Facebook profiel volledig afschermen

///Facebook profiel volledig afschermen

Facebook profiel volledig afschermen

Veel mensen denken dat ze hun Facebook veilig afgeschermd hebben voor de “buitenwereld” maar schijn bedriegt. In eerste instantie geeft Facebook inderdaad aan dat je je gegevens niet met mensen deelt die niet in je vriendenkring zitten, maar klik je even verder dan is het heel simpel alsnog je prikbordberichten en foto’s, die je in het verleden geplaatst hebt, te bekijken. Snel aanpassen dus! Hier volgt de uitleg hoe en waar je dat doet zodat je je profiel écht afgesloten hebt.

facebook profiel afsluiten

Check hoe anderen je profiel zien

Wil je weten hoe anderen jouw profiel zien? Zowel vrienden als niet-vrienden? Dat kan heel eenvoudig met de “weergeven als” knop. Je vindt deze knop op je eigen pagina in je activiteitenlogboek. Klik daarop en je krijgt “weergeven als” te zien.
Voor mensen met het nieuwe profiel, de Tijdlijn, ziet dat er zo uit:

facebook hoe privacy in stellen

Vervolgens krijg je de keuze of je wilt zien hoe het er in het openbaar uit ziet of voor een bepaalde vriend. Hier vul je zelf een naam in.

hoe scherm ik facebook af

Voor de oude Facebook profielen staat hier omschreven waar je deze functie kan vinden:

facebook profiel afschermen

Privacy instellen

Ga naar je privacy instellingen, rechtsboven in je profiel, dan krijg je een standaard keuze uit 3 groepen met wie je je gegevens wilt delen: openbaar, vrienden en aangepast. Veel gebruikers denken dat ze er zijn door hier op “vrienden” te klikken”. Dit geldt echter pas vanaf het moment dat je dit instelt en niet voor alles wat er daarvoor op je profiel geplaatst is. Let op, bij het opstellen van een Facebook profiel staat hij niet standaard op “vrienden” ingesteld dus je moet het sowieso zelf aanpassen.

hoe stel je privacy in facebook

privacy facebook

Oude berichten en foto’s verbergen

Je wilt je oude berichten en foto’s ook onzichtbaar maken voor buitenstaanders, hoe doe je dat?
Onder de standaardgroepen waar je op “vrienden” hebt geklikt, staat een lijst met een aantal keuzes. Klik hier op “zichtbaarheid van oudere berichten beheren”.

hoe stel ik privacy facebook in

Dan krijg je deze waarschuwing te zien:
hoe stel ik privacy facebook in

Let op: heb je in het verleden mensen getagt in foto’s of berichten die niet in je vriendenkring zitten dan kunnen die dat wél blijven zien!

Weet je zeker dat je alles uit het verleden verbergen wilt voor niet-bevoegden, klik dan op “oude berichten beperken” en je krijgt de volgende melding. Je kan niet terug, als je deze stap uitvoert is hij definitief.

facebook profiel afsluiten

Privacy wordt steeds belangrijker. Zorg dat je weet hoe jouw profiel er voor anderen uit ziet en wat je wel of niet wilt delen met de buitenwereld!

Ebook – Facebook Privacy Instellingen

Op 4 mei 2015 is het ebook “Facebook Privacy Instellingen” verschenen. De privacy instellingen van Facebook zitten vaak goed verstopt. En er zijn er veel. Heel veel.

 • Hoe scherm ik mijn Facebook profiel goed af voor de buitenwereld?
 • Hoe voorkom ik dat vrienden mij taggen in foto’s of hoe kan ik daar eerst een melding van krijgen?
 • Hoe blokkeer ik spelletjes en personen?
 • Hoe zie ik alle updates van mijn vrienden en zij die van mij?

Op al deze Facebook privacy vragen, en nog véél meer, geeft het het ebook “Facebook Privacy Instellingen” uitgebreid antwoord. Uitleg, ondersteund door veel duidelijke illustraties, geven jou én/of je kind straks de mogelijkheid met een gerust hart te Facebooken.

