LinkedIn tips nieuwe lay-out

///LinkedIn tips nieuwe lay-out

LinkedIn tips nieuwe lay-out

Door |2019-03-15T17:03:50+00:00dinsdag 31 januari, 2017|BLOGS, LinkedIn|

Vanaf heden zal ik zoveel mogelijk tips delen die gaan over de nieuwe lay-out van het persoonlijke LinkedInprofiel. Ondertussen hebben steeds meer leden op LinkedIn de nieuwe look en komen er steeds meer vragen van mensen die bepaalde opties en functies niet meer kunnen vinden. Er verandert ook heel erg veel dus hoogste tijd om alles overzichtelijk op een rijtje te zetten totdat ik mijn gratis handleiding LinkedIn en e-book ‘Meer succes met LinkedIn‘ herschreven heb. Ik vul in dit blog met regelmaat de tips aan, dus blijf het in de gaten houden en share if you care! 

Edit september 2017: ondertussen is ‘Meer succes met LinkedIn!’ geheel herschreven en aangepast aan de nieuwe lay-out. In ruim 240/250 pagina’s ben je weer op de hoogte van alle veranderingen op LinkedIn en weet je ook hoe social selling werkt. Het is zowel als e-book als papieren boek te bestellen.

Meer succes met LinkedIn

JA, IK WIL BESTELLEN

Let op: deelnemers van mijn workshop ‘Zo haal je meer succes uit LinkedIn’ ontvangen het e-book gratis na afloop! 

Nieuwe lay-out LinkedIn

De nieuwe lay-out van LinkedIn, die in september 2016 al door LinkedIn aangekondigd werd en waar ik al eerder over blogde, komt uitgerold in fases. Wanneer je de nieuwe interface krijgt heeft niets te maken met de taalinstelling, je achternaam of je een betaalpakket hebt, het is willekeurig bepaald door een algoritme. De een heeft het eind 2016 al gekregen, de ander moet nog misschien een paar weken wachten. Geduld dus!

Tip 1: Aanbeveling vragen

Je kon altijd een aanbeveling vragen vanuit je eigen profiel. Dit is in de nieuwe lay-out van LinkedIn niet meer mogelijk. Hoe kan het dan nu wel?

In de nieuwe layout ga je naar het profiel van degene toe waaraan je de aanbeveling wilt vragen. Klik op de drie puntjes rechts boven in het verkorte profiel en kies voor ‘Om een aanbeveling vragen’. Het aantal velden is ook drastisch ingekort, nog maar twee vragen en een persoonlijke uitnodiging typen is benodigd om je verder te helpen. Verder staan de aanbevelingen (nog) niet onder je werkervaringen maar onder een kop, onderaan je profiel. Het is nog onzeker of ze terug komen, gespecificeerd per werkervaring.

wat is er veranderd op linkedin in de nieuwe layout

Tip 2: het schuifje ‘Uw netwerk op de hoogte brengen’

Het schuifje ‘Uw netwerk op de hoogte brengen’ is verdwenen met het nieuwe LinkedInprofiel. Of toch niet? In de nieuwe lay-out kun je (naast dat het in de instellingen nog steeds algemeen in te stellen is) per onderdeel nu bepalen of je het wilt delen met je netwerk, ja of nee. Veel handiger!

wat is er veranderd op linkedin in de nieuwe layout

 Tip 3: waar zijn je gedeelde connecties gebleven

In de oude layout kan/kon je je gedeelde connecties onderaan je profiel terugvinden. Deze optie is verschoven naar boven, je vindt je gedeelde connecties nu terug onder ‘Hoogtepunten’ onder het verkorte profiel. Ben je met iemand gelinkt, dan kun je ook klikken op ‘Connecties weergeven’ en vervolgens je gedeelde connecties terugvinden onder ‘Gedeeld’. Gedeelde connecties zie je áltijd in iemands profiel, of je nu wel of niet gelinkt bent, dit kun je niet uit- of instellen en is juist een van de mooiste functies van LinkedIn.

wat is er veranderd op linkedin

Tip 4: Waar is je unieke URL gebleven

Misschien was je hem al kwijt in je nieuwe lay-out, je unieke URL. Deze vind je terug onder de contactgegevens en om hem aan te passen, wat je natuurlijk altijd even moet doen om die lelijke cijfers en letters weg te halen, klik je gewoon even op het potloodje. Beter gezicht in Google, -op je visitekaartje, -onder je e-mail en goed voor je SEO. In het veld daarna moet je dan wel nog een keer verder klikken om het écht aan te passen.

