Hij is er weer hoor, de nieuwe versie van mijn “handleiding LinkedIn” is uit! Versie 10 alweer, het gaat hard. Wat is er dit keer allemaal aangepast? 

Handleiding LinkedIn aanpassingen

Het is alweer de tiende versie en we zijn weer heel wat aanpassingen verder sinds de laatste versie uit april. Wat is er zoal veranderd in deze korte tijd? De belangrijkste aanpassingen in mijn Handleiding LinkedIn op een rij:

  • Een aantal instellingen is verdwenen en een aantal zijn er bij gekomen. Grootste verandering, en ontzettend jammer, je kunt je eigen updates niet meer filteren en instellen op je tijdlijn.
  • Ook ontzettend jammer, en onbegrijpelijk dat het verdwenen is: je kunt in de zoekoptie bij het zoeken naar groepen en vacatures niet meer direct zien wie uit je eigen netwerk lid zijn van de groep of wie connectie heeft met het bedrijf dat de vacature aanbiedt.
  • In de groepen is weer een en ander in lay-out aangepast, waaronder de verdeling van de tabs. Zowel de instellingen als het informatie veld zijn verhuisd.
  • De vier verkooppakketten hebben een metamorfose ondergaan. Je kunt sowieso een maand gratis uitproberen en daarnaast hebben ze nog maar één soort pakket per onderdeel. Het premium pakket is hiermee fors duurder geworden bijvoorbeeld en m.i. niet meer rendabel voor die prijs.
  • In mijn e-learning LinkedIn voor bedrijven had ik hem al genoemd, blijkbaar stond hij nog niet in deze handleiding: Photofeeler, een leuke tool om te testen hoe goed of slecht je profielfoto op LinkedIn wordt beoordeeld door LinkedIn leden.
  • Geen 30 dagen meer nodig om te wachten met het versturen van een LinkedIn uitnodiging na aanmaken profiel.
  • De tool Trends is aangepast, dus ook heb ik dit in de handleiding aangepast.
  • Veel kleine wijzigingen zoals lay-out van het invoeren van media en het tandwieltje bij het aanpassen van de publieke URL.

DOWNLOAD VERSIE 15.0 NU HIER!

linkedin boek

Donaties gevraagd om een Engelse versie te maken

Veel mensen maken al langere tijd met veel plezier gebruik van mijn handleiding. Uiteraard ben ik blij dat ik zoveel mensen help, ook professionals die zelf trainingen geven. De handleiding LinkedIn is en blijft gratis, maar ik heb in mijn nieuwe versie wel gevraagd om een donatie te doen na het downloaden. Dit omdat ik het boekwerk vooral ook graag in een Engelse versie wil laten vertalen. Mijn vraag is daarom ook aan jou: vind je het de tijd en energie die ik er in gestopt heb waard, doneer dan een (klein) bedrag om mij, maar vooral ook anderen weer verder te helpen.

DONEER NU

 

E-learning LinkedIn voor werkzoekenden

Geen zin in al dat leeswerk? Dan is er nu een oplossing en op veler verzoek zojuist ook verschenen: De e-learning “Meer succes met LinkedIn – basis” en tevens ook zeer geschikt voor zzp’ers. In drie uur tijd laat ik zien hoe je een professioneel profiel opstelt, hoe je jezelf vindbaar en zichtbaar maakt, goede updates en blogs plaatst, hoe je vacatures vindt en je netwerk inzet om aan tafel te komen bij de plaatser van de vacature.

werk zoeken met linkedin

LinkedIn voor bedrijven

Tot slot: er is nu ook een zakelijke handleiding LinkedIn van mijn hand verschenen: LinkedIn voor bedrijven. Ik hoop hiermee ook bedrijven een handje verder te helpen. Je leert hierin het zakelijke profiel op te zetten, goede (gesponserde) updates te plaatsen en daarmee ook volgers te trekken, alles over showcases, de carrierepagina en de verschillende vormen van adverteren. Uiteraard gaat LinkedIn voor bedrijven niet zonder de persoonlijke profielen, dus een mooie aanvulling op mijn handleiding LinkedIn!

bedrijfspagina LinkedIn opzettenbedrijfspagina linkedin opzetten