Facebook profiel afschermen

€6,99 – BESTELLEN

 

Door | 2018-03-28T13:51:10+00:00 februari 7th, 2012|BLOGS, Facebook|96 Reacties

Over de schrijver:

Corinne heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met tegenwoordig vooral de focus op LinkedIn. Met haar bedrijf Digital Moves werkt ze samen met andere ondernemers die ieder hun eigen expertise hebben op gebied van online media. Regelmatig wordt ze gevraagd als spreker, met name over het onderwerp 'social selling met LinkedIn', en daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte LinkedIn trainingen. Ze is auteur van honderden blogs, artikelen en meerdere boeken over social media. In 2017 is zij door een vakjury van de FOTY awards verkozen tot beste zzp'er in de categorie 'Coaching & Training'. Neem contact op met Corinne.

96 Reacties

 1. Corinne Keijzer 13 mei 2013 at 20:35

  @anoniem: dit kan niet, heeft met Amerikaanse wet- en regelgeving te maken.

  @AadK Je school bestaat dan nog niet op Facebook misschien, het zegt mij ieder geval niet zoveel. Ik begrijp je vraag verder ook niet helaas, je kan de plekken van bepaalde informatie niet zelf bepalen. Het verschil kan zitten in oude en nieuwe tijdlijn die op dit moment voor iedereen uitgerold wordt. Dan is het gewoon geduld hebben.

  @Sandra: wat bedoel je met schermafbeelding? Je omslagfoto? Die kan je niet afschermen nee, evenals je profielfoto is die voor iedereen zichtbaar, behalve geblokkeerde personen.

  @Tim: dank je voor de tip!

  @Erik: check https://www.corinnekeijzer.nl/2013/01/21/privacy-instellingen-facebook-locaties-en-vindikleuks/

  @Wil: check https://www.corinnekeijzer.nl/2013/01/19/privacy-instellingen-facebook-info-en-vrienden/

 2. steve 26 juni 2013 at 00:13

  beste

  ivb met facebook weet u hoe u dat kan uitzetten,een vriendin van me die kan alles zien wat ik van reaktie zet bij iemand zoals vindt ik leuk zij ziet dat direkt en kan dat volgen wat ik van reaktie geef bij iemand, hoe kan je dat afzetten? en die activiteiten logboek kan je dat niet verwijderen of wissen altijd? mvg

 3. Remon 27 juli 2013 at 09:05

  Grappig als je weergeven klikt en deze voor de buiten wereld zo zichtbaar had moeten zijn is dat nog niet het geval als is op andere ”werk” facebook klikt en daarmee inlogged en profiel nog steeds voor 50% zichtbaar is ongeacht ik er beviend mee ben…..

 4. michelle 14 september 2013 at 16:13

  ik heb een vraag.. ik wil me hele facebook profiel afschermen dat je eigelijk alleen me vrienden ziet en me geboorte datum ? want sommige mensen hebben dat wel en ik wil dat ook hebben.. en ik wil ook dat er staat dat je vriend kan toevoegen op mij profiel dan enzo en dat je ook bericht kan sturen of alleen toevoegen of alleen bericht.. maakt eigelijk niet zoveel uit.. maar ik wil me profiel helemaal afschermen dat je alleen me vrienden ziet en me geboorte datum en profiel foto.. maar ik weet niet hoe je dat echt veranderd

 5. frank 19 september 2013 at 08:48

  ik heb een vraag, als ik bij mensen kijk wie hun vrienden zijn dat is dit niet moegelijk, alleen de mensen die ik ook in mijn netwerk heb, ik zou dat ook graag willen, dat andere mensen niet kunnen zien wie ik als vrienden heb, zou je me ajb kunnen helpen.

  Frank

 6. Corinne 19 september 2013 at 12:42

  @Steve dat moet die vriendin zelf uitzetten, kan jij niet doen. Zij bepaalt zelf wat haar vrienden zien, evenals jij dat voor jouw vrienden doet.
  @Remon al die instellingen in info moet je apart op “vrienden” zetten, anders krijg je inderdaad als buitenstaander alsnog alles te zien. Check https://www.corinnekeijzer.nl/2013/01/19/privacy-instellingen-facebook-info-en-vrienden/#.Ujrw3Ma-1cY
  @Michelle en Frank, ook jullie antwoord staat in deze link https://www.corinnekeijzer.nl/2013/01/19/privacy-instellingen-facebook-info-en-vrienden/#.Ujrw3Ma-1cY

 7. Kim 2 oktober 2013 at 10:00

  Even een vraagje. Is het mogelijk dat Facebook-vrienden alleen mijn recente berichten kunnen zien (bijvoorbeeld alleen van deze maand/dit jaar/de laatste 10 berichten o.i.d.)? Of kunnen zij altijd alle berichten zien die ik in 2011 en 2012 heb geplaatst? Zo ja, Is dit een makkelijke handeling of moet ik dan van ieder geplaatst bericht in het verleden aangegeven dat ze nu niet meer zichtbaar moeten zijn.