wat is er veranderd op linkedin

Tip 5: Waar zijn je ranking views gebleven

Je kon in de oude lay-out zien hoe vaak jouw profiel werd bekeken ten opzichte van andere profielen uit je netwerk of binnen je bedrijf bijvoorbeeld. De optie ‘Uw rang is gestegen/gedaald/gelijk gebleven’ is verdwenen in de nieuwe lay-out. Wat mij betreft geen groot verlies, maar het was een leuke optie om te zien of je werkzaamheden op LinkedIn resultaat hadden.

wat is er veranderd op linkedin

Tip 6: Waar zijn je profile views en statistieken gebleven

Heel erg jammer dat LinkedIn een groot deel van de statistieken weggehaald heeft welke waardevolle informatie gaven over jouw profielbezoekers. De algemene grafiek is verdwenen evenals de informatie uit welke regio je bezoekers komen, wat voor functie ze bekleden en in welke branche ze werken. Gelukkig is wel nog zichtbaar waar je bezoekers werken, zeer informatieve en nuttige informatie waar je je voordeel mee kunt doen. Heb je een betaalpakket, dan kun je doorklikken en zien wie die bezoekers precies zijn. Lees in een eerder artikel op LinkedIn meer over het nut van deze optie.

wat is er veranderd op linkedin in de nieuwe layout

Tip 7: Waar zijn al je profielonderdelen gebleven

Kon je in de oude lay-out nog al je twintig onderdelen onder je verkortte profiel terugvinden, in de nieuwe lay-out staan ze rechts onder ‘nieuw profielonderdeel toevoegen’. Wat mij betreft een stuk overzichtelijker. Je vindt er echter nog maar dertien terug in de nieuwe layout, er zijn er vijf verdwenen namelijk en twee naar andere plekken verschoven.

wat is er veranderd op linkedin in de nieuwe layout

Tip 8: Waar zijn je contactgegevens gebleven

Je contactgegevens stonden in de oude lay-out onder je verkortte profiel. In de nieuwe lay-out staan ze in de rechter kolom. Het is nog redelijk hetzelfde, de verjaardag is toegevoegd en de websites worden nu met zowel titel als url getoond. Check ook goed wat zichtbaar is voor wie:

Alleen zichtbaar voor eerstegraads connecties:

 • Telefoonnummer
 • E-mail
 • Instant Message (Skype e.d.)

Voor iedereen zichtbaar: 

 • URL profiel
 • Websites
 • Twitteraccount

wat is er veranderd op linkedin in de nieuwe layout

Tip 9: Wat is er veranderd voor je samenvatting

Je samenvatting is uiteraard niet verdwenen in het nieuwe LinkedInprofiel, maar staat niet meer bij de profielonderdelen zoals omschreven bij tip 7. De samenvatting is nu een onderdeel geworden van je ‘verkortte profiel’ en daar kun je het ook vullen en aanpassen.

Waar je goed op moet letten is dat nog maar een klein deel zichtbaar is voor je profielbezoeker. Op de laptop zijn nog maar ongeveer 220 tekens zichtbaar, op mobiele applicaties zelfs nog maar 85. Daarna moet je bezoeker op ‘meer weergeven’ klikken. Belangrijk dus om direct te knallen met een goede binnenkomer, bijvoorbeeld een quote, eye-opener of misschien zelfs je contactgegevens als dat belangrijk is voor jou. Dit hangt vooral af van je insteek op LinkedIn.

wat is er veranderd op linkedin in de nieuwe layout

Tip 10: Bepaal zelf volgorde huidige werkervaringen

In de oude lay-out kon je zowel de profielonderdelen zelf als de onderdelen binnen een onderdeel verschuiven. In de nieuwe lay-out lijken deze beide opties verdwenen. Alleen bij de werkervaringen kan je momenteel binnen je huidige werkzaamheden de volgorde aanpassen. Belangrijk om dit te bekijken en eventueel aan te passen als je meerdere functies hebt want er komt er nog maar één functie in je verkortte profiel te staan. In de oude lay-out waren dat er drie.

Edit: in je verkortte profiel kun je nu zelf kiezen welke werkervaring en opleiding daar vermeld wordt. Je kunt kiezen uit de opties die je zelf bij deze onderdelen ingevoerd hebt. 

