AL 160.000 KEER GEDOWNLOAD

Maak jezelf zichtbaar en vindbaar via LinkedIn!

Gratis LinkedIn Handleiding van Corinne Keijzer

DOWNLOAD NU DE GRATIS HANDLEIDING LINKEDIN!

Wil jij ook een professioneel LinkedInprofiel dat je zichtbaar en vindbaar maakt? Wil jij werk, opdrachten, klanten of leads vinden via LinkedIn? Download dan snel de meest uitgebreide gratis handleiding LinkedIn van Nederland.

 • ZET EEN PROFESSIONEEL LINKEDINPROFIEL OP

 • VIND WERK, KLANTEN, LEADS OF OPDRACHTEN  MET LINKEDIN

 • AL 160.000 KEER GEDOWNLOAD
 • HONDERDVEERTIG PAGINA’S DIK

Ik werk de handleiding regelmatig bij, je bent dus altijd verzekerd van een recente versie. Op dit moment is versie 18.0 de meest recente versie.

Schrijf je in en download gratis deze handleiding.

OVER DE AUTEUR, CORINNE KEIJZER

LinkedIn expert Corinne Keijzer

Corinne heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met specialisatie LinkedIn. Personal branding, content marketing, netwerken en employee advocacy zijn haar speerpunten. Zij mixt deze onderwerpen met haar breinkennis waarvoor ze gecertificeerd coach is.

Met haar bedrijf Digital Moves werkt ze samen met andere ondernemers die ieder hun eigen expertise hebben op gebied van online media.

Regelmatig wordt ze gevraagd als spreker, met name over het onderwerp ‘social selling’, en daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte LinkedIn trainingen. Ze is officieel tot ambassadeur benoemd door LinkedIn en ze is auteur van honderden blogs, artikelen en meerdere boeken over social media. In 2017 is zij door een vakjury van de FOTY awards verkozen tot beste zzp’er in de categorie ‘Coaching & Training’ en in 2019 is zij in de finale bij de beste drie geëindigd op de dag van de zzp’er.

Bekend van diverse media:

Social media expert Corinne Keijzer in de media

INHOUD HANDLEIDING LINKEDIN

Bekijk hier alle hoofdstukken. Dit boek mag je niet missen!

 • HOOFDSTUK 01: HET BELANG VAN LINKEDIN
 • HOOFDSTUK 02: EEN PROFESSIONEEL PROFIEL

 • HOOFDSTUK 03: JE LINKEDINPROFIEL PROFESSIONALISEREN

 • HOOFDSTUK 04: JE INSTELLINGEN
 • HOOFDSTUK 05: ZOEKFUNCTIE, CONNECTIES EN UITNODIGINGEN
 • HOOFDSTUK 06: DE HOMEPAGE EN JE TIJDLIJN
 • HOOFDSTUK 07: BERICHTENINBOX EN MELDINGEN
 • HOOFDSTUK 08: GROEPEN
 • HOOFDSTUK 09: ZOEKEN NAAR VACATURES

WAT LEZERS ZEGGEN OVER DIT BOEK

RENSKE WIJNGAARDEN

“Door het lezen van jouw zeer deskundige en gebruiksvriendelijke LinkedIn handleiding, is het mij gelukt om een professionele LinkedIn profiel neer te zetten. Ik ben er enorm trots op! Corinne, hartelijk dank voor jou LinkedIn expertise”

ANNETTE COST

“Ik heb de Handleiding LinkedIn van Corinne gelezen en er veel aan gehad. Ik heb al langer een profiel maar doordat zij de mogelijkheden helder op een rij zet, haalde ik er nog veel tips uit. Aarzel je nog om een LinkedInprofiel aan te maken? Dan zal deze handleiding je van die aarzeling afhelpen. Een aanrader voor zowel beginners als ‘gevorderden’.”

Vind je het leuk om te laten weten wat je van de handleiding vindt? Dan ontvang ik graag een aanbeveling of onderschrijving op mijn LinkedIn profiel. Je zou mij daar erg blij mee maken. En, geen zin om het zelf allemaal uit te gaan vinden of heb je nog vragen? Dan kan ik je ook persoonlijk helpen. Stuur ons een mailtje of  om de mogelijkheden van begeleiding of workshops te bespreken.

Let op: zonder mijn persoonlijke toestemming kan de handleiding niet voor commerciële doeleinden of e-learnings gebruikt worden, zie disclaimer. Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen. Ook zou ik het fijn vinden als je mij laat weten als je (delen uit) deze handleiding elders tegenkomt dan op mijn website.

Tip: Check je spamfilter als je het mailtje met daarin de downloadlink naar het e-book niet ontvangt.

Ik wens je veel plezier met deze LinkedIn Handleiding!
Groetjes,

Corinne Keijzer – Digital Moves

BESTEL NU DE GRATIS HANDLEIDING LINKEDIN!

Dit e-book is gemaakt in pdf formaat en daardoor heel gemakkelijk leesbaar op alle apparaten. Geen speciaal programma of e-reader nodig dus!

Liever een papieren versie? Bij een copyshop kun je het laten printen en laten binden.

© Corinne Keijzer, Amersfoort, versie 18.0 – maart 2021

Op de hele inhoud van de Handleiding Linkedin, waaronder begrepen alle teksten en afbeeldingen, rusten auteursrechten. Voor de samenstelling hiervan heb ik veel tijd en moeite geïnvesteerd. Daarom behoud ik mij uitdrukkelijk mijn auteursrechten op deze inhoud voor.

Je mag deze handleiding gebruiken en verspreiden, maar alleen wanneer dat gericht is op eigen individueel gebruik. Voor het gebruik en verspreiden van de inhoud voor commerciële doeleinden moet je vooraf schriftelijke toestemming aan mij vragen. Het (gedeeltelijk) overnemen of bewerken van de inhoud is zonder mijn toestemming ook niet toegestaan.

Wanneer deze voorwaarden niet worden gerespecteerd, zal ik moeten overgaan tot het beschermen van mijn auteursrechten. Ik zal in dat geval een volledige vergoeding van mijn schade vorderen en van de kosten die ik daarbij heb moeten maken.

De ‘Handleiding Linkedin voor personen’ en de inhoud daarvan, is gelicenseerd onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 3.0 Nederland licentie.

Bezoek http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/nl/ om een kopie te zien van de licentie.