Nieuwe lay-out LinkedIn bedrijfspagina

Wat is er veranderd?

nieuwe-lay-out-linkedin-bedrijfspagina01-softcover01-web

De LinkedIn bedrijfspagina, wat is er veranderd in de nieuwe lay-out?

De nieuwe lay-out van LinkedIn wordt momenteel ook binnen de bedrijfspagina’s uitgerold. Dat neemt veel veranderingen met zich mee op alle onderdelen van het bedrijfsprofiel. In deze whitepaper heb ik een aantal blogs gebundeld die de veranderingen omschrijven. Download deze nu gratis!

Wil je meer weten over het inzetten van een LinkedIn bedrijfspagina? Dan verwijs ik je graag naar het e-book ‘LinkedIn voor bedrijven’.

Gratis – BESTELLEN

OVER DE AUTEUR, CORINNE KEIJZER

corinne-hoofd-rond300x300

Corinne Keijzer heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing, met de focus op Facebook, Twitter en LinkedIn. Zij houdt zich als zelfstandig ondernemer dagelijks bezig met consultancy voor diverse organisaties en heeft al vele andere zelfstandig ondernemers op weg geholpen.

Ze helpt bedrijven met het opzetten en uitvoeren van hun social media strategie. Daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte trainingen, heeft de meest complete LinkedIn handleiding van Nederland geschreven en is auteur van de populaire e-books ‘Meer succes met LinkedIn‘ en ‘LinkedIn voor bedrijven‘.

Naast deze blogsite blogt ze ook voor Marketingfacts en wordt ze vaak gevraagd om haar social media expertise in SBS6 Shownieuws.

INHOUD ‘NIEUWE LAY-OUT LINKEDIN BEDRIJFSPAGINA’

Bekijk hier alle hoofdstukken. Dit mag je niet missen!

  • HOOFDSTUK 01: De LinkedIn bedrijfspagina, wat is er veranderd in het overzicht
  • HOOFDSTUK 02: Wat is er veranderd in de optie ‘Bewerken’
  • HOOFDSTUK 03: Wat is er veranderd in het plaatsen van updates
  • HOOFDSTUK 04: Wat is er veranderd in de carrièrepagina of carreerpage

Let op: zonder mijn persoonlijke toestemming kan deze whitepaper niet voor commerciële doeleinden of e-learnings gebruikt worden, zie disclaimer. Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen.

Tip: Check je spamfilter als je het mailtje met daarin de downloadlink naar deze whitepaper niet ontvangt.

Ik wens je veel plezier!!

Hartelijke groet,

Corinne Keijzer

DOWNLOAD NU DEZE WHITEPAPER!

Deze whitepaper is gemaakt in pdf formaat en daardoor heel gemakkelijk leesbaar op alle apparaten. Geen speciaal programma of e-reader nodig dus!

Liever een papieren versie? Bij een copyshop kun je het laten printen en laten binden.

Gratis – BESTELLEN