Verder hoop ik dat ze de aanbevelingen ook weer terug gaan plaatsen onder de werkervaringen, deze zijn nu op één hoop gegooid in een apart onderdeel op je profiel.

wat is er veranderd op linkedin in de nieuwe layout

Tip 11: Wat is er veranderd in je tijdlijn

Ook in je tijdlijn zijn een aantal veranderingen doorgevoerd in de nieuwe layout van LinkedIn. Wat ik erg jammer vind is dat het (bij mij) nog steeds niet mogelijk is een artikel te schrijven als de taalinstelling op Nederlands staat. In het Engels werkt het wel, net als in de oude layout. Maar ook mensen die wel de optie hebben in de Nederlandse taal hebben problemen dat het nog (steeds) niet goed werkt. Hopen dat LinkedIn dit snel oplost.

De optie om te switchen tussen ‘populaire’ en ‘recente’ updates is ondertussen weer hersteld!
Edit 26-5-2017: De optie om te switchen tussen ‘populaire’ en ‘recente’ updates is ondertussen weer hersteld!

Edit 18-3-2017: deze optie komt terug heb ik bevestigd gekregen van LinkedIn. 

Verder gaat het gerucht dat er een algoritme komt waarmee je tijdlijn overzichtelijker wordt. Ook zouden filters terugkomen. Dat zou mooi zijn!

wat is er veranderd op linkedin in de nieuwe lay-out

Tip 12: Extra opties in je update

Wat in de mobiele applicaties al kon, kan nu ook op de desktop: je bericht na plaatsing aanpassen. Echt heel fijn, iedereen kan een keer een typefoutje maken en niets vervelenders dan dat je het niet meer aan kunt passen. Daarnaast kun je nu ook op desktop/laptopversie zien hoeveel keer je update ‘bekeken’ is, dat wil zeggen, hoe vaak hij in de tijdlijn bij mijn mensen voorbij is gekomen. Vergelijk het met televisie kijken en kijkcijfers. Je kunt je tv aan hebben staan maar het is niet zeker dat iemand ook daadwerkelijk kijkt.

Oja, was je nog op zoek naar je eigen updates, weet je niet waar je ze kunt vinden in de nieuwe lay-out? Check de homepage/startpagina, daar staat in de linker kolom ‘Zoveel personen bekeken uw bijdrage. Als je daar op klikt kom je bij je eigen updates, bijdragen en artikelen. Én daar zit geen tijdslimiet meer aan, je kunt nu zo ver terug zoeken als je wilt. Mooie verbetering!

wat is er veranderd op linkedin in de nieuwe lay-out

Tip 13: Goed nieuws en slecht nieuws omtrent ‘Labels’

Dat het vervelende rijtje (waar je altijd uit moet kiezen hoe je iemand kent) weg is bij het uitsturen van een uitnodiging op LinkedIn, dát is goed nieuws. Wat wél jammer is, is dat daarmee ook een einde is gekomen aan de labels op LinkedIn. En niet alleen de labels (of tags, het is maar net welke taalinstelling je hebt) zijn verdwenen maar ook het CRMgehalte heeft een flinke duikeling gemaakt.

Het tabje ‘relationship’, wat overigens nog lang niet altijd bij iedereen te zien was, is namelijk ook verdwenen. En dát vind ik dus echt jammer. Hoe meer contacten je hebt, hoe lastiger het is om van iedereen ‘te onthouden’ waar je iemand van kent. Het komt dus ook niet meer terug en als je je gelabelde contacten wilt behouden moet je snel zijn. Tot 31 maart kun je deze nog downloaden namelijk, ongeacht of je de nieuwe of oude lay-out hebt. Via je instellingen: tabblad account -> archief van uw gegevens downloaden.

wat is er veranderd op linkedin in de nieuwe lay-out

Tip 14: Hoe zet je notificaties uit in je tijdlijn

Dit is toch wel erg fijn dat het (weer) kan, maar je moet er wel voor switchen naar de Engelse taal: het uitzetten van notificaties van verjaardagen, banenwissels, reacties na jouw reactie, enzovoort. Bedenk wel dat dit ook mooie contactmomenten kunnen zijn. Mits je je ze met een persoonlijk berichtje inzet uiteraard.

wat is er veranderd op linkedin in de nieuwe lay-out

Tip 15: Chatvenster

Wat geheel nieuw is in de nieuwe omgeving van LinkedIn, is het chatvenster. Deze verschijnt rechts onder in je profiel en daar kun je direct chatten met iemand of een groep zonder naar de inbox te gaan. Wil je niet dat iemand ziet dat je typt of dat je een bericht gelezen hebt (de chats worden namelijk automatisch berichten die opgeslagen worden in je inbox), dan kun je dat zelf uitzetten in de instellingen.

