Het is een verstopte optie, maar je kunt het wel terug vinden in je instellingen: hoe zie je wie jouw Facebook pagina geliket heeft. 

Hoe zie ik wie mijn pagina leuk vinden

Je ziet op je pagina niet meer wie je pagina leuk vindt. Als je op het aantal likes klikt zie je wel wie van je eigen vrienden, gekoppeld aan je persoonlijke account, jouw pagina geliket heeft, maar verder niet van de resterende fans. Waar dan wel?

wie zijn mijn fans op facebook

Instellingen Facebook pagina

In de instellingen van je Facebook pagina vind je wel nog terug wie jouw fans zijn. Klik bovenin je pagina op “instellingen” en kies in de linker kolom voor “geblokkeerde gebruikers”. Vervolgens kies je in het keuze menu voor “personen die dit leuk vinden” of “pagina’s die dit leuk vinden”. Deze omschrijving geldt overigens voor de nieuwe lay-out van Facebook. In de oude lay-out staat het ook in de instellingen, maar moet je eerst naar je administratiepanel.

hoe zie ik wie mijn pagina leuk vindt

Je ziet niet alle likes

Je hebt 100 fans, je gaat ze tellen en telt er maar 90. Hoe kan dat nou? Je ziet niet alle likes.
Als je als persoon je instellingen zo hebt ingesteld, dat je niet wilt dat anderen zien welke pagina’s jij leuk vindt, dan zie jij ze als paginabeheerder ook niet terug. Wel in aantallen, maar dus niet qua account. Een van de vier redenen ook om geen Like, Share & Win acties te houden bijvoorbeeld.