‘Hoe plaats je een update vanaf de LinkedIn bedrijfspagina?’. Het is de meest gestelde vraag van de afgelopen tijd, maar helaas moest ik tot nu toe altijd antwoorden met: ‘Alleen met een externe app ‘. Maarrrrr, dat is voorbij, het is nu éindelijk mogelijk de LinkedIn bedrijfspagina vanaf je mobiel te bedienen. Nog niet iedereen heeft de optie maar ik ben een van de gelukkigen die hem wel al heeft. Tijd voor wat screenshots om te laten zien wat nieuw is. En er is nog meer aan ontwikkelingen….. 

Laat je bijpraten over de LinkedIn bedrijfspagina en leer deze ook succesvol in te zetten. Onze workshops bij Digital Moves worden hoog gewaardeerd en zitten altijd vol. Check de agenda: https://www.digitalmoves.nl/agenda/

Updates plaatsen op je LinkedIn bedrijfsprofiel vanaf de telefoon

We hebben er lang op moeten wachten, het was een ergernis voor velen, maar nu is het eindelijk zover: updates kunnen plaatsen vanaf je telefoon op je LinkedIn bedrijfsprofiel.

Katja Torbijn was de eerste in mijn tijdlijn die de optie ontdekte en dolgelukkig was :)

Hoe werkt het? Zoek je bedrijfsprofiel erbij op je telefoon via de zoekbalk of je werkervaring in je eigen profiel. Ik ga er vanuit dat dit in de toekomst nog wel makkelijker gemaakt wordt.,

Rechts onderin zie je een icoontje waar je op klikt om een post te maken. De rest werkt hetzelfde als op het persoonlijke profiel. Je kunt alleen geen documenten plaatsen, maar wie weet komt dat nog.

update plaatsen als bedrijfspagina

Liken, delen en reageren als bedrijfspagina

Maar er komt nog meer aan! Daarnaast is het nu, of binnenkort, ook mogelijk om als bedrijf content te liken. Ideaal als een van je werknemers iets gepost heeft en jij als bedrijfspagina daar een duimpje op geeft. Rik Paauw van Grant Thornton was hierin een van de eerste gelukkigen en stuurde me onderstaand screenshot.

hoe like je als bedrijfspagina een bericht

Dit biedt natuurlijk mooie mogelijkheden, bijvoorbeeld om updates of artikelen van je werknemers te delen of te liken! Kijk wel uit dat je niet in een medewerkersbubbel terecht komt. Ik schreef hier een blog over, hoe je employee advocacy het beste in kunt zetten.

LinkedIn Campagnemanager nieuwe layout

Ik ben al druk bezig met het herschrijven van mijn e-book ‘LinkedIn voor bedrijven‘ want het hele advertentiesysteem van LinkedIn gaat op z’n kop! Misschien heb je het al gemerkt, je kunt zelf in een bèta versie al kennis maken, maar binnenkort kun je niet meer terug. En er is héél veel veranderd kan ik je vertellen!

Het ziet er strak en fris uit, is overzichtelijker en de mogelijkheden zijn flink uitgebreid. Binnenkort meer hierover!

adverteren op LinkedIn

Meer weten over de LinkedIn bedrijfspagina?

Wil je meer weten over de bedrijfspagina? Hoe je deze inricht, meer volgers krijgt en hoe je het beste kunt adverteren? We geven regelmatig workshops waarop je in kunt schrijven, check onze agenda op Digital Moves! Uiteraard nemen we alle ontwikkelingen mee en word je helemaal bijgepraat over wat nieuw is of er aan komt.

workshops-digital-moves