Speciaal voor ieder bedrijf wat met Facebook wil beginnen of net begonnen is, hebben we een checklist gemaakt. Download nu gratis deze uitgebreide checklist voor jouw Facebook Bedrijfspagina.

Het grootste socialmedia-platform

Met meer dan 10,5 miljoen gebruikers is Facebook het grootste socialmedia-platform in Nederland. Een geweldig platform wat iedere dag 7,6 miljoen Nederlanders naar zich toe weet te trekken en waar dagelijks grote hoeveelheden content wordt gelezen en bekeken.

 

44 pagina’s vol belangrijke informatie

Speciaal voor bedrijven en organisaties die professioneel met Facebook aan de slag willen, heeft socialmedia-expert Rik Keijzer een Facebook Checklist opgesteld, die met 44 pagina’s uitleg erbij ook een handige handleiding is geworden. Ga aan de slag met een lijst met punten die de basis vormen van jouw Facebookpagina en maak een professionele start met dit stappenplan.

Met deze checklist maak jij een professionele start met jouw Facebookpagina. Rik vertelt je met een heldere uitleg stap voor stap wat de basiselementen zijn voor een succesvolle Facebook bedrijfspagina.

Voor wie is deze checklist

Deze checklist is een must voor alle social media managers, marketing- en communicatie professionals, zzp’ers, artiesten en zelfstandigen die professioneel aan de slag willen met Facebook. Met dit stappenplan maak jij direct een vliegende start!

Inhoud Checklist Facebook Bedrijfspagina:

 • Inleiding
 • De profielfoto
 • De omslagfoto
 • De pagina ‘informatie’
 • Call to action button
 • Recensies
 • Beheerdersrol toevoegen
 • De juiste url voor jouw Facebookpagina
 • Content
 • Leer van je statistieken
 • Volgers werven voor jouw Facebookpagina
 • Vrienden uitnodigen om je pagina te liken
 • ‘niet vrienden’ uitnodigen om je pagina te liken
 • Laat je Facebook-likes groeien door e-mail
 • Jouw facebookpagina checklist
 • Workshop ‘meer succes met Facebook!’

Download gratis!

De Facebook Bedrijfspagina Checklist is gratis te downloaden via www.somebooks.nl