Na 8 jaar lang gebouwd te hebben aan een bedrijf onder mijn eigen naam, vond ik dat ik mijn bedrijfsnaam maar eens moest aanpassen. Ik doe het namelijk allang niet meer alleen. En ja, ik weet het, Albert Heijn is ook allang niet meer alleen, maar toch… ;) Daarnaast wilde ik graag een naam die meer de lading dekt in datgene wat we doen. En een internationale naam, want ook bedrijven in het buitenland weten onze diensten steeds vaker te vinden. Daarom lanceren wij vanaf vandaag, 1 februari, onze nieuwe bedrijfsnaam: Digital Moves

Wat is Digital Moves

Digital Moves is een bedrijf waarin een groep expert-trainers en -sprekers workshops en trainingen maar ook sprekersessies en inspiratiesessies verzorgen op gebied van social media. Dit kan gaan om LinkedIn, Facebook Twitter, Instagram, E-mailmarketing (Mailchimp), maar ook digitale strategie. Op deze manier bieden wij bedrijven een totaalpakket aan, voor ieder op maat gemaakt en gericht op de persoonlijke behoeftes en wensen van de doelgroep. Incompany, open inschrijving of privésessie? Vraag direct meer informatie aan.

Wie zijn wij

‘Wij’ zijn een aantal zzp’ers, waaronder ikzelf. En dat zullen er in de toekomst wellicht meer worden. Maar ook willen we de samenwerking versterken door ons te verbinden aan bedrijven zoals The Social Selling Company. Omdat we geloven in verbinding en krachten bundelen. Iedere zzp’er of bedrijf heeft zijn of haar eigen expertise. En soms delen we die expertise, maar dat is juist fijn, dan hebben we gelijk ook mooie sparringpartners aan elkaar. Geen concurrenten maar concullega’s. Écht social dus. digital moves

Nieuwe Virtual Assistant

Het leverde me ruim 140 reacties op: mijn oproep voor een virtual assistant. Een hele klus, maar we hebben een super VA gevonden. Deze week begint Sanne van der Velden en we zijn superblij met haar! Zij gaat ons helpen met alles in goede banen leiden en het verder ontwikkelen van onze trainingen, workshops en sprekerssessies.

Wat gebeurt er met deze website

Wil je informatie of een sprekersessie, workshop of training boeken? Dan gaat dat voortaan via de website van Digital Moves. De blogs blijf ik schrijven onder mijn eigen naam en daarvoor blijft deze website ook zeker bestaan :)

Andere artikelen over de lancering van Digital Moves