Finaliste FOTY Awards

//Finaliste FOTY Awards

Finaliste FOTY Awards

Door |2019-03-27T10:42:57+00:00woensdag 27 maart, 2019|IN DE MEDIA|

YES! Wederom ben ik finaliste voor de FOTY awards! Dankzij al jullie mooie referenties op Ratecard ben ik zover gekomen, dank daarvoor.

Nu gaat een vakjury zich beraden en op 6 april zal tijdens ‘De Dag van de zzp’er’ in Amersfoort een winnaar gekozen worden. Tevens kan een publieksprijs gewonnen worden, daarvoor kun je stemmen op mijn videopitch, zie  https://fotyawards.com/freelancer/Corinne-Keijzer/ 

Heb je gestemd, dan kun je ook gelijk je gratis toegangskaart(en) claimen. Alvast bedankt en hopelijk zie ik je in Amersfoort de 6de april!

 

social media expert corinne keijzer

Corinne Keijzer – finaliste FOTY awards             Bron: De Stad Amersfoort

 

 

 

Over de schrijver:

Corinne heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met tegenwoordig vooral de focus op LinkedIn. Met haar bedrijf Digital Moves werkt ze samen met andere ondernemers die ieder hun eigen expertise hebben op gebied van online media. Regelmatig wordt ze gevraagd als spreker, met name over het onderwerp 'social selling met LinkedIn', en daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte LinkedIn trainingen. Ze is auteur van honderden blogs, artikelen en meerdere boeken over social media. In 2017 is zij door een vakjury van de FOTY awards verkozen tot beste zzp'er in de categorie 'Coaching & Training' en in 2019 is zij opnieuw genomineerd én finaliste voor de FOTY awards van 2018. Neem contact op met Corinne.

Laat een reactie achter

Anti-spam: *