Gratis Handleiding Linkedin

Door |2018-09-20T11:14:59+00:00vrijdag 11 juli, 2014|

HANDLEIDING LINKEDIN

Maak jezelf zichtbaar en vindbaar via LinkedIn!

Gratis LinkedIn Handleiding van Corinne Keijzer

DOWNLOAD NU DE GRATIS HANDLEIDING LINKEDIN!

Wil jij ook een professioneel LinkedInprofiel dat je zichtbaar en vindbaar maakt? Wil jij werk, opdrachten, klanten of leads vinden via LinkedIn? Download dan snel de meest uitgebreide gratis handleiding LinkedIn van Nederland.

 • ZET EEN PROFESSIONEEL LINKEDINPROFIEL OP

 • VIND WERK, KLANTEN, LEADS OF OPDRACHTEN  MET LINKEDIN

 • AL BIJNA 75.000 KEER GEDOWNLOAD

 • RUIM HONDERDZEVENTIG PAGINA’S

Ik werk de handleiding regelmatig bij, je bent dus altijd verzekerd van een recente versie. Op dit moment is versie 16.0 de meest recente versie, verschenen op 17-09-2018.

Gratis – Bestellen

OVER DE AUTEUR, CORINNE KEIJZER

Corinne Keijzer heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing, met de focus op Facebook, Twitter en LinkedIn. Zij houdt zich als zelfstandig ondernemer dagelijks bezig met consultancy voor diverse organisaties en heeft al vele andere zelfstandig ondernemers op weg geholpen.

Ze helpt bedrijven met het opzetten en uitvoeren van hun social media strategie. Daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte trainingen en is auteur van de populaire e-books ‘Meer succes met LinkedIn‘ en ‘LinkedIn voor bedrijven‘.

Naast deze blogsite blogt ze ook voor Marketingfacts en wordt ze vaak gevraagd om haar social media expertise in SBS6 Shownieuws. In 2017 is zij door een vakjury van de FOTY awards verkozen tot beste zzp’er in de categorie ‘Coaching & Training’.

INHOUD HANDLEIDING LINKEDIN

Bekijk hier alle hoofdstukken. Dit boek mag je niet missen!

 • HOOFDSTUK 01: WAAROM LINKEDIN

 • HOOFDSTUK 02: EEN PROFESSIONEEL PROFIEL

 • HOOFDSTUK 03: JE LINKEDINPROFIEL PROFESSIONALISEREN

 • HOOFDSTUK 04: JE STATISTIEKEN

 • HOOFDSTUK 05: INSTELLINGEN

 • HOOFDSTUK 06: CONTACTEN EN UITNODIGINGEN

 • HOOFDSTUK 07: UPDATES EN BLOGS SCHRIJVEN

 • HOOFDSTUK 08: BERICHTENINBOX, MELDINGEN EN UITNODIGINGEN

 • HOOFDSTUK 09: GROEPEN

 • HOOFDSTUK 10: ZOEKEN NAAR VACATURES EN DE JOBSEEKER

WAT LEZERS ZEGGEN OVER DIT BOEK

RENSKE WIJNGAARDEN

“Door het lezen van jouw zeer deskundige en gebruiksvriendelijke LinkedIn handleiding, is het mij gelukt om een professionele LinkedIn profiel neer te zetten. Ik ben er enorm trots op! Corinne, hartelijk dank voor jou LinkedIn expertise”

ANNETTE COST

“Ik heb de Handleiding LinkedIn van Corinne gelezen en er veel aan gehad. Ik heb al langer een profiel maar doordat zij de mogelijkheden helder op een rij zet, haalde ik er nog veel tips uit. Aarzel je nog om een LinkedInprofiel aan te maken? Dan zal deze handleiding je van die aarzeling afhelpen. Een aanrader voor zowel beginners als ‘gevorderden’.”

Vind je het leuk om te laten weten wat je van de handleiding vindt? Dan ontvang ik graag een aanbeveling of onderschrijving op mijn LinkedIn profiel. Je zou mij daar erg blij mee maken. En, geen zin om het zelf allemaal uit te gaan vinden of heb je nog vragen? Dan kan ik je ook persoonlijk helpen. Stuur ons een mailtje of  om de mogelijkheden van begeleiding of workshops te bespreken.

Let op: zonder mijn persoonlijke toestemming kan de handleiding niet voor commerciële doeleinden of e-learnings gebruikt worden, zie disclaimer. Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen. Ook zou ik het fijn vinden als je mij laat weten als je (delen uit) deze handleiding elders tegenkomt dan op mijn website.

Tip: Check je spamfilter als je het mailtje met daarin de downloadlink naar het e-book niet ontvangt.