  Ik kom er zelf in ieder geval wel eens achter dat ik bij een vriend alleen de laatste paar berichten zie en niet verder in het verleden kan terugkijken. Hoe werkt dit?

 8. Kim 3 november 2013 at 17:35

  Nadat ik wat aan het bekijken was op facebook en ik terugging naar mijn eigen facebookaccount , merkte ik dat al mijn Ik vind ik leuks niet meer zichtbaar zijn op mijn account. Heeft er altijd gestaan. Ik ben naar info gegaan op potloodje geklikt, vind ik leuk staat gewoon aangevinkt. Hoe kan ik dit oplossen?

  Met vriendelijke groet,
  Kim

 9. Anoniem 3 november 2013 at 20:29

  alles wat mijn vrienden doen..een krabbel bedankt…dat krijg ik ook nog eens in mijn mail binnen…die loopt helemaal over van de berichtjes die mijn vrienden allemaal doen…kan ik dat niet uitzetten…wil ik iemand op zijn tijdlijn bedanken..zie je dat gelijk op de homepagina…vind dat best wel vervelend… kan je dat niet afschermen..zo dat niet iedereen dat op home hoeft te zien.
  Gr.Ria

 10. Afke 20 november 2013 at 12:56

  Hallo Corinne,

  al langer zoek ik naar een mogelijkheid, bij zoeken van vrienden, de namen die automatisch in beeld komen, te wissen. Bestaat er een mogelijkheid deze te verwijderen?
  Graag je hulp. antwoord.
  M.v.g.,
  Afke.

 11. Sanne 26 november 2013 at 20:53

  Hallo Corinne,

  Ik heb een vraag; een vriend heeft een nieuwe profielfoto op Facebook, ik zie dat niet op mijn computer. Wel op mijn ipad. Weet je waarom dat is?

  Groet, Sanne

 12. Kimme 7 december 2013 at 19:38

  Beste Corinne,
  Ik ben lid geworden van een openbare groep.
  Hoe kan ik mijn tijdlijn etc afschermen voor leden van deze openbare groep?
  Hartelijke groeten,
  Kimme,

 13. Sarah De Wilde 16 december 2013 at 21:15

  Hoi Corinne,
  ik heb alle stappen gevolgd om mijn account af te schermen voor de wereld, maar je kan dus blijven foto’s en info zien op mijn tijdlijn als niet-vriend.
  Kan je mij eens uitleggen wat ik hieraan kan doen?
  Alvast bedankt,
  Groetjes Sarah

 14. kate 21 december 2013 at 17:21

  Heel goed deze site. Weet jij hoe het kan, dat als ik op iemand zijn/haar profiel kijk, en deze persoon heeft vrienden afgeschermd dat ik via mijn zoekbalk, bij bv het intikken van beginletters, wel deze vrienden als suggestie krijg????

  Ik vind dit namelijk zeer kwalijk.

  Mvg,

  Kate

 15. Corinne 22 december 2013 at 12:58

  @Kate, vrienden afschremen en de zoekbalk staan los van elkaar. Als die vrienden hebben aangegeven in hun instellingen dat ze “gevonden” mogen worden, kan je daar niets aan doen. Overigens is Facebook bezig deze functie eruit te slopen, dus iedereen is straks gewoon vindbaar in de zoekbalk.

  @Sarah, profielfoto en omslagfoto blijven voor iedereen zichtbaar, behalve geblokkeerde personen. Check ook de instellingen van je telefoon, die wil nog wel eens op “openbaar” springen bij het maken van foto’s. Zelf dus even op “vrienden” zetten.

  @Kimme mensen die niet met jou bevriend zijn maar wel in de groep zitten kunnen alsnog niets van jou zien. Mits je instellingen goed staan uiteraard.

  @Sanne, ik gok dat dat nu wel zo is, zal verwerkingstijd nodig gehad hebben.

  @Afke, bedoel je suggesties? Die kun je met een kruisje wegklikken.

  @Ria in je instellingen (accountinstellingen) kun je zelf bepalen waar je mail van wilt ontvangen.

 16. Sibel 2 januari 2014 at 09:13

  Ik begrijp er niets van……
  Ik kan mijn fb profiel maar niet afschermen voor openbaar.
  Dit is echter wel van groot belang aangezien de leerlingen uit mijn klas nu mij foto’s kunnen zien,….

