Het populaire e-book ‘Meer succes met LinkedIn‘ is geheel vernieuwd en helemaal aangepast aan de nieuwe layout van LinkedIn. Ruim tweehonderd pagina’s vol tips en tricks om je LinkedInprofiel (nog) succesvoller in te zetten en social selling toe te passen. Wat kun je verwachten in deze nieuwe uitgave?

Meer succes met LinkedIn

In de nieuwe versie van ‘Meer succes met LinkedIn‘ is uiteraard de gehele inhoud herschreven op de nieuwe layout van LinkedIn. In de afgelopen maanden heb ik hier al veel tips over gedeeld waarvan ik er een aantal gebundeld heb in een blog. Uiteraard zijn al deze veranderingen meegenomen en krijg je nóg meer tips hoe je bepaalde onderdelen beter in kunt zetten. Wat is er allemaal veranderd? Een samenvatting:

  • Het volledige persoonlijke profiel is op de schop gegaan, iedereen heeft een nieuwe, frisse layout gebaseerd op de look en feel van de mobiele applicaties;
  • Er zijn vijf onderdelen verdwenen, twee verschoven en nog dertien overgebleven om aan je profiel toe te voegen;
  • De zoekfunctie is volledig op de schop gegaan, een aantal onderdelen zijn verdwenen, een aantal komen er nog terug (zoals advanced search);
  • De homepage heeft ook een nieuwe frisse layout gekregen, net als de rest van je profiel;
  • De menubalk is volledig aangepast en logischer ingedeeld;
  • Er zijn een aantal instellingen verdwenen en bijgekomen;
  • Je statistieken zijn aangepast en hebben minder mogelijkheden dan voorheen.

Ambassadeur LinkedIn

Sinds begin dit jaar heeft LinkedIn Benelux een kleine groep Linkedin experts bij elkaar geroepen om de samenwerking met het bedrijfsleven te verbeteren. Voor deze club ambassadeurs ben ik ook gevraagd en samen met een aantal andere specialisten hebben we samen met LinkedIn besproken wat de ervaringen zijn van de gebruikers van LinkedIn.

Dit betekent concreet dat LinkedIn nog een aantal veranderingen gaat doorvoeren op basis van onze adviezen en inzichten. Houd mijn website, maar ook mijn updates op mijn LinkedInprofiel en nieuwsbrief, in de gaten om de veranderingen op de voet te volgen!

LinkedIn experts

Foto: LinkedIn ambassadeurs Benelux @ HQ LinkedIn

Bestel nu het e-book ‘Meer succes met LinkedIn!’ en pak die voorsprong op je concurrentie!

 

linkedin handleiding
Let op: deelnemers van mijn workshop ‘Zo haal je meer succes uit LinkedIn’ ontvangen dit e-book gratis na afloop!