LinkedIn voor Werkzoekenden tip 10: Vaardigheden en onderschrijvingen

///LinkedIn voor Werkzoekenden tip 10: Vaardigheden en onderschrijvingen

LinkedIn voor Werkzoekenden tip 10: Vaardigheden en onderschrijvingen

Door |2019-03-15T17:17:33+00:00donderdag 15 januari, 2015|BLOGS, LinkedIn|

Elke week geef ik je hier een interessante tip voor als je werkzoekend bent. Tips over het gebruik van LinkedIn en hoe dit platform jou kan helpen bij het vinden van een baan. De tiende tip: Vul zelf je vaardigheden en onderschrijvingen in en verbeter zo je profiel. Bekijk deze video.

Wil je meer weten hoe je een LinkedIn profiel het beste kunt inzetten om die felbegeerde baan te vinden? Ga direct aan de slag met de e-learning ‘Meer succes met LinkedIn!‘ of download gratis mijn Handleiding LinkedIn.

Liever een persoonlijke cursus of workshop waarin ik je alles uitleg? Neem dan contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken of check onze website van Digital Moves voor alle informatie omtrent (open) trainingen workshops.

Over de schrijver:

Corinne heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met tegenwoordig vooral de focus op LinkedIn. Met haar bedrijf Digital Moves werkt ze samen met andere ondernemers die ieder hun eigen expertise hebben op gebied van online media. Regelmatig wordt ze gevraagd als spreker, met name over het onderwerp 'social selling met LinkedIn', en daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte LinkedIn trainingen. Ze is auteur van honderden blogs, artikelen en meerdere boeken over social media. In 2017 is zij door een vakjury van de FOTY awards verkozen tot beste zzp'er in de categorie 'Coaching & Training' en in 2019 is zij opnieuw genomineerd én finaliste voor de FOTY awards van 2018. Neem contact op met Corinne.

Laat een reactie achter

Anti-spam: *