Gratis Handleiding LinkedIn weer up to date

///Gratis Handleiding LinkedIn weer up to date

Gratis Handleiding LinkedIn weer up to date

Door |2018-09-20T10:19:50+00:00woensdag 20 april, 2016|BLOGS, LinkedIn|

Ja hoorrrrrr, daar is ie weer! Versie 12.0 alweer ūüôā De LinkedIn handleiding staat weer klaar voor je, helemaal up-to-date, gratis te downloaden. En het goede nieuws? Deze zomer komt hij ook in boekvorm uit!

Let op: je kunt nu ook online een video training volgen over LinkedIn. Ook hier is de basis gratis, net als mijn handleiding LinkedIn. Check https://www.digitalmoves-academy.nl/

LinkedIn, wat is er veranderd

De grootste wijziging in de nieuwe handleiding LinkedIn is eigenlijk wel de lay-out en inrichting van de instellingen. In een vorig blog heb ik al even de belangrijkste instellingen voor je op een rij gezet, in deze versie van de handleiding vind je uiteraard het volledige overzicht. Verder zijn er wat kleinere aanpassingen gedaan, zoals de optie om nu iemand zijn update niet meer te volgen in je eigen tijdlijn (voorheen was deze keuze er niet, kon je iemand alleen helemaal ontvolgen).

LinkedIn handleiding

Aankomend boek “Meer succes met LinkedIn”

Dat de handleiding populair is, blijkt wel uit de ruim 50.000 (!) downloads die ondertussen plaats gevonden hebben. Er was echter ook veel vraag naar een papieren versie. Goed nieuws, deze komt er nu ook! Verwachting is begin november 2016. Het zal een uitgebreider boek worden dan mijn gratis e-book, vooral met veel tips voor de professional om LinkedIn in de praktijk toe te passen. De Sales Navigator, social selling en social listening zijn leidend in dit boek. Na het lezen haal je nog meer succes uit LinkedIn en met name waardevolle leads.

Wil je nu al een exemplaar bestellen? Stuur mij dan een mailtje¬†met in de onderwerp regel “reservering LinkedIn boek”,¬†dan krijg je direct een mailtje als¬†het te bestellen is¬†.

JA, IK BESTEL GRAAG HET BOEK ‘MEER SUCCES MET LINKEDIN

 

Workshop¬†‘Zo haal je meer succes uit LinkedIn’

Geen zin om het allemaal zelf uit te vinden? Je kunt je ook direct inschrijven voor de open training ‘Zo haal je meer succes uit LinkedIn’ op 27 oktober aanstaande. Enige wat je hoeft te doen is je aan te melden. Doe dit wel snel want vol ¬†= vol!

JA, IK SCHRIJF ME IN VOOR DE WORKSHOP VAN 27 OKTOBER

 

Over de schrijver:

Corinne heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met tegenwoordig vooral de focus op LinkedIn. Met haar bedrijf Digital Moves werkt ze samen met andere ondernemers die ieder hun eigen expertise hebben op gebied van online media. Regelmatig wordt ze gevraagd als spreker, met name over het onderwerp 'social selling met LinkedIn', en daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte LinkedIn trainingen. Ze is auteur van honderden blogs, artikelen en meerdere boeken over social media. In 2017 is zij door een vakjury van de FOTY awards verkozen tot beste zzp'er in de categorie 'Coaching & Training'. Neem contact op met Corinne.

Laat een reactie achter

Anti-spam: *