Ja hoorrrrrr, daar is ie weer! Versie 12.0 alweer :) De LinkedIn handleiding staat weer klaar voor je, helemaal up-to-date, gratis te downloaden. En het goede nieuws? Deze zomer komt hij ook in boekvorm uit!

Let op: je kunt nu ook online een video training volgen over LinkedIn. Ook hier is de basis gratis, net als mijn handleiding LinkedIn. Check https://www.digitalmoves-academy.nl/

LinkedIn, wat is er veranderd

De grootste wijziging in de nieuwe handleiding LinkedIn is eigenlijk wel de lay-out en inrichting van de instellingen. In een vorig blog heb ik al even de belangrijkste instellingen voor je op een rij gezet, in deze versie van de handleiding vind je uiteraard het volledige overzicht. Verder zijn er wat kleinere aanpassingen gedaan, zoals de optie om nu iemand zijn update niet meer te volgen in je eigen tijdlijn (voorheen was deze keuze er niet, kon je iemand alleen helemaal ontvolgen).

LinkedIn handleiding

 

Workshop ‘Zo haal je meer succes uit LinkedIn’

Geen zin om het allemaal zelf uit te vinden? Je kunt je ook direct inschrijven voor een van onze trainingen met open inschrijvinghttps://www.digitalmoves.nl/trainingen-en-workshops/ 

JA, IK WIL MEER INFORMATIE

 

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]