Een week of drie geleden ontving ik van mijn drukker de allereerste exemplaren van de Engelse vertaling van mijn LinkedInboek ‘LinkedIn voor bedrijven: ‘LinkedIn for Business’ was een feit!

Al direct reageerde een zeer gewaarde klant van mij, Rick van der Kamp van Vanderkamp Pompen, dat hij het eerste exemplaar gráág persoonlijk wilde ontvangen voor zijn kantoor in Engeland. Dus zo geschiedde….

Vorige week reden Rik Keijzer en ik naar Zwolle om het állereerste exemplaar, uiteraard geheel coronaproof, visueel over te dragen aan zijn compagnon Ron Bryant in Engeland. With a little bit stonecole English, soms heb je dat je er (en dan net op zo’n belangrijk moment) gewoon even niet zo uitkomt… pffff….Nouja, hebben we weer wat om te lachen 😂  Superleuk dat het zo kon en we toch ons momentje zo hebben kunnen creëren omtrent weer een prachtige mijlpaal in deze vreselijk rare tijd.

Rick en Rik, heel erg bedankt voor jullie medewerking! Ron, great to meet you this way, good luck with my first LinkedIn book in English!