Ik weet nog dat ik als kind stond te bibberen voor de klas als ik weer eens een spreekbeurt mocht doen. Jaren later op de HBO was dat nog niet anders, complete blackouts, bang om uitgelachen te worden, ik probeerde álles om er onderuit te komen. Vreselijk vond ik het…..
Wat is er dan gebeurd dat ik gisteren op het Social Media Ondernemers Congres rustig voor 1.000 mensen, waarvan 500 live, mijn verhaal over social selling met LinkedIn stond te doen?

Eerlijk gezegd verbaas ik mezelf hier ook wel eens over en met mij velen anderen. Klasgenoten van vroeger die me zien en zeggen ‘JIJ?!?! Op het podium? Voor zoveel mensen??’

Alles valt te leren mensen. En als je vanuit je hart en passie handelt kun je alles aan. Ook een presentatie voor 1.000 man. Wat heb ik genoten!! Het is grappig genoeg nu écht een van de leukste dingen die ik vanuit mijn werkzaamheden doe 😎

Dank aan de goede organisatie en uiteraard de uitnodiging te mogen spreken op jullie mooie congres Mark Bongers. Ik heb een supertoffe dag gehad en zo te lezen in mijn netwerk met mij heel veel mensen. Zelfs met die 1,5 meter afstand overal tussen 😉

Bij deze een kleine aftermovie van mijn optreden:

 

SPREKERSESSIES

Benieuwd wat je allemaal kunt doen met LinkedIn, social selling of social media algemeen binnen jouw organisatie? Wil je een groep professionals inspireren door middel van een lezing of spreekbeurt op maat? Of organiseer je een evenement en ben je op zoek naar een goede spreker die je doelgroep met veel praktijkervaringen de werking van LinkedIn kan laten zien? Bekijk dan hier alle mogelijkheden.