Uitgeroepen tot beste zzp’er in Coaching en training

//Uitgeroepen tot beste zzp’er in Coaching en training

Uitgeroepen tot beste zzp’er in Coaching en training

Door |2019-02-25T13:43:26+00:00dinsdag 4 april, 2017|IN DE MEDIA|

Op 1 april 2017 vond de ‘Dag van de zzp’er‘ plaats in Amersfoort. Ook de uitreiking van de FOTY awards vond deze dag plaats. Uit 10.000 deelnemers was ik al eerder tot finalist uitgeroepen tezamen met 65 andere kandidaten. Ik eindigde bij de laatste tien en ben uiteindelijk verkozen tot beste zzp’er in de categorie ‘Coaching en training’! 

Uitgeroepen tot beste zzp'er in Coaching en training

Bron: AD 05-04-2017

Dag van de zzp’er en de FOTY awards

Het was een spannende dag, de ‘Dag van de zzp’er’. Ik stond niet alleen op de LinkedIn expert-desk de hele dag mensen van professioneel advies te voorzien en vond het een mooi moment om weer eens wat (online) mensen in real life te ontmoeten, maar ook was ik finaliste van de FOTY awards, oftewel de ‘Freelancer of the Year’ awards. Een vakkundige jury koos aan de hand van een videopitch en de kwaliteit van je referenties op Ratecard en LinkedIn uiteindelijk uit ieder van de 10 categorieën een winnaar.

foty awards

Foto: Met Marcel Molenaar, Countrymanager LinkedIn Benelux

Foto: Met Rik Keijzer, mijn creatieve brein, mijn steun en toeverlaat maar bovenal mijn waanzinnig trouwe echtgenoot die altijd achter me staat, no matter what!

Winnaar ‘Coaching en training’ 

In de categorie ‘Coaching en training’ werd ik uiteindelijk als winnaar uitgeroepen. Je kunt begrijpen dat ik hier echt superblij mee ben en het een kroon op mijn werk van de afgelopen jaren vind. Zeven jaar geleden nog ontslagen vanwege de financiële crisis, compleet van branche en baan gewisseld en dan nu benoemd worden tot beste coach en trainer, ja, dat doet je wel wat!!

bron foto: Marjolijn Cohen

Alle winnaars gefeliciteerd en met name de winnaar van de titel ‘Freelancer of the Year’ Boris Lange!

Iedereen bedankt voor het stemmen en de referenties 

Al had ik niet gewonnen, dan nog was ik superblij geweest met de support, stemmen en mooie referenties van mensen die in mij geloven. Bedankt allemaal!!

recensie corinne keijzerrecensie corinne keijzerrecensie corinne keijzer

De rest van de referenties vind je hier: https://ratecard.io/corinne-keijzer?sort=rating_desc

#FOTYawards #Dvdzzp

Over de schrijver:

Corinne heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met tegenwoordig vooral de focus op LinkedIn. Met haar bedrijf Digital Moves werkt ze samen met andere ondernemers die ieder hun eigen expertise hebben op gebied van online media. Regelmatig wordt ze gevraagd als spreker, met name over het onderwerp 'social selling met LinkedIn', en daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte LinkedIn trainingen. Ze is auteur van honderden blogs, artikelen en meerdere boeken over social media. In 2017 is zij door een vakjury van de FOTY awards verkozen tot beste zzp'er in de categorie 'Coaching & Training' en in 2019 is zij opnieuw genomineerd én finaliste voor de FOTY awards van 2018. Neem contact op met Corinne.

Laat een reactie achter

Anti-spam: *