wat is er veranderd op linkedin in de nieuwe lay-out

Tip 16: Bijdragen tot drie jaar terugkijken

In de oude layout van LinkedIn was je altijd beperkt in het terugkijken van updates en bijdragen. Het ging niet verder dan 30 dagen hooguit. Nu kun je tot wel drie jaar in de nieuwe lay-out terugzoeken, echt heel fijn!

wat is er veranderd op linkedin in de nieuwe lay-out

Tip 17: Kies opleiding en ervaring in verkorte profiel

Sommige mensen hebben meerdere huidige werkervaringen en/of opleidingen en dan wil je de belangrijkste uiteraard laten zien in je verkorte LinkedInprofiel. Aangezien dit ook op Google direct zichtbaar is niet onverstandig deze tip even toe te passen wanneer van toepassing.

wat is er veranderd op linkedin in de nieuwe lay-out

Nieuwe lay-out LinkedIn bedrijfspagina

Ook de bedrijfspagina’s hebben een metamorfose ondergaan. In mijn geheel vernieuwde e-book ‘LinkedIn voor bedrijven‘ kun je alles vinden over de bedrijfspagina’s in de nieuwe lay-out.

bedrijfsprofiel linkedin nieuwe layout

Leer alles over de nieuwe lay-out in de workshop ‘Zo haal je meer succes met LinkedIn’

Op verschillende data geef ik weer de workshop ‘Zo haal je meer succes uit LinkedIn’ in Amersfoort. Wil je alles weten over de nieuwe layout, dan is dit je kans! Naast social selling en heel veel andere tips neem ik de veranderingen mee en laat zien wat de belangrijkste aanpassingen zijn.

JA, IK SCHRIJF ME IN!

Over de schrijver:

Corinne heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met tegenwoordig vooral de focus op LinkedIn. Met haar bedrijf Digital Moves werkt ze samen met andere ondernemers die ieder hun eigen expertise hebben op gebied van online media. Regelmatig wordt ze gevraagd als spreker, met name over het onderwerp 'social selling met LinkedIn', en daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte LinkedIn trainingen. Ze is auteur van honderden blogs, artikelen en meerdere boeken over social media. In 2017 is zij door een vakjury van de FOTY awards verkozen tot beste zzp'er in de categorie 'Coaching & Training' en in 2019 is zij opnieuw genomineerd én finaliste voor de FOTY awards van 2018. Neem contact op met Corinne.

34 Comments

 1. AnjaVG 19 december 2017 at 18:40

  Ah, dat is jammer. Dankjewel voor je antwoord, Corinne. *duimpje omhoog geeft* 🙂

 2. Corinne Keijzer 19 december 2017 at 14:13

  Ja klopt Anja, LinkedIn is daarmee erg aan het stoeien geweest. Toen ik het blog schreef was het drie jaar maar daar zijn ze denk ik op terug gekomen, heb nu ook nog maar drie maanden.

 3. AnjaVG 18 december 2017 at 10:15

  Altijd blij met jouw tips, Corinne! 🙂 Ik heb wel een vraag over punt 16. Ik kan maar 3 maanden terugkijken in mijn updates in plaats van de 3 jaar die jij aangeeft. Weet jij misschien waarom?

 4. Corinne Keijzer 29 mei 2017 at 16:15

  Hoi Tamara, die meldingen zijn wel nog zichtbaar maar mensen bepalen zelf of ze die willen zien of niet. En jij bepaalt als je iets wilt delen of niet, wat je zelf ook aangeeft 🙂

 5. Tamara 29 mei 2017 at 15:34

  Beste Corinne. Goed artikel. Klopt het dat de wijziging van je nieuwe baan (en de bijbehorende GONGRATS melding) niet meer zichtbaar is in de activity feed. De activity feed staat aan en ik heb aangekruist mijn nieuwe job te willen delen met mijn netwerk.

 6. Rene 20 april 2017 at 13:19

  Wat een domper..
  Thnks voor je reactie!..;-)

 7. Corinne Keijzer 20 april 2017 at 13:13

  @ Rene: Qua labels: ja, helaas. Je kon ze tot 31 maart nog downloaden.

 8. Rene 20 april 2017 at 12:43

  Hoi Corinne,

  Met de nieuwe layout ben ik dus m’n hele crm kwijt?

 9. Ellen Triemstra 18 april 2017 at 15:11

  Dank voor je reactie Corinne. Ik vind het erg jammer dat dit nu ontbreekt!!

