Ik werd zojuist blij verrast met een nieuwe optie binnen LinkedIn bedrijfspagina waar ik al even op zat te wachten: het tabje “Meldingen”. Je kunt nu in een mooi overzicht zien hoeveel en welke LinkedIn leden je updates hebben geliket, gedeeld en er op gereageerd hebben. Daarnaast kun je zien hoeveel LinkedIn leden jouw pagina genoemd hebben op LinkedIn en wie dat precies zijn. Nice! 

LinkedIn Bedrijfspagina – Meldingen

Je kunt cijfers bekijken over de afgelopen maand, afgelopen week en zelfs van vandaag. Hoeveel mensen hebben je updates geliket, gedeeld en er op gereageerd.

linkedin company page meldingen

Sorteren op likes, reacties, gedeelde items en vermeldingen

Je kunt per onderdeel de acties bekijken en ook precies zien wie dat geweest zijn. Mooi moment om misschien eens contact te zoeken met potentieel geïnteresseerden die er bijvoorbeeld op gereageerd hebben. Daarnaast kun je nu ook gemakkelijker het sentiment meten aangezien je niet alleen aantallen ziet (in de analyses) maar ook de daadwerkelijke reacties op een rij hebt staan. Zo kun je beter meten en zien welke updates de juiste interactie veroorzaakt en behaald hebben.

linkedin company page meldingen

LinkedIn voor bedrijven

Meer weten? In mijn e-book “LinkedIn voor bedrijven” leer ik je alles over wat je moet weten van de LinkedIn bedrijfspagina. Hoe trek je meer volgers naar je LinkedIn bedrijfspagina, hoe maak je goede updates, welke advertentievormen zijn er en alles over de extra opties zoals de showcases en carrièrepagina.

bedrijfspagina LinkedIn opzetten

bedrijfspagina linkedin opzetten

Tip: Het is een e-book in pdf vorm, dus voor ieder apparaat gemakkelijk leesbaar en geen aparte tool of app nodig. Toch liever een print versie? Bij copyshops kun je het laten printen en binden (bijvoorbeeld door een ringband).