Rik zijn boek ‘Meer succes met Instagram!’ was nog geen week oud of SBS 6 ‘Hart van Nederland’ hing aan de lijn die een leuk item wilde maken over de populariteit van de spelers van het Nederlands Elftal op Instagram en of we daar wat interessants over wilden zeggen. Ja natuurlijk, zo gezegd, zo gedaan!

Het is boeiend om te zien dat je als voetballer tegenwoordig niet alleen met je voeten spreekt, maar ook via social media. Diverse spelers van Oranje doen het fantastisch goed op Instagram en zien (mede) daardoor hun marktwaarde groeien. Maar wie is nu het populairste op Instagram?

Bekijk het item hier en zie wie de meeste volgers heeft!

Download Instagram Checklist

Speciaal voor bedrijven en organisaties die succesvol aan de slag willen met Instagram, heeft socialmedia-expert Rik Keijzer een gratis checklist opgesteld. Ga aan de slag met een lijst met punten die de basis vormen van jouw Instagram profiel en maak een professionele start met dit stappenplan.