 10. Corinne Keijzer 18 april 2017 at 15:09

  Durf ik nog niet te zeggen Ellen… ik weet dat er nog een en ander gaat veranderen in de tijdslijn, mij lijkt het ook logisch dat het terugkomt, maar heb daar nog niets over gehoord. Toevallig had ik vanmorgen in mijn workshop deze zelfde vraag 🙂

 11. Ellen Triemstra 18 april 2017 at 14:08

  Hi Corinne, dank voor alle info op jouw website! Er is nog iets dat ik in de nieuwe lay-out mis en waar ik altijd veel gebruik van heb gemaakt; in de tijdlijn een overzicht van welke connecties met welke personen connectie hadden gemaakt! Dus: persoon x heeft connectie gemaakt met… ik heb regelmatig afspraken met de nieuwe connecties van mijn connecties kunnen maken! Wordt dat door meer mensen gemist en denk je dat het nog terugkomt??

 12. Corinne Keijzer 16 maart 2017 at 16:04

  Is er nog steeds Anne, in de vacaturepagina even op ‘voorkeuren beheren’ klikken en dan zie je het ergens onderaan staan. Succes!

 13. Anne 16 maart 2017 at 15:12

  Hoi Corinne, ik kan in de nieuwe lay-out het ‘schuifje’ niet meer vinden waarmee je bij recruiters aan kon geven dat je openstaat voor een nieuwe uitdaging. Is dit er nog in de nieuwe vormgeving? Ik zoek me suf, voorheen stond het bij de instellingen onder ‘vacatures’ meen ik. Alvast bedankt voor je reactie! Groet Anne

 14. Corinne Keijzer 16 maart 2017 at 14:13

  Kan nog steeds Yvette, via drie puntjes rechtsboven in je verkorte profiel!

 15. Yvette Brinkman 16 maart 2017 at 10:27

  Hi Corinne, In de oude layout kon je redelijk makkelijk je profiel ook in een andere taal aanmaken. Ik zie die mogelijkheid nu niet. Weet jij waar deze optie gebleven is?
  Groet, Yvette

 16. […] ontgaan dat LinkedIn de afgelopen tijd flink huisgehouden heeft op je profiel. Iedereen heeft een nieuwe layout gekregen en dat heeft de nodige veranderingen en aanpassingen met zich meegebracht. Zo ook voor je […]

 17. Nieuwe layout LinkedIn nu 100% doorgevoerd in Nederland - VanBetuwAdvies 12 maart 2017 at 18:33

  […] LinkedIn tips nieuwe lay-out, blog door Corinne Keijzer […]

 18. Peter van Overbeeke 10 maart 2017 at 15:43

  Goed artikel, Corinne. Duidelijke uitleg allemaal. Een opmerking: Mijn eigen updates vind ik niet op de homepage/startpagina, via (linker kolom) ‘Zoveel personen bekeken uw bijdrage’. Die link staat bij mij op de profielpagina.

 19. […] De nieuwe lay-out van LinkedIn wordt besproken en indien deze voor jou nog niet beschikbaar is laat ik zoveel mogelijk zien en weten wat er veranderd is. […]

 20. deborah 2 maart 2017 at 14:41

  Hoi Corinne, fijn om deze tips door te krijgen. is het niet meer mogelijk om te filteren op connecties? B.v. als ik binnen jouw connecties opzoek ben naar directeuren uit de regio rotterdam dan kon ik dat voorheen aangeven maar nu zie ik dat niet meer. Of is dat nu te vinden in de betaalde versie? Hoor het graag van je.

 21. Josh Diroen 1 maart 2017 at 12:20

  Hallo Corinne, is er een mogelijkheid om op een of andere manier wel update rechtstreeks in een groep te plaatsten (zie je tip 11)

 22. Mark 21 februari 2017 at 09:58

  Optie geavanceerd naar personen zoeken is er ook niet meer. Destijds een premium account afgesloten. Dit koste mij +/- Eur. 500,-. Om die functie te behouden moet ik nu overstappen naar een andere abonnement. Dit gaat dan Eur. 1000,- pj kosten. Heeft iemand alternatieven voor dit geintje ???

 23. Corinne Keijzer 18 februari 2017 at 11:59

  @Marja: Helaas, dat komt niet meer terug nee…. baal ik zelf ook wel van, vond dat superhandig.
  @Sandra: Op dit moment kan dat helaas niet meer nee, je updates staan automatisch op ‘populair’. Ik begreep wel van LinkedIn dat er nog wel iets van een algoritme of filteroptie komt. Spreek ze binnenkort, dan hoop ik meer te weten!

