliste voor de FOTY awards van 2018. Neem contact op met Corinne.

2 Comments

  1. Corinne Keijzer 26 september 2017 at 20:37

    Dank je wel Letty!

  2. Letty 26 september 2017 at 19:30

    Beste Corinne, een prachtig interview en de tips werden heel duidelijk uitgelegd en toegelicht.!

Laat een reactie achter

Anti-spam: *