Zo zet je meldingen op LinkedIn uit

///Zo zet je meldingen op LinkedIn uit

Zo zet je meldingen op LinkedIn uit

Door |2018-10-10T12:39:24+00:00maandag 3 april, 2017|BLOGS, LinkedIn|

Sommige mensen zien ze als kansen, sommige mensen vinden ze gewoon super irritant: meldingen op LinkedIn. Je kunt ze nu weer uitzetten, ik laat je zien hoe.

Meldingen op LinkedIn

Zowel op je mobiele applicaties als op de desktop/laptop zie je ze voorbij komen: meldingen van jubilea, verjaardagen, nieuwe banen of bijvoorbeeld reacties na jouw reactie op een update. Een melding kan een mooi contactmoment zijn maar het is soms ook wel erg vervuilend in je tijdslijn. Fijn dat je nu zelf kunt bepalen wat je wilt zien qua meldingen.

Hoe zet ik meldingen uit op LinkedIn

Zo zet je meldingen op LinkedIn uit via smartphone of tablet

Op je smartphone of tablet kun je op de melding gaan staan en je veegt de melding met je vinger naar links. Op dat moment krijg je een tandwieltje te zien met instellingen en zie je onderaan de optie ‘Uitschakelen’.

Hoe zet ik meldingen uit op LinkedIn

Zo zet je een melding weer aan

Als je meldingen uitgeschakeld hebt, dan zie je dat bovenaan staan. Je kunt op ‘Bewerken’ klikken om de meldingen weer aan te zetten.

Hoe zet ik meldingen uit op LinkedIn

Je ziet welke meldingen uit staan en je kunt ze weer aanzetten door het schuifje ‘Uit’ op ‘Aan’ te zetten.

Hoe zet ik meldingen uit op LinkedIn

Zo zet je meldingen op LinkedIn uit via desktop/laptop

Als je op laptop/desktop zit, kun je de meldingen nu ook uitzetten. Klik in de melding op de drie puntjes rechts en kies voor ‘Functiewijzigingen’.

Zo zet je meldingen op LinkedIn uit

Meldingen bewerken op laptop/desktop

Op je laptop of desktop kun je de meldingen ook bewerken. Ga naar de homepage en klik links in de kolom op ‘Bewerken’ bij ‘U hebt … meldingen uitgeschakeld’.

Zo zet je meldingen op LinkedIn uit

Nu kun je hier ook de meldingen weer inschakelen indien nodig.

Zo zet je meldingen op LinkedIn uit

Zo zet je reacties na jouw reactie uit

Soms geef je een reactie op een update en vervolgens krijg je iedere keer een melding van een reactie na jou. Dit kan heel vervelend zijn, soms gaat het bijvoorbeeld alleen om een oproep waar je op gereageerd hebt en dan is het handig die stroom reacties niet meer gemeld te krijgen. Je kunt dit uitzetten door op de melding te staan, de drie puntjes aan te klikken rechts en vervolgens op ‘Negeren’ te klikken.

hoe zet ik reacties uit

Meer succes met LinkedIn – klanten en leads werven met LinkedIn

Wil je meer weten of LinkedIn en de mogelijkheden leren kennen? Je kunt:

elearning Linkedin

Over de schrijver:

Corinne heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met tegenwoordig vooral de focus op LinkedIn. Met haar bedrijf Digital Moves werkt ze samen met andere ondernemers die ieder hun eigen expertise hebben op gebied van online media. Regelmatig wordt ze gevraagd als spreker, met name over het onderwerp 'social selling met LinkedIn', en daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte LinkedIn trainingen. Ze is auteur van honderden blogs, artikelen en meerdere boeken over social media. In 2017 is zij door een vakjury van de FOTY awards verkozen tot beste zzp'er in de categorie 'Coaching & Training' en in 2019 is zij opnieuw genomineerd én finaliste voor de FOTY awards van 2018. Neem contact op met Corinne.

12 Comments

 1. Saskia van der Hilst 23 november 2018 at 10:35

  Dankjewel Corinne, kan het zijn dat je geen meldingen van een verborgen groep kunt ontvangen? Als ik het wil instellen via PC kan ik trouwens alleen kiezen tussen Updates van mijn groepen (en dat zijn dat groepsuitnodigingen en goedgekeurde lidmaatschapsverzoeken), maar op mobile kan ik kiezen per groep (maar daar zie ik dan net die groep die ik nu wil niet bij staan, maar komt dat omdat die verborgen is?). gr Saskia

 2. Arnoud 20 december 2017 at 14:32

  die Meldingsinstellingen uit/aan zetten klopt dus niet, ik heb/zie dat niet bij mijn smartphone. Niet op Android en niet op PC Windows.
  Ik kan alleen per persoon (dus praktisch per melding) aan/uit zetten. Niet echt zinvol na tig jaar en honderden/duizenden meldingen

 3. Corinne Keijzer 19 september 2017 at 20:27

  Hoi Margo, ik heb echt werkelijk geen flauw idee wat je bedoelt 😉 Maar wat meestal helpt bij dit soort bugs, is even veranderen van browser. Gebruik bijvoorbeeld Firefox of Chrome, dan lost het zich vanzelf op hopelijk. Succes!

 4. Margo 19 september 2017 at 16:03

  Een onnozele vraag, ik heb via LinkedIn berichtjes verstuurd maar nu krijg ik die ‘verticale balken’niet meer weg. Ik kan zo geen profiel meer zien want die berichten en de kolom met personen die ik ooit iets gestuurd heb zitten ervoor ;-( Irritant! Tip?

 5. Corinne Keijzer 14 augustus 2017 at 08:46

  @ Kris: Wat mij betreft niet. LinkedIn = geen Funda.

 6. kris Van Wolvelaer 13 augustus 2017 at 13:08

  Ik wil mijn appartement verkopen, en wil dit op linked in plaatsen. hoe doe ik dat?

 7. Suzan 16 juni 2017 at 07:48

  Op de ipad staat dit behoorlijk verborgen aan de rechterkant, ook door de suggesties van interessante advertenties. Daaroom keek ik er waarschijnlijk telkens overeen. Bedankt voor je tip!

 8. Corinne Keijzer 15 juni 2017 at 13:40

  @Suzan: zie mijn vorige antwoord: in je contactgegevens

 9. Suzan 15 juni 2017 at 13:39

  Hoi Corinne, waar kan ik dit vinden? Ik heb al gekeken bij Profile en
  Settings. Ik zit niet echt te wachten op al die felicitaties.

 10. Corinne Keijzer 15 juni 2017 at 11:19

  @Suzan: je kunt je eigen verjaardag uitzetten door de gegevens te wissen in je contactgegevens óf het alleen zichtbaar te maken voor jezelf.

 11. Suzan 15 juni 2017 at 10:47

  Goeie tip, heb ik gelijk toegepast. Is er ook een mogelijkheid om je eigen verjaardag notificatie uit te zetten ?

 12. Mies030 9 juni 2017 at 10:09

  Top, Thx!

Laat een reactie achter

Anti-spam: *