  Wie kan mij helpen?

 17. Kim L 10 januari 2014 at 09:02

  Hoi Corinne,
  Wat een goed initiatief deze site! Grotendeels heb ik alle instellingen al zo prive mogelijk maar ik heb nog 1 vraag; bestaat er echt geen mogelijkheid om m’n profiel foto’s en omslagfoto’s niet publiek zichtbaar te maken?
  Mocht dat idd niet kunnen; is het dan wel eventueel mogelijk om de reacties erop niet publiek zichtbaar te maken?

  Alvast dank!
  Groeten, Kim

 18. Corinne 10 januari 2014 at 12:20

  @Kim nee, profielfoto en omslagfoto zijn altijd zichtbaar (behalve voor geblokkeerde personen). Reacties profielfoto kun je onzichtbaar maken: klik op je profielfoto, dan zie je waarschijnlijke bovenin, rechts van de foto, een wereldbolletje. Dat betekent dat reacties openbaar zijn. Deze kun je aanpassen zodat het bijvoorbeeld alleen voor je vrienden zichtbaar is. Je omslagfoto is helaas qua reacties niet in te stellen en voor iedereen zichtbaar.

  @sibel zoek even op “privacy” in mijn website en volg de 5tal blogs die ik over álle privacy instellingen van Facebook heb geschreven. Dan moet het lukken. Succes!

 19. Hadise 11 januari 2014 at 14:24

  Vraagje:
  Hoe kan ik voorkomen dat mijn reacties (bijv op foto’s van vrienden) niet zichtbaar zijn voor mijn vrienden.
  Het is dan in je startpagina te zien. ….. regeert hierop of ……..vindt dit leuk.
  Is het mogelijk om dit uit te schakelen.

 20. Dominique 12 januari 2014 at 12:21

  Hoe kan ik terug vrienden worden met iemand die dat zelf ook wil , zonder dat anderen dat kunnen zien in de thicker en op je tijdlijn ?

 21. ikke123 13 januari 2014 at 15:48

  Op de FB pagina van iemand die met mij is bevriend, waren vanaf moment X enkel nog de openbare afbeeldingen te zien. Ik vermoed dus dat ik ben afgeschermd van de vrienden berichten en oudere berichten zijn ook afgeschermd, lees: niet zichtbaar voor mij, wel bij anderen die bevriend zijn gewoon zichtbaar. Ik denk dus dat deze persoon me doelbewust uitsluit, want te laf is me te ontvrienden vanwege de consequenties hiervan als anderen dat uitvinden. Is er nog een andere, logische verklaring te vinden waardoor ik enkel alle openbaar gedeelde items zie? Alles wat te maken heeft met spelletjes, etcetera, profielfoto’s en tijdlijnfoto’s die openbaar zijn, dat alles zie ik. Maar de berichten die er voorheen op stonden en ook nieuwe berichten die net zijn geplaatst, lijken niet met mij te zijn/worden gedeeld. Dit kan neem ik aan enkel als men moedwillig de autorisatie aanpast en mij buitensluit voor de berichten die niet openbaar zijn. Of zie ik iets over het hoofd??

 22. Anoniem 28 januari 2014 at 18:41

  Beste, ik heb volgende vraag: ik wens bepaalde info (bv woonplaats) met iemand niet te delen. Dat lukt me. Maar ik wil niet dat iemand anders van mijn vriendenlijst kan zien dat ik die info beperk. Dat laatste is mogelijk, want ik ben hierover aangesproken waarom ik mijn woonplaats met ‘custom’ deel en niet met iedereen. Hoe kan ik dat oplossen. Met dank.
  Phideas

 23. AB 3 februari 2014 at 19:34

  Ik ben lid van een besloten groep waar een paar vrienden van mij ook lid van zijn. Nu wil ik daar iets op plaatsen zonder dat deze vrienden een melding rechtsbovenin krijgen (Dus van AB heeft een bericht geplaatst in “Blabla”) Is dit mogelijk?

 24. Marie 9 februari 2014 at 21:45

  Hoi
  Iemand heeft een video gedeeld van mijn facebook. Nou heb ik deze persoon geblokkeerd hierna.
  Is de video dan nog zichtbaar op zijn pagina?