 24. Sandra 18 februari 2017 at 11:28

  Beste Corinne,
  Klopt het dat het in de nieuwe lay-out niet meer mogelijk is om alle updates chronologisch weer te geven? Nu lijkt het erop dat je het moet doen met wat LinkedIn voor jou heeft geselecteerd, waardoor je een groot deel van de recente updates mist en updates te zien krijgt van weken geleden…
  Ik hoop dat je het nog zelf kunt bepalen en dat jij weet hoe je dat kunt instellen.
  Bedankt alvast!

 25. marja 18 februari 2017 at 10:20

  Goedemorgen Corinne,
  Dank voor deze samenvatting. Op zich vind ik het best wel intuïtief geworden, maar ja het is wel even wennen.
  Ik heb bij mijn contacten vaak vastgelegd hoe we elkaar hebben ontmoet en via wie. En help, dat
  kan ik niet meer terugvinden.
  Is het ergens ‘verstopt’? En/of komt het weer terug?
  Fijn weekend!
  MArja

 26. Masja van Loon 17 februari 2017 at 14:56

  Dank Corinne! Dan wacht ik nog even met geduld af..:-|

 27. Corinne Keijzer 17 februari 2017 at 09:58

  Er zitten nogal wat bugs in de nieuwe lay-out Masja, en het klopt dat op dit moment verschuiven niet bij iedereen lukt. Komt wel terug, in de vorm van drie streepjes, waar eerst de dubbele pijl stond. Geduld dus 🙂

 28. Masja van Loon 16 februari 2017 at 12:33

  Hi Corinne, Dank weer hier voor! Wat bij mij ook gebeurd is, is dat de indeling van mijn werkervaring helemaal verschoven is en de volgorde niet meer klopt. Hoe ik dat kan terugdraaien en aanpassen is mij niet duidelijk. Zo ook met mijn aanbevelingen. De meest recente (hele mooie) aanbeveling die ik heb gekregen staat niet bovenaan en krijg ik ook niet bovenaan. Heel irritant. Ik zie dit trouwens ook terug op andere profielen dat de volgorde van werkervaring niet goed is gegaan in het overgaan van oud naar nieuw. Heb je dat ook al gezien en gehoord en heb je hier nog tips voor? Anders ga ik bij LinkedIn zelf aankloppen, maar misschien weet jij het!

 29. Corinne Keijzer 9 februari 2017 at 10:16

  Fijn Jack, is best wel even wennen he, die nieuwe lay-out 🙂

 30. Jack Brouwers 8 februari 2017 at 21:21

  Hoi Corinne, bedankt voor je bericht en de verwijzing naar je Blog. Morgenvroeg geef ik een Workshop namens UWV WERKbedrijf over het gebruik van Social Media om een baan te vinden en wil de werkzoekenden enthousiast maken voor het gebruik van onder andere LinkedIn voor het netwerken en vinden van een baan. Bespaart mij een hoop gezoek en gepuzzel.

 31. Inge 8 februari 2017 at 18:08

  Hoe simpel kan het zijn 😉 Dank je wel Corinne. Ik heb nu mijn blog (die op de website staat) gelinkt. Ik vraag me nog wel af of je er tekst kunt plaatsenmet de opmaak vet, cursief enz. (i.p.v. een link). Dat kon ik niet zo snel vinden. Maar …. hier ben ik alvast heel blij mee 🙂

 32. Corinne Keijzer 8 februari 2017 at 15:55

  Inge, dat is juist opgelost als het goed is, in het NL moet het nu ook werken, je ziet standaard op je homepage ‘Artikel schrijven’ links onder in het veld waar je ook je updates schrijft.

 33. Inge 8 februari 2017 at 15:22

  Inderdaad Corinne, ik was onprettig verrast. Ik wou een blog plaatsen, maar heb geen idee hoe ik dat nu moet doen. (Het was al een bijzondere route: eerst de taal aanpassen van Nederlands naar Engels, en zelfs dat kon ik niet terug vinden.) Mijn blog zal dus even moeten wachten; eerst weer ontdekken hoe ik dat moet doen 🙁

 34. […] Aangezien nu steeds meer de nieuwe mensen de nieuwe lay-out hebben en krijgen geef ik met regelmaat tips inzake de veranderingen. Deze tips vind je gebundeld terug in dit blog. […]

Laat een reactie achter

Anti-spam: *