Gratis Handleiding LinkedIn weer up to date

///Gratis Handleiding LinkedIn weer up to date

Gratis Handleiding LinkedIn weer up to date

Door |2019-02-25T15:37:01+00:00woensdag 20 april, 2016|BLOGS, LinkedIn|

Ja hoorrrrrr, daar is ie weer! Versie 12.0 alweer ūüôā De LinkedIn handleiding staat weer klaar voor je, helemaal up-to-date, gratis te downloaden. En het goede nieuws? Deze zomer komt hij ook in boekvorm uit!

Let op: je kunt nu ook online een video training volgen over LinkedIn. Ook hier is de basis gratis, net als mijn handleiding LinkedIn. Check https://www.digitalmoves-academy.nl/

LinkedIn, wat is er veranderd

De grootste wijziging in de nieuwe handleiding LinkedIn is eigenlijk wel de lay-out en inrichting van de instellingen. In een vorig blog heb ik al even de belangrijkste instellingen voor je op een rij gezet, in deze versie van de handleiding vind je uiteraard het volledige overzicht. Verder zijn er wat kleinere aanpassingen gedaan, zoals de optie om nu iemand zijn update niet meer te volgen in je eigen tijdlijn (voorheen was deze keuze er niet, kon je iemand alleen helemaal ontvolgen).

LinkedIn handleiding

 

Workshop¬†‘Zo haal je meer succes uit LinkedIn’

Geen zin om het allemaal zelf uit te vinden? Je kunt je ook direct inschrijven voor een van onze trainingen met open inschrijving: https://www.digitalmoves.nl/trainingen-en-workshops/ 

JA, IK WIL MEER INFORMATIE

 

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Over de schrijver:

Corinne heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met tegenwoordig vooral de focus op LinkedIn. Met haar bedrijf Digital Moves werkt ze samen met andere ondernemers die ieder hun eigen expertise hebben op gebied van online media. Regelmatig wordt ze gevraagd als spreker, met name over het onderwerp 'social selling met LinkedIn', en daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte LinkedIn trainingen. Ze is auteur van honderden blogs, artikelen en meerdere boeken over social media. In 2017 is zij door een vakjury van de FOTY awards verkozen tot beste zzp'er in de categorie 'Coaching & Training' en in 2019 is zij opnieuw genomineerd én finaliste voor de FOTY awards van 2018. Neem contact op met Corinne.

Laat een reactie achter

Anti-spam: *