Werken met LinkedIn roept vragen op. Vooral ondernemers worstelen vaak met het platform, hebben geen collega’s om mee te sparren, lopen tegen vragen aan en tijd is een kostbaar goed. Hoe zou je het vinden om maandelijks aan te schuiven in een sessie waarin je niet alleen bijgepraat wordt over alle nieuwe, gewijzigde en verdwenen opties, maar ook nog eens lekker kunt sparren over je content of datgene wat je bezighoudt, je vragen kunt stellen en je ervaringen kunt delen met andere LinkedIn-gebruikers?

Kennissessies LinkedIn

Als LinkedIntrainer zie ik dit al jarenlang gebeuren. Dagelijks zit mijn mailbox vol met vragen maar ook de adviesgesprekken zijn enorm toegenomen, vooral bij ondernemers, freelancers en interimmers. Na onze trainingen maar ook mensen die of geen of andere trainingen hebben gevolgd. Daarom heb ik vanuit Digital Moves daar iets op gevonden: Kennissessies over LinkedIn. Het bespaart tijd, irritatie en vooral ook fouten. Iedere maand reserveert mijn LinkedInexpert-partner Alwin of ik daarom een uur (mocht de groep te groot worden dan wordt dit absoluut uitgebreid) om hier aandacht aan te besteden.

Vragen zoals “Hoe zat het ook alweer?”, “Wat zei de trainer daar nou ook alweer over?” of “Hoe moet ik dit nou aanpakken? “worden in deze sessies beantwoord. Of je nou oud-deelnemer of klant van ons bent of niet, iedereen die met LinkedIn werkt is welkom.

 

Wanneer zijn deze sessies?

Vanaf 1 oktober starten we en daarna iedere eerste vrijdagochtend van de maand om 10.00 uur via Zoom. Zoals aangegeven wordt dit waarschijnlijk uitgebreid bij voldoende animo.

Wat kosten deze sessies?

De eerste keer mag je gratis aanschuiven, gebruik hiervoor de code KENNIS. Daarna betaal je per maand € 19,95 ex btw. Betaal je voor 6 maanden vooruit, dan ontvang je 10% korting en voor 12 maanden zelfs 20% korting. Deze kosten zijn zakelijk aftrekbaar. In een aantal open LinkedIntrainingen zitten deze sessies voor een bepaalde periode inbegrepen. We willen onze deelnemers namelijk niet laten zwemmen na de training.

LinkedIn kennissessies

Voor wie zijn deze sessies?

Iedereen die op de hoogte wil zijn en blijven van de LinkedIn ontwikkelingen maar ook feedback wil op het persoonlijke profiel of geplaatste berichten en antwoord op vragen, van jezelf of van je collega’s. Neem deze vragen dan ook mee in de sessies zodat je weer lekker verder kan met je LinkedIn-werkzaamheden.

Let op: vragen over de bedrijfspagina, advertenties, campagnebeheer of de premium betaalpakketten worden niet behandeld in deze sessies. We denken erover om daar in de toekomst aparte sessies voor te organiseren zodat de belangen van de deelnemers hetzelfde blijft.

Hoe lang duurt de sessie?

Dat hangt van het aantal deelnemers af en de hoeveelheid vragen en ontwikkelingen. In eerste instantie rekenen we er een uur voor. Bij overmatig enthousiasme gaan we meerdere sessies inplannen.

Heb je vragen? Stuur een mail aan info@digitalmoves.nl!

 

Wil je meer succes hebben met LinkedIn? Neem dan een workshop van socialmedia-expert Corinne Keijzer

Wil je graag een keer alle ins en outs leren van het persoonlijke LinkedInprofiel als het gaat om het social selling proces? Wil je meer klanten en leads genereren door het inzetten van berichten die je doelgroep bereiken? Dan is onze open training 'Meer succes met LinkedIn!' iets voor jou. Je hebt keuze uit 3 pakketten, afhankelijk van wat je al weet van LinkedIn. Ook als e-learning beschikbaar!