Nieuw boek ‘Meer succes met LinkedIn!’ is uit

/, LinkedIn, Social media algemeen/Nieuw boek ‘Meer succes met LinkedIn!’ is uit

Nieuw boek ‘Meer succes met LinkedIn!’ is uit

Door |2018-10-08T15:02:38+00:00dinsdag 5 september, 2017|BLOGS, LinkedIn, Social media algemeen|

Vorig jaar besloot ik al om zelf een LinkedIn boek op de markt te brengen. Mijn gratis handleiding LinkedIn is ondertussen bijna 75.000 (!) keer gedownload en de vele keren dat ik mensen met een geheel uitgeprint exemplaar mijn workshops binnen zag wandelen deed me meer en meer beseffen dat ‘we’ gewoon nog steeds gek zijn op papier. Het e-book ‘Meer succes met LinkedIn!’ was al geboren en begin dit jaar ben ik begonnen met het herschrijven om het, geheel in eigen beheer via Some Books Uitgeverij, uit te gaan geven. Vandaag is het dan eindelijk zover! 

Meer succes met LinkedIn!

Als je een boek uitgeeft dan komt daar heel wat bij kijken, daar kwam ik al snel achter. Gelukkig had ik al vrij snel het boek van Tjerk Noordraven ontdekt, ‘Iedereen kan uitgeven’. Daarin staat de hele route omschreven en het werd mijn bijbel. Ik zocht goede redacteuren (Tjerk Noordraven zelf en Carolien van der Ven) een hele goed DTP’er (Eddy Rappol van Brayn), iemand die me kon helpen met het drukken (Gerco van Duijn van TDBD), een bedrijf dat me helpt met de distributie (MSA) en uiteraard een dijk van een ontwerper voor mijn kaft, website, video’s en foto’s (Rik Keijzer van New Flavours). Samen met dit team gaan we er voor zorgen dat ‘Meer succes met LinkedIn!‘ zelf ook een succes wordt.

Wat kun je van dit boek verwachten? 

Het is een handleiding voor professionals bestaande uit 240 pagina’s, geheel in kleur. Vooral geschikt voor salesmanagers, accountmanagers, relatiemanager, marketing- en communicatieprofessionals, HR medewerkers, zzp’ers maar eigenlijk kan iedereen het gebruiken die meer met LinkedIn wil doen. De insteek is social selling. Dat betekent door jezelf zichtbaar en vindbaar te maken, jezelf op de juiste manier te profileren als expert, op de juiste manier te leren netwerken, dat je uiteindelijk met de besluitvormers aan tafel komt waar je eventueel zaken mee zou willen doen. De Sales Navigator wordt helemaal omschreven en uitgelegd, inclusief het nieuwe Pointdrive.

Bij ieder boek wordt een boekenlegger geleverd die tevens dient als checklist.

Wat Marcel Molenaar, Countrymanager LinkedIn Benelux, van ‘Meer succes met LinkedIn!‘ vindt:

directeur LinkedInMeer succes met LinkedIn is een zeer compleet en gedegen overzicht van alle functionaliteiten die het LinkedIn platform aan professionals te bieden heeft. Ik heb het dan ook met plezier gelezen en weet zeker dat zowel startende- of ervaren netwerkers veel waardevolle informatie zullen halen uit deze handleiding”


Inhoudsopgave ‘Meer succes met LinkedIn!‘:

 • Hoofdstuk 1: Het belang van LinkedIn
 • Hoofdstuk 2: Een professioneel profiel
 • Hoofdstuk 3: Je LinkedInprofiel professionaliseren
 • Hoofdstuk 4: De statistieken van jouw profiel
 • Hoofdstuk 5: Je persoonlijke instellingen
 • Hoofdstuk 6: Zoekfunctie, connecties en uitnodigingen
 • Hoofdstuk 7: Updates en blogs schrijven
 • Hoofdstuk 8: Berichteninbox en meldingen
 • Hoofdstuk 9: Groepen
 • Hoofdstuk 10: Zoeken naar vacatures
 • Hoofdstuk 11: Sales Navigator – tool om leads te genereren
 • Hoofdstuk 12: Mobiele applicaties en handige tools

Meer succes met LinkedIn - Corinne Keijzer

BESTELLEN 

Let op: bij grotere afnames, vanaf 10 boeken, gelden staffelkortingen. Hoe meer boeken je voor je medewerkers koopt, hoe groter het kortingspercentage. En vanaf 100 exemplaren kom ik ze zelf brengen! 

Toch liever papier besparen en een e-book bestellen? Dat kan uiteraard ook: https://www.somebooks.nl/product/meer-succes-met-linkedin/

Woon je in omgeving Amersfoort? Bruna Hoogland in Amersfoort is de eerste fysieke boekhandel die de boeken vanaf vandaag vanaf 16.00 uur al op voorraad heeft!

Over de schrijver:

Corinne heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met tegenwoordig vooral de focus op LinkedIn. Met haar bedrijf Digital Moves werkt ze samen met andere ondernemers die ieder hun eigen expertise hebben op gebied van online media. Regelmatig wordt ze gevraagd als spreker, met name over het onderwerp 'social selling met LinkedIn', en daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte LinkedIn trainingen. Ze is auteur van honderden blogs, artikelen en meerdere boeken over social media. In 2017 is zij door een vakjury van de FOTY awards verkozen tot beste zzp'er in de categorie 'Coaching & Training' en in 2019 is zij opnieuw genomineerd én finaliste voor de FOTY awards van 2018. Neem contact op met Corinne.

2 Comments

 1. Corinne Keijzer 15 september 2017 at 17:06

  Hoi Marcel, ik kan daar heel kort over zijn: beide opties zijn niet mogelijk. Ook niet in de betaalpakketten. Misschien wel iets om met de feedback knop (staat altijd onderaan op de site) aan LinkedIn terug te koppelen. Ze blijven ontwikkelen en doen dat vooral op basis van feedback.

  Overigens ben je automatisch volger van elkaar als je gelinkt bent. Mensen die jou volgen maar die jij niet volgt, kun je op die manier onderscheiden, er staat dan de optie ‘volgen’ bij.

 2. Marcel Gerritsen 15 september 2017 at 14:53

  Hoi Corinne,

  Vorige week heb ik direct je nieuwe boek besteld wat ik begin deze week heb mogen ontvangen … dank + de complimenten natuurlijk.

  Ik ben recentelijk overgestapt naar een Premium LinkedIn account en heb nu een 2-tal vragen waarop ik (vlgs mij-) in je boek geen antwoord kan vinden.

  1)
  Ik kan zien we al m’n volgers zijn … maar ik zou deze graag filteren zodat ik alleen die personen overhoudt die a)geen connectie zijn plus tevens (en/of functie is handig) b)geen personen zijn.
  die ikzelf ook al volg.

  2)
  Ik kan bijv. zien dat 1200 mensen mijn bericht/openbare update hebben bekeken.
  Ik kan vervolgens (beperkt-) zien a) waar deze mensen vandaan komen, b) welke functie ze hebben en c) bij wele bedrijven deze mensen werkzaam zijn.

  Graag zou ik al deze 1200 mensen afzonderlijk inzichtelijk willen hebben om deze bijvoorbeeld 1-op-1 te contacten of om met hen de connectie te gaan maken.

  Is deze optie er sowieso niet …. of heb ik het verkeerde premium account gekozen?

  Ik hoor graag van je.

  Maar voor nu alvast een leuk weekend toegewenst natuurlijk!

  Met vriendelijke groet,

  MG

Laat een reactie achter

Anti-spam: *