Checklist Instagram

///Checklist Instagram

Checklist Instagram

Door |2019-03-12T16:31:10+00:00dinsdag 12 maart, 2019|BLOGS, Instagram|

Instagram is één van de populairste sociale netwerken van dit moment. Inmiddels hebben bijna 5 miljoen Nederlanders al een profiel op dit social media platform en dit aantal stijgt alleen maar.

Speciaal voor bedrijven en organisaties die succesvol aan de slag willen met Instagram, heeft socialmedia-expert Rik Keijzer een gratis checklist opgesteld. Ga aan de slag met een lijst met punten die de basis vormen van jouw Instagram profiel en maak een professionele start met dit stappenplan.

DOWNLOAD INSTAGRAM CHECKLIST

 

 

Over de schrijver:

Al ruim 15 jaar werkt Rik als expert op het gebied van alles wat met internet te maken heeft in met name de entertainment en de evenementen wereld. Hij heeft een eigen bedrijf (New Flavours) en adviseert bedrijven op het gebied van websites, social media (o.a. Facebook, Twitter, YouTube, Instagram), online en content marketing en met het opzetten en uitvoeren van hun social media marketing en -strategie. Rik heeft gewerkt als eindverantwoordelijke bij o.a. Walt Disney Benelux, Dance Valley, Dutch Valley, Dam tot Damloop, Amsterdam Marathon en met internationale artiesten als Armin van Buuren, Carl Cox, Ferry Corsten e.v.a. Neem contact op met Rik

Laat een reactie achter

Anti-spam: *