Sommige mensen zien ze als kansen, sommige mensen vinden ze gewoon super irritant: meldingen op LinkedIn. Je kunt ze nu weer uitzetten, ik laat je zien hoe.

Meldingen op LinkedIn

Zowel op je mobiele applicaties als op de desktop/laptop zie je ze voorbij komen: meldingen van jubilea, verjaardagen, nieuwe banen of bijvoorbeeld reacties na jouw reactie op een update. Een melding kan een mooi contactmoment zijn maar het is soms ook wel erg vervuilend in je tijdslijn. Fijn dat je nu zelf kunt bepalen wat je wilt zien qua meldingen.

Hoe zet ik meldingen uit op LinkedIn

Zo zet je meldingen op LinkedIn uit via smartphone of tablet

Op je smartphone of tablet kun je op de melding gaan staan en je veegt de melding met je vinger naar links. Op dat moment krijg je een tandwieltje te zien met instellingen en zie je onderaan de optie ‘Uitschakelen’.

Hoe zet ik meldingen uit op LinkedIn

Zo zet je een melding weer aan

Als je meldingen uitgeschakeld hebt, dan zie je dat bovenaan staan. Je kunt op ‘Bewerken’ klikken om de meldingen weer aan te zetten.

Hoe zet ik meldingen uit op LinkedIn

Je ziet welke meldingen uit staan en je kunt ze weer aanzetten door het schuifje ‘Uit’ op ‘Aan’ te zetten.

Hoe zet ik meldingen uit op LinkedIn

Zo zet je meldingen op LinkedIn uit via desktop/laptop

Als je op laptop/desktop zit, kun je de meldingen nu ook uitzetten. Klik in de melding op de drie puntjes rechts en kies voor ‘Functiewijzigingen’.

Zo zet je meldingen op LinkedIn uit

Meldingen bewerken op laptop/desktop

Op je laptop of desktop kun je de meldingen ook bewerken. Ga naar de homepage en klik links in de kolom op ‘Bewerken’ bij ‘U hebt … meldingen uitgeschakeld’.

Zo zet je meldingen op LinkedIn uit

Nu kun je hier ook de meldingen weer inschakelen indien nodig.

Zo zet je meldingen op LinkedIn uit

Zo zet je reacties na jouw reactie uit

Soms geef je een reactie op een update en vervolgens krijg je iedere keer een melding van een reactie na jou. Dit kan heel vervelend zijn, soms gaat het bijvoorbeeld alleen om een oproep waar je op gereageerd hebt en dan is het handig die stroom reacties niet meer gemeld te krijgen. Je kunt dit uitzetten door op de melding te staan, de drie puntjes aan te klikken rechts en vervolgens op ‘Negeren’ te klikken.

hoe zet ik reacties uit

Meer succes met LinkedIn – klanten en leads werven met LinkedIn

Wil je meer weten of LinkedIn en de mogelijkheden leren kennen? Je kunt:

elearning Linkedin