Jaaaaaa, gisteren was het zover! Mijn 10.000ste (!!!) boek ‘Meer succes met LinkedIn!’ is verkocht en samen met Rik Keijzer heb ik de gelukkige opgezocht in Zwolle!

Ergens halverwege afgelopen maand zagen we het al aankomen, de voorraad was er hard doorheen gegaan en we wachtten in spanning af wie toch die 10.000ste zou worden. En dat werd… *tromgeroffel*… Coos De Vries!

Coos runt samen met zijn compagnon  het mooie bedrijf Foster wat zich bezighoudt met digitale oplossingen voor vraagstukken van de toekomst op het gebied van participatie, stedelijke ontwikkeling, energie, circulair en sociaal ondernemen, een groenere en schonere leefomgeving en cultuur.  Je begrijpt, we hadden vanuit ons vakgebied genoeg te bespreken 😉

Wat heeft Coos gewonnen met deze mooie aankoop? Een LinkedIntraining naar keuze! Uiteraard vergezeld van de nodige ballonnen en bubbels… helaas konden we er niet echt een feestje van maken in verband met corona, maar blij dat we het in ieder geval persoonlijk hebben kunnen overhandigen.

Coos, nogmaals van harte gefeliciteerd en ik zie je heel graag ergens in een van mijn workshops binnenkort!