 25. Jarr 10 februari 2014 at 16:40

  Hoi Corinne ik heb een vraag, ik zit sins kort voor het eerst in de bijstand, maar het lijkt erop ondanks dat k zoveel beveiligde maatregelen heb genomen dat er toch iemand van de gemeente in mijn profiel kan kijken, want ze begon mij vragen te stellen die ik alleen op facebook heb en die heb ik maximaal beveiligd, weet jij hoe dat kan?

 26. Anoniem 11 februari 2014 at 12:39

  hallo.
  Ik heb alle instellingen veranderd, maar vrienden van vrienden kunnen nog steeds al mijn foto’s zien…
  Hoe verander ik dit?

  Groetjes Natascha Ophuijsen

 27. Anoniem 11 februari 2014 at 13:42

  De foto’s van uploads van mijn telefoon blijven zichtbaar voor vrienden van vrienden, ook al heb ik deze allemaal apart bewerkt naar alleen vrienden. Hoe kan ik zorgen dat er niets meer te zien is voor vrienden van vrienden behalve dan mijn profielfoto.
  Vind ik leuks enzo blijven ook zichtbaar dit wil ik ook weg hebben.
  Heb alle instellingen zoals je hier boven hebt uitgelegd gevolgd, mar toch blijft het zichtbaar.
  Wat kan ik hier aan doen???
  Natascha Ophuijsen

 28. l. 12 februari 2014 at 11:15

  Hi!

  Ik heb een vraag aan je, fijn als je hem wil beantwoorden! Ik heb een bedrijvenpagina aangemaakt voor een vrijwilligersproject. Nu zou het heel leuk zijn om de deelnemers te kunnen taggen in de foto’s die we plaatsen, maar ik wil eigenlijk niet persoonlijk met ze bevriend zijn.. Is het mogelijk om dit op een andere manier te doen?
  Of kan ik ze voor een groep uitnodigen binnen mijn prive facebook? Maar kan ik mijn prive tijdlijn dan wel voor ze verbergen? En hoe nodig ik ze uit hiervoor/voeg ik ze toe?

  Vriendelijk bedankt!! Fijn dit!
  Groetjes

 29. Tamara 18 maart 2014 at 09:25

  Hallo Corine,

  Zelf ben ik lid van een aantal groepen (openbaar) op facebook. wanneer ik dat reacties plaats, worden mijn vrienden daarvan op de hoogte gebracht. Zelf vind ik dat erg onnodig, is dit uit te zetten?
  want in mijn activiteitlogboek zie ik ze terug en zie dan wel het wereldbolletje staan maar kan openbaar niet wijzigen in verbergen etc…

  Is het mogelijk om mijn reacties af te schermen?

  groetjes

 30. Eva 18 maart 2014 at 16:55

  Hallo Corine,

  Ik kom ergens niet uit en hoop dat je me op weg kunt helpen. Voor onze vereniging heb ik een facebookpagina aangemaakt, dan kan echter pas als je een profiel hebt aangemaakt. Ik wilde dit niet meer onder mijn eigen profiel dus heb een nieuw profiel gemaakt (beheerder OCO) en van daaruit een pagina aangemaakt die nu zichtbaar is ook als je niet ingelogd bent of geen fb hebt. Dat is dus gelukt want dat was de bedoeling. Als ik nu echter privé ingelogd ben en ik zoek op de naam van de vereniging dan geeft hij alleen de beheerdersprofiel terwijl die niet zichtbaar zou moeten zijn. Kun je me vertellen hoe ik dit kan corrigeren?
  Alvast bedankt
  groeten
  Eva

 31. femke 20 maart 2014 at 08:09

  Ik had een vraag: bij een paar vrienden van mij op facebook krijg ik als ik hun pagina bezoek inhoud niet beschikbaar. Wat kan dat zijn??

 32. excalibert66 28 maart 2014 at 21:34

  Paar vraagjes.

  Wat kan je doen met mensen die ongevraagd op je profiel zijn gekomen en daar zelfs in je Inbox meelezen en dnigen veranderen. Doet Facebook daar wel iets aan, kun je dat melden en hoe ?

