100% Compleet Linkedin profiel

///100% Compleet Linkedin profiel

100% Compleet Linkedin profiel

Een veelgestelde vraag tijdens mijn presentaties en trainingen is hoe je je Linkedin profiel 100% compleet krijgt. Aangezien de regels pas weer veranderd zijn en er veel misstanden zijn komen ze hier allemaal op een rijtje, uiteraard met uitleg.
linkedin profiel 100%

In 8 stappen en compleet profiel

Ga naar “Edit profile” in je Linkedin profiel (of “profiel aanpassen” in NL versie). Volg onderstaande 8 stappen, indien mogelijk, om je profiel compleet te maken. Je kan desbetreffende informatie vullen door op “edit” te klikken.

100% linkedin


Stap 1:
Zorg voor een goede profielfoto
Stap 2: Vul je bedrijfstak en postcode in
Stap 3: Wat is je huidige functie en geef een omschrijving van de werkzaamheden e.d.
Stap 4: Vul minimaal 2 functies uit het verleden in
Stap 5: Vul je opleiding in
Stap 6: Zorg dat je minimaal 50 connecties hebt

100% profiel linkedin


Stap 7:
Vul minimaal 5 vaardigheden of skills in
hoe maak ik profiel compleet

Stap 8: Vul je samenvatting of summary in

compleet linkedin profiel

Mocht je tips van Linkedin zelf willen, dan klik je op “improve your profile”, of “verbeter je profiel” in de NL versie, rechts op je pagina. Zo zie je ook wat er nog ontbreekt om je profiel compleet te maken.
linkedin profiel compleet

Update 19-11-2013: deze functionaliteit bestaat niet meer op Linkedin

 

Door | 2018-03-28T13:51:10+00:00 april 3rd, 2012|BLOGS, LinkedIn|6 Reacties

Over de schrijver:

Corinne heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met tegenwoordig vooral de focus op LinkedIn. Met haar bedrijf Digital Moves werkt ze samen met andere ondernemers die ieder hun eigen expertise hebben op gebied van online media. Regelmatig wordt ze gevraagd als spreker, met name over het onderwerp 'social selling met LinkedIn', en daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte LinkedIn trainingen. Ze is auteur van honderden blogs, artikelen en meerdere boeken over social media. In 2017 is zij door een vakjury van de FOTY awards verkozen tot beste zzp'er in de categorie 'Coaching & Training'. Neem contact op met Corinne.

6 Reacties

 1. Lydia 5 april 2012 at 07:39

  Bedankt voor je leuke en interessante artikel! Helder uitgelegd en to the point. Wat ik me afvroeg bij een artikel over LinkedIn – waarom kan ik dit niet sharen op LinkedIn? Of kijk ik finaal over die share-knop heen?

 2. Corinne 5 april 2012 at 07:50

  hoi Lydia,
  dank je wel voor je compliment.
  Zie jij niet de oranje shareknop onder het artikel? Als je daar namelijk op klikt kan je Linkedin aanvinken (of opzoeken of intypen, dan vindt hij hij hem zelf).
  Laat even weten of het dan wel lukt šŸ™‚

 3. Lydia 5 april 2012 at 08:49

  Gelukt!

 4. Cruzado 5 mei 2012 at 01:19

  Is dit echt een meerwaarde om je profiel op 100% te krijgen? Niet dat mensen er alle mogelijkheden voor gaan verzinnen. Vind het wel grappig dat je mensen ernaar vragen. Leuk blog overigens!

 5. […] tegenwoordig wat verstopt op Linkedin, maar je kan nog steeds zien in hoeverre je profiel “100% compleet” is. Je vindt dit terug onder het kopje “jobs’ of “vacatures” in je […]

Laat een reactie achter

Anti-spam: *