Een goede verbetering in je Facebookpagina instellingen: de lijst met personen en pagina’s die jouw Facebookpagina liken zitten niet meer verstopt en zijn nu duidelijk terug te vinden in je instellingen. 

Zat de lijst met mensen die jouw Facebookpagina leuk vinden eerst nog verstopt onder de optie “geblokkeerd”, heeft Facebook nu het wijze besluit genomen deze lijst zichtbaarder te maken. Je vindt je “fans” nu terug in je instellingen onder “Personen en andere pagina’s”. Fijn!

fans facebookpagina

Je ziet echter alleen de personen die dat ook in hun privacy instellingen zo ingesteld hebben dat je het mág zien. Het klopt dus dat je waarschijnlijk meer fans hebt in je totale telling op je Facebookpagina dan dat je in totaal in deze lijst terug ziet. Klik je op het tandwieltje naast de naam, dan kun je personen beheerder maken, verwijderen of zelfs in geheel blokkeren.

fans facebookpagina

Fans zoeken op naam

Het is ook mogelijk fans te zoeken op naam, mits ze in deze lijst voorkomen. Klik op je toetsenbord <ctrl> en <f> tegelijk in. Er verschijnt een zoekveld waar je de zoekopdracht kan ingeven. Ik zoek in dit geval op mijn eigen naam.

fans facebookpagina

Facebookpagina’s die jouw pagina liken

Wil je weten welke pagina’s jouw pagina liken, dan kun je die lijst apart oproepen. Let wel, pagina’s die jouw pagina liken worden niet meegeteld in het totale aantal fans!

fans facebookpagina

Tevens kun je in dit lijstje je abonnees en beheerders terugvinden en personen die je geblokkeerd hebt.