Ik wens je veel plezier met deze LinkedIn Handleiding!
Groetjes,

Corinne Keijzer

PS: Met veel plezier plaats ik nog steeds regelmatig een geheel vernieuwde Handleiding LinkedIn. Veel mensen maken daar al vanaf het begin in 2013 dankbaar (professioneel) gebruik van en ik krijg dan ook regelmatig leuke, mooie, fijne reacties. Daar ben ik erg blij mee, vooral als mensen ook werk hebben gevonden hierdoor. De Handleiding LinkedIn is en blijft daarom ook gratis!

Maar wil je me toch bedanken voor de tijd en energie die ik er continu in steek? Dan kun je een (klein) bedrag doneren. Ik wil met deze donaties te zijner tijd een Engelse versie laten maken om nog meer mensen blij te maken. Help je mee?

NIEUW! Naast de gratis handleiding heb ik nu ook online video trainingen gemaakt voor LinkedIn. De basis is ook hier gratis. Maar liefst anderhalf uur aan videomateriaal, je vindt alles op onze Digital Moves Academy: https://www.digitalmoves-academy.nl/  Laat je wel een recensie achter? 

DONEER HIER

BESTEL NU DE GRATIS HANDLEIDING LINKEDIN!

Dit e-book is gemaakt in pdf formaat en daardoor heel gemakkelijk leesbaar op alle apparaten. Geen speciaal programma of e-reader nodig dus!

Liever een papieren versie? Bij een copyshop kun je het laten printen en laten binden.

Gratis – BESTELLEN

34 Comments

 1. […] gratis handleiding LinkedIn kan je via deze link downloaden. Check ook de gratis LinkedIn […]

 2. Corinne Keijzer 25 april 2017 at 15:09

  Beste Henk, dat klopt, er zijn nogal wat veranderingen doorgevoerd in de afgelopen tijd. LinkedIn heeft een geheel nieuwe lay-out gekregen waardoor al mijn e-books herschreven moe(s)ten worden. Twee zijn er ondertussen klaar, ‘LinkedIn voor bedrijven’ en ‘Meer succes met LinkedIn’ (de uitgebreide betaalde versie van de handleiding) en de gratis versie verwacht ik binnenkort online te hebben.Mocht je haast hebben en niet kunnen wachten, dan kun je de betaalde versie overwegen: https://www.corinnekeijzer.nl/downloads/meer-succes-met-linkedin/
  En anders nog even geduld, hij komt er aan!

 3. Henk Siemensma 25 april 2017 at 13:51

  Hallo Corinne, met dank voor de toezending en het gebruik van de basis handleiding voor het gebruik van Linkedin.
  In je uitleg staan echter hele andere invulvelden dan in mijn account, ik wil een aantal dingen aanpassen naar aanleiding van jou tips maar ik kan niet vinden hoe ik deze op mijn account kan wijzigen. Kun jij mij vertellen wat ik fout doe?

  met vriendelijke groet

  Henk Siemensma

 4. […] Handleiding Linkedin […]

 5. Egbert 15 november 2016 at 15:49

  Leuk dat je dit verzamelt, handig!

 6. […] Handleiding Linkedin […]

 7. […] Deze LinkedIn gids van Corinne Keizer is al meer dan 40.000x gedownload […]

 8. […] Handleiding Linkedin […]

 9. […] Handleiding Linkedin […]

 10. […] Handleiding Linkedin […]

 11. […] Handleiding Linkedin […]

 12. […] Handleiding Linkedin […]

 13. […] Handleiding Linkedin […]

 14. […] Handleiding Linkedin […]

 15. […] Handleiding Linkedin […]

 16. […] Handleiding Linkedin […]

 17. […] Handleiding Linkedin […]

 18. […] Handleiding Linkedin […]

 19. […] Handleiding Linkedin […]

 20. […] Handleiding Linkedin […]

 21. […] Handleiding Linkedin […]

 22. […] Handleiding Linkedin […]

 23. […] Handleiding Linkedin […]

 24. […] Handleiding Linkedin […]

 25. […] Handleiding Linkedin […]

 26. […] Handleiding Linkedin […]

 27. […] Handleiding Linkedin […]

 28. […] Handleiding Linkedin […]

 29. […] Handleiding Linkedin […]

 30. […] Handleiding Linkedin […]

 31. […] je (na achterlaten van je gegevens) hun e-book downloaden. (Update: Ook Corinne Keijzer biedt een gratis LinkedIn handleiding aan via haar […]

 32. […] je dat LinkedIn, naast de persoonlijke profielen, ook veel nuttige mogelijkheden biedt voor bedrijven in de vorm van een bedrijfspagina? Geschikt […]

 33. […] bent met je LinkedIn profiel, heb ik een handige checklist gemaakt. Deze kun je gebruiken, naast mijn uitgebreide gratis handleiding LinkedIn, om te checken of je de belangrijkste onderdelen op je LinkedIn profiel hebt ingevuld en […]

 34. […] een week geleden kondigde ik in een blog en op diverse kanalen aan dat ik mijn Handleiding LinkedIn na 31 maart niet langer gratis aan mocht bieden van “Het Boekenhuis”. Omdat het e-book […]

Laat een reactie achter

Anti-spam: *