Werken met LinkedIn roept vragen op bij beheerders van bedrijfspagina’s. Vooral als je marketing-/communicatiemedewerker bent, HR medewerker of ondernemer, het is best een klus om het allemaal bij te houden en in goede banen te leiden. Er zijn  steeds veel vragen, het is soms nog steeds zoeken naar de juiste weg, je hebt bijna geen tijd om alles steeds zelf uit te zoeken.

Hoe zou je het vinden om maandelijks aan te schuiven in een sessie waarin je niet alleen bijgepraat wordt over alle nieuwe, gewijzigde en verdwenen opties maar ook nog eens lekker kunt sparren over je geplaatste berichten? Of je vragen kunt stellen over dat wat je bezighoudt op LinkedIn en je ervaringen kunt delen met andere LinkedIn-gebruikers?

Kennissessies LinkedIn

Als LinkedIntrainer zie ik dit al jarenlang gebeuren. Dagelijks zit mijn mailbox vol met vragen maar ook de adviesgesprekken zijn enorm toegenomen. Na onze incompany- en open trainingen maar ook mensen die of geen of andere trainingen hebben gevolgd. Daarom heb ik vanuit Digital Moves daar iets op gevonden: Kennissessies over LinkedIn. Het bespaart tijd, irritatie en vooral ook fouten. Iedere maand reserveren content-specialist Rik Keijzer of ik daarom een uur (mocht de groep te groot worden dan wordt dit absoluut uitgebreid) om hier aandacht aan te besteden.

Vragen zoals “Hoe zat het ook alweer?”, “Wat zei de trainer daar nou ook alweer over?” of “Hoe moet ik dit nou aanpakken? “worden in deze sessies beantwoord. Of je nou oud-deelnemer of klant van ons bent of niet, iedereen die met LinkedIn werkt is welkom. Ook vragen over campagnebeheer worden aan het einde van de sessie eventueel naar wens meegenomen.

Wanneer zijn deze sessies?

Iedere eerste vrijdagochtend van de maand om 11.30 uur via Zoom. Zoals aangegeven wordt dit uitgebreid bij voldoende animo. Per groep houden we maximaal 15 personen aan.

Wat kosten deze sessies?

De eerste keer mag je gratis aanschuiven, gebruik hiervoor de code KENNIS. Daarna betaal je per maand € 19,95 ex btw. Betaal je voor 6 maanden vooruit, dan ontvang je 10% korting en voor 12 maanden zelfs 20% korting. Deze kosten zijn zakelijk aftrekbaar. In een aantal open LinkedIntrainingen zitten deze sessies voor een bepaalde periode inbegrepen. We willen onze deelnemers namelijk niet laten zwemmen na de training.

LinkedIn kennissessies

Voor wie zijn deze sessies?

Iedereen die op de hoogte wil zijn en blijven van de LinkedIn ontwikkelingen maar ook feedback wil op de bedrijfspagina, geplaatste berichten, campagnebeheer, antwoord op LinkedIn-gerelateerde vragen, van jezelf of van je collega’s. Neem deze vragen dan ook mee in de sessies zodat je weer lekker verder kan met je LinkedIn-werkzaamheden.

Hoe lang duurt de sessie?

Dat hangt van het aantal deelnemers af en de hoeveelheid vragen en ontwikkelingen. In eerste instantie rekenen we er een uur voor. Bij overmatig enthousiasme gaan we meerdere sessies inplannen.

Heb je vragen? Stuur een mail aan info@digitalmoves.nl!

 

Social media expert en trainer Corinne Keijzer

Meer succes met LinkedIn!

Wil je meer weten over LinkedIn en de mogelijkheden leren kennen?

- Bekijk ons trainingsaanbod op Digital Moves: https://www.digitalmoves.nl/trainingen-en-workshops/

- Vraag VRIJBLIJVEND een voorstel op maat: https://www.digitalmoves.nl/contact/

- Zelf leren via onze boeken op Some Bookshttps://www.somebooks.nl

- Leer wanneer jij wil met onze uitgebreide online video trainingen via onze Digital Moves Academy: https://www.digitalmoves-academy.nl/