  Ten tweede, hoe kan je zorgen dat je naam niet meer zichtbaar is, als je de zoekfunctie op facebook zelf nakijkt ? Dat alleen vrienden van je weten wie je bent en anderen daarbuiten niet ? Weet hoe je info op google kan uitschakelen maar je naam op Facebook is blijkbaar altijd zichtbaar. En een andere naam kan wel, maar je gebruikersnaam verraadt altijd wie je zelf bent

 33. Carla 24 april 2014 at 04:36

  Dag Corinne,
  als school hebben wij een fb aangemaakt. Je moet dan eerst een persoonlijk account maken en vervolgens een bedrijfspagina. Kun je dan het prive account losmaken van de bedrijfspagina?
  Omdat we het pers.account ook naam vd school hebben gegeven is het én verwarrend voor ouders, maar willen ze ook vrienden worden en dat is niet de bedoeling. We willen echt alleen dat de bedrijfspagina zichtbaar is. Hopelijk kun je ons helpen!

 34. ab 11 juni 2014 at 06:09

  Beste Corinne,

  Ik heb op FB 32 vrienden, maar als ik de lijst van vrienden bekijk, dan tel ik er maar 31. Hoe kan dat? Kijkt er misschien iemand anoniem mee?
  mvg, Ab

 35. remco 14 juni 2014 at 21:47

  kan iemand die niet in me vriendenlijst staat wel een filmpje plaatsen bij mij vrienden ook al staat die gene daar niet in??

 36. Diana 22 juni 2014 at 12:31

  Hallo,

  Ik heb een vraagje over fb. Kan ik mezelf verbergen in de vriendenlijst van mijn vrienden?

  Alvast bedankt.

  Diana

 37. Diana 22 juni 2014 at 12:33

  Hallo,

  Ik heb een vraagje over facebook. Kan ik mezelf verbergen in de vriendenlijst van mijn vrienden?

  Alvast bedankt.

  Diana

 38. bina32 3 juli 2014 at 21:07

  Heb een vraag kun je het bij derden kijken uitschakelen me zoon en dochter hebben fb en kijken stedes bij 18 + etc is dat te blokkeren en ja ze zijn boven de 13 . Ook het gluren bij meiden die iets te boot erop staan de . Graag hoop ik op een oplossing want dit gaat veel te ver bij de kids gr bina

 39. Janet 14 januari 2015 at 16:01

  Hallo, ik heb twee fb profielen. Mijn persoonlijke, die ik geheel wil afschermen voorn’niet’vrienden. als ik fb mag geloven op ‘hoe ziet mijn tijdlijn eruit voor andere’ is er idd niets te zien. Maar als ik mijn andere fb pagina open en tik mijn naam is (waar mijn nep profiel en mijn eigen profiel geen vrienden zijn) is gewoon alles te zien. Ik begrijp niet goed wat ik nu fout doe.

 40. Cor 26 augustus 2015 at 16:24

  Ik wil niet gezien worden, hij / zij mag niets zien, m,n vrienden mogen dit niet zien, hoe verberg ik dit, ik wil incognito, doen alsof m,n chat uitstaat maar staat aan? Tjonge knikker dat Facebook eraf als je wat te verbergen hebt, of maak geen vrienden……

 41. Geertje 1 april 2016 at 23:59

  Hoi, bedankt voor je tip. Heb geklikt op berichten beperken maar kreeg niet het scherm dat het bevestigd werd, kan dat kloppen?

  mvg.,

  Geertje

 42. stefaan 28 april 2016 at 20:48

  kan ik mezelf verbergen in op de vriendenlijst van mijn vrienden?

 43. Luce 9 oktober 2016 at 11:48

  hallo,
  ik heb een kleine geheime groep gemaakt.
  Ik heb aangevinkt dat ik deze groep in mijn lijst van favorieten wil zien en toch is hij onzichtbaar.
  Doe ik iets fout, of is dit omdat de groep geheim is?
  alvast bedankt voor de reacitie

 44. Ina 17 november 2016 at 16:29

  Op mijn startpagina had ik aan de linkerkant de balk met nieuwsoverzicht, berichten etc. Ineens is de map met favorieten, waar al mijn games en groepen in stond, verdwenen. Favorieten staat helemaal nergens meer. Hoe kan ik deze terug vinden.

 45. Rene Hammel 20 januari 2017 at 23:17

  Al dat bekrompen gedoe over onzichtbaar willen zijn voor vreemden. Alles wat je op internet zet is per definitie nooit meer prive. Maar het is af te schermen zoals hierboven beschreven staat. Helemaal onvindbaar zijn voor bepaalde personen kan ook via blokkeren.

 46. Loes Borgardijn 6 februari 2017 at 14:38

  ik heb 2 fotos van mij op facebook volgens mijn nicht op openbaar maar ik krijg ze niet te zien

Laat een reactie achter

Anti-spam: *