LinkedIn handleidingen – wat zijn de verschillen

///LinkedIn handleidingen – wat zijn de verschillen

LinkedIn handleidingen – wat zijn de verschillen

Door |2018-03-28T13:50:50+00:00woensdag 4 oktober, 2017|BLOGS, LinkedIn|

Vaak krijg ik de vraag wat het verschil is tussen mijn gratis ‘Handleiding LinkedIn’  en ‘Meer succes met LinkedIn!‘ welke zowel als boek als e-book verkrijgbaar is. Een meer dan terechte vraag, dus de hoogste tijd om die verschillen eens duidelijk te maken in een handig overzicht. 

‘Handleiding LinkedIn’ vs ‘Meer succes met LinkedIn!’

De gratis handleiding LinkedIn is begin 2013 ontstaan omdat ik zelf uit een werkzoekende situatie kwam en vond dat iedereen moest weten hoe je een professioneel LinkedInprofiel opstelt. Het werd een steeds professioneler document en op een gegeven moment ook steeds groter. Ik heb daarom in 2016 de splitsing gemaakt en ‘Meer succes met LinkedIn!‘ gelanceerd. Dit boek en e-book is met respectievelijk 242 en 252 pagina’s veel uitgebreider en completer dan de gratis versie van 112 pagina’s. Hierin zit ruim acht jaar ervaring met tips, tricks en praktijkvoorbeelden verwerkt.

Werk zoeken vs social selling

Bovendien is de insteek van de gratis versie vooral gericht op een professioneel profiel en werk zoeken, in de betaalde versie is dit vooral social selling. In de gratis versie leg ik bijvoorbeeld uit wat je voor het ‘Carrière pakket‘ kunt verwachten, in ‘Meer succes met LinkedIn!’ krijg je juist alle ins en outs omtrent de Sales Navigator en Pointdrive te lezen, het ‘Verkoop pakket‘ en lees je allerlei tips om leads te genereren en nieuwe klanten te zoeken, bijvoorbeeld door gebruik van Boolean Search.

Doelgroep

Doelgroep gratis ‘Handleiding LinkedIn‘: werkzoekenden en alle professionals die willen ‘proeven’ hoe LinkedIn in elkaar steekt en alvast een professioneel profiel willen opzetten met handige tips en handvatten.

Doelgroep ‘Meer succes met LinkedIn!‘: sales professionals, accountmanagers, relatiemanagers, directieleden, marketing- en communicatie professionals, zelfstandig ondernemers, directie kleine ondernemers, iedereen die meer wil halen uit LinkedIn, zichtbaar en vindbaar wil zijn voor (potentiële) klanten en weet dat zijn doelgroep op LinkedIn zit.

Conclusie

Heb je nog helemaal geen kaas gegeten van LinkedIn, dan is de gratis Handleiding LinkedIn zeker een topper om mee te beginnen. Het helpt je bij de eerste stappen op LinkedIn en laat je het belang van dit zakelijke platform zien.

Ben je een professional die meer wil met LinkedIn, dan zou ik absoluut ‘Meer succes met LinkedIn! aanraden, daar staan namelijk de stappen en tips in om ook daadwerkelijk succes te halen met dit platform.

En heb je geen zin om het zelf uit te vinden, dan kun je ook nog altijd (een van) de succesvolle workshops volgen of vragen of ik ik het jou en je collega’s kom leren. Voor ieder wat wils 🙂

tips linkedin

De kosten van het boek of het e-book ‘Meer succes met LinkedIn!’  zijn zakelijk aftrekbaar, voor jou als ondernemer of je baas.

 

Over de schrijver:

Corinne heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met tegenwoordig vooral de focus op LinkedIn. Met haar bedrijf Digital Moves werkt ze samen met andere ondernemers die ieder hun eigen expertise hebben op gebied van online media. Regelmatig wordt ze gevraagd als spreker, met name over het onderwerp 'social selling met LinkedIn', en daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte LinkedIn trainingen. Ze is auteur van honderden blogs, artikelen en meerdere boeken over social media. In 2017 is zij door een vakjury van de FOTY awards verkozen tot beste zzp'er in de categorie 'Coaching & Training'. Neem contact op met Corinne.

Laat een reactie achter

Anti-spam: *