Ruim een week geleden kondigde ik in een blog en op diverse kanalen aan dat ik mijn Handleiding LinkedIn na 31 maart niet langer gratis aan mocht bieden van “Het Boekenhuis”. Omdat het e-book meer dan 100 pagina’s bevat werd ik gedwongen een vergoeding te vragen.

Guess what…. 1 april!!!  :) 

“LinkedIn handleiding niet meer gratis na 31 maart” 1 april grap

Het viel niemand op… de datum. Expres heb ik “1 april” niet genoemd, bang dat ik direct door de mand zou vallen. Ik moet zeggen, ik ben geen beste leugenaar en ik voelde me best een beetje schuldig toen ik het bericht plaatste. “Het Boekenhuis”, dat mij zogenaamd verbiedt mijn handleiding gratis aan te bieden omdat het meer dan 100 pagina’s is, bestaat niet. Je hebt wel het Centraal Boekhuis, maar die heeft echt niets te zeggen of ik mijn Handleiding wel of niet gratis aanbied.

Hartverwarmende reacties

Al snel kreeg ik hartverwarmende reacties op allerlei kanalen en platformen….een kleine greep uit de vele mooie, leuke, grappige en ondersteunende berichten.

Op LinkedIn:

LinkedIn handleiding Corinne Keijzer

LinkedIn handleiding Corinne KeijzerLinkedIn handleiding Corinne Keijzer

En op Facebook.….

LinkedIn handleiding Corinne KeijzerLinkedIn handleiding Corinne Keijzer

Op mijn website…..

LinkedIn handleiding Corinne Keijzer

Op diverse kanalen hielpen mensen onbewust mij mijn 1 april grap te verspreiden….

LinkedIn handleiding Corinne Keijzer

LinkedIn handleiding Corinne KeijzerGratis LinkedIn handleiding LinkedIn handleiding Corinne Keijzer

Op Twitter werden mijn diverse tweets ruim 100 keer geretweet….

LinkedIn handleiding Corinne Keijzer

En het blog zelf werd bijna 1.000 keer gedeeld via diverse kanalen vanaf mijn eigen website…

gratis linkedin boek corinne keijzer

En ook dachten mensen mee in oplossingen…..

LinkedIn handleiding Corinne Keijzer LinkedIn handleiding Corinne Keijzer LinkedIn handleiding Corinne Keijzer

gratis linkedin boek

Ik kreeg zelfs mailtjes van mensen, of zij de Handleiding niet mochten overnemen of op hun website mochten zetten :)

En superleuk, mensen die me een persoonlijk berichtje stuurden met bedankjes, maar zelfs ook al positieve resultaten hadden na het downloaden en lezen van mijn handleiding (omdat het een persoonlijke berichtje betreft heb ik de naam weggelaten):

gratis linkedin boek

Ik kan dus wel zeggen dat de grap zeer goed geslaagd is!

Nieuwe GRATIS versie van de Handleiding LinkedIn online

Lieve mensen… het spijt me dat ik jullie voor de gek heb gehouden, maar bij deze maak ik het goed: de allernieuwste, verser dan vers van de pers, helemaal geupdate inclusief nieuwe lay-out: mijn GRATIS Handleiding LinkedIn – versie 9.0.

Ik wens jullie heel veel plezier en succes ermee!

gratis linkedin handleiding corinne keijzer

LinkedIn handleiding Corinne Keijzer