Vorig jaar besloot ik al om zelf een LinkedIn boek op de markt te brengen. Mijn gratis handleiding LinkedIn is ondertussen bijna 75.000 (!) keer gedownload en de vele keren dat ik mensen met een geheel uitgeprint exemplaar mijn workshops binnen zag wandelen deed me meer en meer beseffen dat ‘we’ gewoon nog steeds gek zijn op papier. Het e-book ‘Meer succes met LinkedIn!’ was al geboren en begin dit jaar ben ik begonnen met het herschrijven om het, geheel in eigen beheer via Some Books Uitgeverij, uit te gaan geven. Vandaag is het dan eindelijk zover! 

Meer succes met LinkedIn!

Als je een boek uitgeeft dan komt daar heel wat bij kijken, daar kwam ik al snel achter. Gelukkig had ik al vrij snel het boek van Tjerk Noordraven ontdekt, ‘Iedereen kan uitgeven’. Daarin staat de hele route omschreven en het werd mijn bijbel. Ik zocht goede redacteuren (Tjerk Noordraven zelf en Carolien van der Ven) een hele goed DTP’er (Eddy Rappol van Brayn), iemand die me kon helpen met het drukken (Gerco van Duijn van TDBD), een bedrijf dat me helpt met de distributie (MSA) en uiteraard een dijk van een ontwerper voor mijn kaft, website, video’s en foto’s (Rik Keijzer van New Flavours). Samen met dit team gaan we er voor zorgen dat ‘Meer succes met LinkedIn!‘ zelf ook een succes wordt.

Wat kun je van dit boek verwachten? 

Het is een handleiding voor professionals bestaande uit 240 pagina’s, geheel in kleur. Vooral geschikt voor salesmanagers, accountmanagers, relatiemanager, marketing- en communicatieprofessionals, HR medewerkers, zzp’ers maar eigenlijk kan iedereen het gebruiken die meer met LinkedIn wil doen. De insteek is social selling. Dat betekent door jezelf zichtbaar en vindbaar te maken, jezelf op de juiste manier te profileren als expert, op de juiste manier te leren netwerken, dat je uiteindelijk met de besluitvormers aan tafel komt waar je eventueel zaken mee zou willen doen. De Sales Navigator wordt helemaal omschreven en uitgelegd, inclusief het nieuwe Pointdrive.

Bij ieder boek wordt een boekenlegger geleverd die tevens dient als checklist.

Wat Marcel Molenaar, Countrymanager LinkedIn Benelux, van ‘Meer succes met LinkedIn!‘ vindt:

directeur LinkedInMeer succes met LinkedIn is een zeer compleet en gedegen overzicht van alle functionaliteiten die het LinkedIn platform aan professionals te bieden heeft. Ik heb het dan ook met plezier gelezen en weet zeker dat zowel startende- of ervaren netwerkers veel waardevolle informatie zullen halen uit deze handleiding”


Inhoudsopgave ‘Meer succes met LinkedIn!‘:

 • Hoofdstuk 1: Het belang van LinkedIn
 • Hoofdstuk 2: Een professioneel profiel
 • Hoofdstuk 3: Je LinkedInprofiel professionaliseren
 • Hoofdstuk 4: De statistieken van jouw profiel
 • Hoofdstuk 5: Je persoonlijke instellingen
 • Hoofdstuk 6: Zoekfunctie, connecties en uitnodigingen
 • Hoofdstuk 7: Updates en blogs schrijven
 • Hoofdstuk 8: Berichteninbox en meldingen
 • Hoofdstuk 9: Groepen
 • Hoofdstuk 10: Zoeken naar vacatures
 • Hoofdstuk 11: Sales Navigator – tool om leads te genereren
 • Hoofdstuk 12: Mobiele applicaties en handige tools

Meer succes met LinkedIn - Corinne Keijzer

Let op: bij grotere afnames, vanaf 10 boeken, gelden staffelkortingen. Hoe meer boeken je voor je medewerkers koopt, hoe groter het kortingspercentage. En vanaf 100 exemplaren kom ik ze zelf brengen! 

Toch liever papier besparen en een e-book bestellen? Dat kan uiteraard ook: https://www.somebooks.nl/product/meer-succes-met-linkedin/

Woon je in omgeving Amersfoort? Bruna Hoogland in Amersfoort is de eerste fysieke boekhandel die de boeken vanaf vandaag vanaf 16.00 uur al op voorraad heeft!